Ako ovaj put ne uzme LG, ima da ga se odreknemo preko foruma.Baraba napisao:Mrači me a pre mene će kupiti S7
Tako je svojevremeno tupio mesecima protiv S6, a dizao u nebesa G4 sve dok nije iskrsnula zgodna prilika da kupi taj omraženi mu S6. Kad je postao vlasnik istoga, onda je počela druga pesma i posipanje pepelom.....Baraba napisao:Mrači me a pre mene će kupiti S7
S7 vs. S6 vs. iPhone 6S Extreme Low Light Comparison:
Dal sam ja lud ili sta je vec u pitanju,ali ja nisam mogao da dobijem krstenu fotografiju sa S6-ice u low light-u. Preko dana odlicno ispadne,nocu nikako. Obarao ISO,ma ne pomaze. Bio sam ocajan u pojedinim trenucima. Imam jos gomilu slika,ali me je bilo sramota da izbacujem.El Laki napisao:Vidim o čemu priča kutijagreha i zaista na nekim primerima kamera na S7 deluje zabrinjavajuće. Sa druge strane, kamere na S6/Note 5 su dostigle nivo kada može da se kaže "to je to". Čak previše dobre za 80% korisnika.
Kada malo bolje razmislim,mozda se i vratim na taj telefon. Koliko sam fotkao G2-ojkom,toliko me je bilo sramota da izvadim S6 i nesto nocu uslikamJoxy napisao:Ja još uvek nisam video bolje primere fotografija u noćnim uslovima od onih koje si ti pravio svojevremeno sa G2 sa onim fixom kamere,