iKe, meni je velik plus, jedino ako imaš ogromne šake, velik je za manipulaciju i težak za otključavanje otiskom, morao bi sa dve ruke da se koristi, pa i za otključavanje. S8 mi je da kažem taman, ima veći displej od S7E koji sam imao i manji po dimenzijama je od S7E, vizuelno deluje još manji fon od S7E, a veći displej na S8, odlično su uklopili, jedino ta slabija baterija na S8, S7E ima jaču bateriju sa manjim displejom, to me koči. Idi ti ipak i pogledaj negde, nemoj na slepo menjati za plus verziju, možda ti plus i odgovara i zezneš se ako ne promeniš, jača je baterija svakako na plus i nekom to više znači sa većim displejom. Moj ti je savet da pogledaš negde obavezno oba modela. Nema greše sa izgledom telefona, urađen je tako da moraš da mu se diviš, displej bruka, položaj otiska prsta je ok i navikneš se da pogodiš otisak na S8 a ne kameru, neće tu biti problem, na plus verzij to malo teže, ja bih morao jednom drugom da pridržim fon a drugom da otključavam, mogao bih možda da se izvežbam jednom, ali bi tu kada tada ispao telefon.
zoreli, pokušavam da se oduprem, da sačekam tvoje prve utiske, a ti bi me tek potpalio
vla-do, daleko je Amerika, dok to dođe, a pitanje koja je verzija, mislim da za njih ide zmaj a ne exynos, lično mi je draži exynos i garancija ostvariva ovde. Ali da, samo si dolio ulje na vatru sa ovim linkom