Samsung Ativ S

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Re: Samsung Ativ S

Post od miodrage »

Cedogares, moja zena je imala taj problem skoro 3 meseca na svojoj Lumiji 710. Ne znam sta sve nisam uradio, na kraju sam ocajan otisao u mt:s, lik mi obecao da on nece odustati dok ne podesi telefon, drndao ga jedno 40 minuta, ali nije uspeo nista. I onda dodjem kuci, nakacio na komp, pokrenuo Zune, probao nesto na telefonu sa iskljucenim WiFi, kad ono odjednom radi sve. Skinem sa kompa, ne radi. Znaci povukao sa kompa... Ok. Uradim prost restart telefona, i odjednom sve radi. Bio sam u zescem tripu, ali sada sve radi.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Cedogares
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 06. Jun 2013. 20:07
:: Samsung Ativ S

Post od Cedogares »

Sva sreca pa je bio glup i banalan problem, stranica prosto nije htela da se ucita a kako je bio u pitanju google.co.uk nisam odmah menjao racunajuci sta ce se otvoriti ako ne to, na kraju kad mi je ponestalo ideja samo sam ukucao google.com i sve je proradilo :? , a ta predefinisana podesavanja se i ne mogu ni obrisati, stoje u posebnom delu i cekaju da se odaberu, korisna su samo nekom nemackom kupcu otprilike, uglavnom ne smetaju a ja sam podesio sve za mts i to je to, hvala na odgovorima.. Tel je perfekcija!!!

Cedogares
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Cedogares »

Zna li neko gde ima malo veci izbor futrola za ovaj telefon, nadjoh samo da prodaju na netu Teracell sivkastu futrolu..

DrBrMr
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 27. Apr 2012. 18:36
:: nokia e7
:: nokia 6630

Post od DrBrMr »

Ima li ativS neki notif. led ili nešto slično ( kada imim propust. poziv ili sms/mail da nešto svetli, blinka )?

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Nema notification LED. Nažalost.

DrBrMr
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 27. Apr 2012. 18:36
:: nokia e7
:: nokia 6630

Post od DrBrMr »

Stvarno mi nije jasno što je to toliki problem da se stavi neka "žiža" koja će da blinka kada stigne sms/propušten poziv i sl. Sad nema šanse da ga uzmem, a baš sam se bio naoštrio:( mislim, ima "šanse" al bi mi baš "legao" da ima i notif. light.

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Re: Одг: Samsung Ativ S

Post od tomas.hokenberi »

Razlozi nisu tehnicke prirode. Dizajneri kucista iz nekog razloga ne vole LED indikatore. Valjda im "narusavaju cistocu linija" ili tako nesto. Dodaj tu 2,5 centa ustede po primerku i eto objasnjenja.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Iskreno, ja ne vidim čak ni dizajnerske razloge. Kad stavim ženin Ativ S i svoj Note 2 jedan pored drugog, jasno je da je prednja strana na Ativ S preslikana kopija Note 2. Potpuno su identični u svim dizajn elementima, samo se razlikuju veličina i Windows logo na home tasteru.

A Note 2 ima LED lampicu.

rotkod
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 22. Jan 2010. 20:45
:: Lumia 920
:: Asus NX90

Post od rotkod »

Imali neko Ativ S sa GDR2 update-om, a da ga nije sam "ubacivao"...?

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Moja supruga je uredno dobila taj GDR 2 update, što? Ne znam koliko mogu da pomognem, ali ukratko, ništa drastično novo nije dobijeno.

rotkod
Mobil fan
Mobil fan

Post od rotkod »

Ma nije toliko važno, nego vidim po forumima, da ga svi imaju osim mene, a telefon je kupljen u Švedskoj, nije brendiran, sa mreže, a i otključan je... Pa prosto ne razumem, jer to ima veze sa imei-om, pa prosto treba da dočekam red ili..
Jbg... Vidim da se već sprema gdr3, a meni ni gdr2 nije čučnuo... Reci mi nešto, pošto za razliku od nokie, ativ s ima loše odrađenu automatiku za osvetljavanje, pa kad je na automatici, zna da secne, šti je izuzeto kad se isključi automatika...
Jeli to rešeno sa gdr2 updateom?

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Ne znam stvarno. Nikad nismo primetili problem sa osvetljenjem.

rotkod
Mobil fan
Mobil fan

Post od rotkod »

U principu to nije problem, nego nešto što dolazi skoro uz svaki samsung telefon, nezavisno od sistema, a to je blago kašnjenje rekcije senzora na osvetljenje...

srele1309
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 18. Feb 2013. 22:38
:: htc wildfire s

Post od srele1309 »

dali neko ima problem sa restartovanjem Ativa nekada i po par puta na dan iz samo njemu znanih razloga i primetio sam da se odmah smanji volume sa 30na 20

Cedogares
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Cedogares »

Meni se restartovao par puta otkad sam ga uzeo, oko 3 nedelje ga imam.. Inace volume drzim na 20 pa bar to nije problem :)

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Nikakvih restarta do sada, ništa od tih problema.

BeliTigar
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 14. Okt 2013. 19:55
:: Nokia E7

Post od BeliTigar »

araphel , posto vidim da najvise se razumes u ovaj telefon ,hteo bih da ga kupim prvenstveno zbog Amoleda i windowsa ,interesuje me da li i Samsung dobija update softvera 8.1 Amber , kao i Nokia s ' obzirom da je Microsoft kupio Nokiu , i treba mi 400 evra da bih kupio Nokiu 925 koja je identicna funkcijaama ovome ?

Cedogares
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Cedogares »

Koliko kontam wp8.1 i Amber su dve razlicite stvari, Amber je update samo za Nokiju dok je 8.1 opsirna revizija sistema koju ce dobiti svi vlasnici wp8 telefona..

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

BeliTigar, bolje uzmi 925,jer su mnoge aplikacije besplatne i sigurno ce dobijati redovniji update.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Amber i redovan 8.1 update nemaju veze. Telefon je po meni odličan jer za te novce nudi najveći ekran u WP svetu, plus prostor za memorijsku karticu. Međutim, Nokia ima prednost odlične navigacije koja je besplatna, i još nekih sitnica. Sve zavisi šta kome treba. A pošto Ativ S nema apsolutno nikakve softverske customizacije, ne vidim zašto bi kasnio sa bilo kojim update-om. Mada, to je samo moje mišljenje.

Odgovori