Samsung Galaxy S IV (I9500 / I9505 / I9506)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Re: Samsung Galaxy S IV
Ne zezaj jbt. Zato me niko ne zove za S4. Spustam jos cenu. Resavaju se zaliha i spremaju za S5. Polako me i prosla volja za note 3. Sad uzeti note 3 i izgubiti tu kasnije ako mi se ne svidi. Samsung.
Ma i treba da pada cena, da ljudi kupuju dobre telefone za male pare, ja sam na mom izgubio 70e za 4meseca kao nov a kao polovan sada necu ni da mislim o tome 

Sta se desava,pa G2 je sada skuplji od S4,a bili su iste cene pre koji mesec?
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Pa spremaju se za S5, logično je da će pasti cena za S4. A što se Note 3 tiče, ostaće ova cena do pred kraj leta, pa će pasti pred izlazak naslednika.
Za G2 su najavili da će isto spustiti cenu baš zbog S5 da bi LG koliko toliko ostao konkurentan i u trci jer po običaju kasne sa modelima tj sada sa G3.
Za G2 su najavili da će isto spustiti cenu baš zbog S5 da bi LG koliko toliko ostao konkurentan i u trci jer po običaju kasne sa modelima tj sada sa G3.
Azimuth, ne kasne, jednostavno izbaciju kasnije. Ujedno ce moci I da iskoriste tih par meseci razlike kako bi poboljsali neke stvari, sto je I logicno.
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •
- Baraba
Nije dugo trajao note 3, vratio si se na pravi fon sa boljom kamerom 

Cek,nisam skontao,jel ti menjas cesto telefone sto ti dosadjuju ili uzmes pa prodajes dalje?
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Pa kad se ukaže dobra prilika za trampu / trgovinu ja promenim telefon ... inače zaista ne menjam iz dosade 

16 godina na forumu MOBILNISVET
gde ti nadjes te ljude koji prodaju toliko jeftino?ja sve pretplatim 

- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Samo neka padaju cene, što neko reče da narod može za relativno male pare da uzimaš ekstra telefone. Sasvim očekivan pad cena, jos koji mesec pa menjam S trojku za G2 ili S4
- zoreli
- Moderator
Izašla je Black Edition verzija S4 (oko 340 evra je u oglasima)

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Одг: Samsung Galaxy S IV
Prelepo izgleda, a posebno mi se dopada "sitan vez" na poklopcu
Note IV N9100 dual
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Kao i S3, i S4 mi je dosta lepši u crnoj verziji, samo mi smeta ta neka sitna razlika u ceni, al dobro, vredi, bar po meni
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Одг: Samsung Galaxy S IV
Meni se uopste ne svidjaju beli modeli. Deluju mi nekako kao neke jeftine igrackice. Mnogo mocnije deluju tamniji modeli
Note IV N9100 dual
ja sam imao plavi pa prodao i kupio beli,jer taj dan kada sam ja resio da kupim mob nije imao plavi a ja nisam mogao da cekam...sta znam i ja sam isto tako razmisljao ali svidjami se kako izgleda beli s4 i beli s2 a bela s3 mi je ruzna 
Danas nisam dirao telefon jedno sat vremena i kada sam ga upalio on sinuo 30% baterije kaze potrosnja "Blic" je iscepao,to mi se nikada nije desavalo ja ga restartujem i normalna potrosnja?

Danas nisam dirao telefon jedno sat vremena i kada sam ga upalio on sinuo 30% baterije kaze potrosnja "Blic" je iscepao,to mi se nikada nije desavalo ja ga restartujem i normalna potrosnja?
- Baraba
Black Edition izgleda odlično na slici. Juče prodah S4, sad opet da se vratim 

Ima li ovaj black edition u i9506 verziji?zoreli napisao:Izašla je Black Edition verzija S4 (oko 340 evra je u oglasima)![]()
- zoreli
- Moderator
Baraba, 335 je Black Edition sa kožnim leđima na KP , stvarno odlično izgleda 
Da ima verzija i9506 Black Edition , nebi ni pomislio na S5 ...

Da ima verzija i9506 Black Edition , nebi ni pomislio na S5 ...
Poslednja izmena od zoreli u Čet, 27. Mar 2014. 23:29, izmenjeno 1 put ukupno.
Baraba, za koliko si ga prodao? ja nesto razmisljam da ga prodam da uzmem ovaj note,mada sam zadovoljan cetvorkom...