Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
xxdulexx
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 12. Nov 2011. 19:30

Re: Samsung Galaxy S2 I9100

Post od xxdulexx »

vlade011, dam ti 80e za tu bateriju. :D
Meni je jednom uspeo da izdrzi 30h i ja bio srecan ko malo dete. :)

Sto se tice ubacivanja bilo kog novog roma bilo oficijalni ili costum, uvek treba uraditi wipe. Sto je sigurno sigurno je.
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Meni evo izdrzava dva dana,uz normalno koriscenje.Nikakvo arcenje.2.3.6 je u njemu.na 20% je baterija.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

hirurg
Banned
Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
:: Samsung Galaxy Note
:: Samsung Galaxy Tab 2
Kontakt:

Одг: Samsung Galaxy S2 I9100

Post od hirurg »

Ma dva dana je plafon ako se imalo koristi tel, ako se drzi android i radi sa njim kao sa nokia onda to sve nema smisla
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000

vlade011
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 16. Maj 2012. 08:07
:: samsung galaxy s2

Post od vlade011 »

Ja na VIP-u koristim paket 325 i uvek iskoristim sve besplatne minute (325) sto znaci da odprilike imam oko 400 min odlaznih poziva, na to recimo da isto toliko imam i dolaznih. Internet mi se ukljucuje na 3 sata po 10 min, znaci 7 ukljucivanja dnevno tj. mobile data je ukljuceno ukupno 70 min + po potrebi za proveru e-maila ili neko krace surfovanje (da nadjem neki podatak sa nekog sajta). Ne koristim nikakve drustvene mreze i sl, ne slusam muziku ni radio i ne gledam filmove. Osim razgovora i SMS-a pogledam neke dokumente koji mi stizu mail-om ako nisam u kancelariji, i koristim neke od aplikacija tipa parking manijak, calculator, calendar, gallery, camera itd. Kad sam kupio telefon naravno da mi je baterija trajala 1,5 dan jer sam stalno nesto cackao, podesavao, isprobavao itd. Medjutim od kad sam poceo da ga koristim samo za potrebe koje sam naveo baterija je trajala toliko. Ne zelim nikome da se pravdam, i zahvaljujem se Jordi ali nisam uspeo da se snadjem i na tom linku da nadjem ROM koji sam imao.

xxdulexx
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od xxdulexx »

vlade011, taj sajt sto ti je Jorda dao. Samo idi search i kucaj serbia to ti treba. Da ne ostavljam sada linkove. Mada kad jednom krenes u menjanje romova ja ti savetujem da probas neki costum. :)

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Baterija traje 5 dana.Aham.Prvo ću debelo da je platim pa ću je javno,pred svim zainteresovanim članovima foruma pojesti.
Baterija 2 dana.Ok.Može.Na standbay-u.Bez interneta i sinhronizacije.Sa 2 poziva od po 2 minuta i jedan sms,do 140 karaktera.
Dajte malo ozbiljnosti.

xxdulexx
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od xxdulexx »

cale, :D Ili covek imam bateriju od 7000mAh, ili nema sgs2, nema treceg.

slavko101
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 13. Jun 2009. 14:21

Post od slavko101 »

cale, xxdulexx, Delimicno ste upravu. Ovo me je zainteresovalo pa sam uradio omanji test kako bih proverio.Pa tako, na osnovu jednodnevne analize rezultati su sledeci:
ukoliko dnevno imate do 20min poziva, do 20 sms i 10-15 puta rucno proverenog maila bez sinhronizacije moguce je izdrzati sa 90% baterije oko 90 sati rada,ali tu treba uzeti u obzir da dok spavamo ne koristimo tel pa tako za 4 noci po oko 8h sna je oko 30h rada a za tih 30h ne potrosite vise od oko 10-12% baterije a za preostale sate tacnije 60 potrosite ostatak od oko 80% baterije.
Ono sto meni nije jasno je to,ko je lud da prsne za ovakav tel toliko novca da bi ga na kraju koristio za ovako nesto.Ima toliko tel koji ovakve poslove mogu da obave glatko i da uzmemo da im je dijagonala izmedju 3.5" - 4" (ovo navodim ukoliko je bitno za pregled dokumenata).
Po mene nepotrebno bacanje novca.

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

Meni je ovaj telefon u potpunosti zamenio računar.Iz tog razloga i težim jačoj bateriji.
Kada bih ga koristio samo za pozive i sms,baterija bi mi sigurno izdržala dan bez problema.
Ali bih u tom slučaju uzeo 3310,šta ti znam,a ne Android.
Tako da sa korisnicima koji,na žalost koriste SGS2 kao dumb,nemam šta o bateriji da polemišem.
:wink:

slavko101
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od slavko101 »

Da li je na ICSu prepravljeno da poruke duze od 3*160 karaktera se konvertuju u MMS?

hirurg
Banned
Kontakt:

Post od hirurg »

slavko101, svakako da nije, ne znam zasto bi to smetalo...ljudi napravili jednostavno da ne mora da se skida puno racuna, a danas vjerujem da svako ima mms tako da nije neka frka. sto bi placao 4 poruke kad mogu jednu po malo vecoj cijeni :blinky:

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

slavko101, hirurg, pa sto ne bi instalirali neki SMS app i zaobisli to 3 poruke MMS

bloker
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 27. Apr 2012. 13:37
:: Samsung Galaxy S IV

Post od bloker »

Pa jeftinije je nazvati nekoga i reći mu to što treba, a ne kucati teksta za 3 sms poruke.. Kako vam nije mrsko da toliko kuckate..

hirurg
Banned
Kontakt:

Post od hirurg »

lesa0208, al pitam se sta fali mms porukama???zasto se svi ljutite na konvert? kod nas 3 poruke kostaju 0,33KM a mms poruka kosta 0,16KM ko je lud onda da baca kes dzaba..

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

hirurg, mislim da je mms kod nas dosta skuplji nego sms a i ne pamtim kada sam primio neku mms poruku da budem iskren :)

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

U pravu si lesa0208.
A iskreno,SMS/MMS usluge polako padaju u zaborav.

slavko101
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od slavko101 »

Pitao sam to jer me zanimalo da li je to prihvacena opcija za SMSove,na pocetku mi je bilo glupo ali sam se sada navikao.
Meni konkretno se ne isplati MMS jer imam besplatne SMSove.

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Treba dodati da ima i dosta ljudi koji uopste nemaju aktiviranu MMS uslugu, tako da im MMS poruka nece, koju im neko posalje, nece biti isporucena.

No srecom resenje za problem sa dugackim SMS-ovima koji se konvertuju u MMS, je relativno lako. Treba instalirati neku alternativnu SMS aplikaciju, kao sto je Handcent SMS, koja omogucava da se ova konverzija onemoguci.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

pimplo
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 28. Jul 2008. 03:57
:: LG G2 32gb Black

Post od pimplo »

Imam jedan problem, od kako mi se izvrsio update na ICS 4.0.3 preko Telenora, Handcent SMS aplikacija (koja mi se inace default za sms/mms) ne pokazuje slike kontakta koje se vuku sa Facebook-a. Ukoliko je kontakt vezan sa Google ili LinkedIn kontaktima, te slike se vide. Izaslo od tad par update-a za H SMS ali nista se ne menja. Danas udjem u stock aplikaciju za poruke kad tamo isto stanje, tako da izgleda nije do H SMS-a :? Dodatno, u imeniku se sve slike normalno vide. Jel imao neko ovakvu situaciju?
HTC 10

hirurg
Banned
Kontakt:

Post od hirurg »

Hm mislim da danas svi imaju mms jer mreza cim se ukljuci telefon salje podesavanja zar ne. No dobro otisli smo u off skroz

Sto se tice ovog problema sa slikama ja sam rjesio hard resetom i wipeom i sve ponovo i naravno radilo. Isto imao frku nakon nadogradnje ics-a

Odgovori