Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Meni evo izdrzava dva dana,uz normalno koriscenje.Nikakvo arcenje.2.3.6 je u njemu.na 20% je baterija.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Ja na VIP-u koristim paket 325 i uvek iskoristim sve besplatne minute (325) sto znaci da odprilike imam oko 400 min odlaznih poziva, na to recimo da isto toliko imam i dolaznih. Internet mi se ukljucuje na 3 sata po 10 min, znaci 7 ukljucivanja dnevno tj. mobile data je ukljuceno ukupno 70 min + po potrebi za proveru e-maila ili neko krace surfovanje (da nadjem neki podatak sa nekog sajta). Ne koristim nikakve drustvene mreze i sl, ne slusam muziku ni radio i ne gledam filmove. Osim razgovora i SMS-a pogledam neke dokumente koji mi stizu mail-om ako nisam u kancelariji, i koristim neke od aplikacija tipa parking manijak, calculator, calendar, gallery, camera itd. Kad sam kupio telefon naravno da mi je baterija trajala 1,5 dan jer sam stalno nesto cackao, podesavao, isprobavao itd. Medjutim od kad sam poceo da ga koristim samo za potrebe koje sam naveo baterija je trajala toliko. Ne zelim nikome da se pravdam, i zahvaljujem se Jordi ali nisam uspeo da se snadjem i na tom linku da nadjem ROM koji sam imao.
vlade011, taj sajt sto ti je Jorda dao. Samo idi search i kucaj serbia to ti treba. Da ne ostavljam sada linkove. Mada kad jednom krenes u menjanje romova ja ti savetujem da probas neki costum.
Baterija traje 5 dana.Aham.Prvo ću debelo da je platim pa ću je javno,pred svim zainteresovanim članovima foruma pojesti.
Baterija 2 dana.Ok.Može.Na standbay-u.Bez interneta i sinhronizacije.Sa 2 poziva od po 2 minuta i jedan sms,do 140 karaktera.
Dajte malo ozbiljnosti.
cale, xxdulexx, Delimicno ste upravu. Ovo me je zainteresovalo pa sam uradio omanji test kako bih proverio.Pa tako, na osnovu jednodnevne analize rezultati su sledeci:
ukoliko dnevno imate do 20min poziva, do 20 sms i 10-15 puta rucno proverenog maila bez sinhronizacije moguce je izdrzati sa 90% baterije oko 90 sati rada,ali tu treba uzeti u obzir da dok spavamo ne koristimo tel pa tako za 4 noci po oko 8h sna je oko 30h rada a za tih 30h ne potrosite vise od oko 10-12% baterije a za preostale sate tacnije 60 potrosite ostatak od oko 80% baterije.
Ono sto meni nije jasno je to,ko je lud da prsne za ovakav tel toliko novca da bi ga na kraju koristio za ovako nesto.Ima toliko tel koji ovakve poslove mogu da obave glatko i da uzmemo da im je dijagonala izmedju 3.5" - 4" (ovo navodim ukoliko je bitno za pregled dokumenata).
Po mene nepotrebno bacanje novca.
Meni je ovaj telefon u potpunosti zamenio računar.Iz tog razloga i težim jačoj bateriji.
Kada bih ga koristio samo za pozive i sms,baterija bi mi sigurno izdržala dan bez problema.
Ali bih u tom slučaju uzeo 3310,šta ti znam,a ne Android.
Tako da sa korisnicima koji,na žalost koriste SGS2 kao dumb,nemam šta o bateriji da polemišem.
slavko101, svakako da nije, ne znam zasto bi to smetalo...ljudi napravili jednostavno da ne mora da se skida puno racuna, a danas vjerujem da svako ima mms tako da nije neka frka. sto bi placao 4 poruke kad mogu jednu po malo vecoj cijeni
lesa0208, al pitam se sta fali mms porukama???zasto se svi ljutite na konvert? kod nas 3 poruke kostaju 0,33KM a mms poruka kosta 0,16KM ko je lud onda da baca kes dzaba..
Pitao sam to jer me zanimalo da li je to prihvacena opcija za SMSove,na pocetku mi je bilo glupo ali sam se sada navikao.
Meni konkretno se ne isplati MMS jer imam besplatne SMSove.
Treba dodati da ima i dosta ljudi koji uopste nemaju aktiviranu MMS uslugu, tako da im MMS poruka nece, koju im neko posalje, nece biti isporucena.
No srecom resenje za problem sa dugackim SMS-ovima koji se konvertuju u MMS, je relativno lako. Treba instalirati neku alternativnu SMS aplikaciju, kao sto je Handcent SMS, koja omogucava da se ova konverzija onemoguci.
Imam jedan problem, od kako mi se izvrsio update na ICS 4.0.3 preko Telenora, Handcent SMS aplikacija (koja mi se inace default za sms/mms) ne pokazuje slike kontakta koje se vuku sa Facebook-a. Ukoliko je kontakt vezan sa Google ili LinkedIn kontaktima, te slike se vide. Izaslo od tad par update-a za H SMS ali nista se ne menja. Danas udjem u stock aplikaciju za poruke kad tamo isto stanje, tako da izgleda nije do H SMS-a Dodatno, u imeniku se sve slike normalno vide. Jel imao neko ovakvu situaciju?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.