Samsung Galaxy S IV (I9500 / I9505 / I9506)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Re: Samsung Galaxy S IV
Koliko znam nema razlicitih verzija kitketa, postoji samo jedna 4.4.2.
Ako ti je do apdejta onda uzmi Nexus, on ti je i jeftiniji od S4, a imace duze zvanicnu podraku i prvi dobija apdejte.
Ako ti je do apdejta onda uzmi Nexus, on ti je i jeftiniji od S4, a imace duze zvanicnu podraku i prvi dobija apdejte.
Znaci isti je kitkat kod oba modela?
..................................................
..................................................
- Azimuth
- Moderator
Trenutno da. Treba da se izbaci 4.4.3 a na jjezen kompletna izmena i prelazak na nesto novo, Android 5.
Axa. Pa sada me zanima da li ce i i9506 pratiti te promene ili ce kasniti.
kasnice jasta! pa obican i9505 je na 4.4 ima vec 3-4 meseca a ovaj i9506 jos nije dobio i ko zna kada ce,ako ti je bitan update uzmi nexus 5 on ce ga uvek prvi imati...ja iskreno nebih uzimao i9506 pre bi uzeo g2 ili nexus5 ako ti je bitan taj procesor pa zato juris i9506...
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Slazem se, Nexus 5 i G2 su odlicni modeli. Nexus 5 je kako da kazem nesto "slabija" varijanta G2 ali ako je do podrske i update svakako Nexus. 

Pa sta bi ti (moze da odg jos neko) pre izabrao performanse ili redovan update?weska88 napisao:kasnice jasta! pa obican i9505 je na 4.4 ima vec 3-4 meseca a ovaj i9506 jos nije dobio i ko zna kada ce,ako ti je bitan update uzmi nexus 5 on ce ga uvek prvi imati...ja iskreno nebih uzimao i9506 pre bi uzeo g2 ili nexus5 ako ti je bitan taj procesor pa zato juris i9506...
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Performanse, update znači samo određenim korisnicima, pogotovo što će i G2 imati update kao i Nexus samo malo kasno je. Nexus samo dobija, prvi ne jedini.
Pa ja na tvom mestu bih isao na G2 32gb, mislim da je se LG malo opametio sto se tice nadogradnji i tako to,ja sada imam obican s4 i zadovoljan sam, iskreno ja i nisam bas zahtevan korisnik ali volim da imam novi update ali zadnjih par nista specijalno se nije dobilo...
weska88, Ma ja sam se odlucio za s4. Nego eto, lomim se izmedju performansi ili redovnog update-a i ne znam sta mi je ciniti. 

Onda uzmi Nexus,ima redovan update a brzi je od oba telefona.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Pa ako se lomis izmedju preformansi i update uzmi preformanse...nista epohalno nije done ovaj 4.4
Kasnice ti update uvek ali i bez njega taj i9506 je zmaj...
EDIT:
Ja i dalje ne mogu da nadjem kodove za FOX tv,da li postoji neka aplikacija,kao sto ima g2 i m8,da se uperi daljinski i da cita kodove,da ga bukvalno naucim da radi?
Ne znam dali sam pogodio temu ali meni treba za S4
Slali su mi ovde kolege razne aplikacije ali ni jedna nema ni FOX ni VIVAX?!
Kasnice ti update uvek ali i bez njega taj i9506 je zmaj...
EDIT:
Ja i dalje ne mogu da nadjem kodove za FOX tv,da li postoji neka aplikacija,kao sto ima g2 i m8,da se uperi daljinski i da cita kodove,da ga bukvalno naucim da radi?
Ne znam dali sam pogodio temu ali meni treba za S4

Kod mene radi na vecini televizora,doduse kuci imam dva sony i philips,al kod drugara je radio i na fox,vivax,po kaficima sam zezao kanale samo tako ma raznim markama 

Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Hahaha
A zar ne treba i telefon i TV da budu prikljuceni na isti Wi-fi?

Ne treba da budu uopste na wi fi.
Ovo je ir remote,ne radi preko wirelesa.
Ovo je ir remote,ne radi preko wirelesa.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Aha ok 

- Azimuth
- Moderator
weska88, saljem ti na PP pa ti deli dalje ako nekome bude trebalo
Ovo radi samo i iskljucivo na Samsungu i HTC-u. Na LG-u nece raditi, proverio sam.

Zanima me da li se verzija Black edition razlikuje samo po poledjini telefona ili jos po necemu, u smislu hardvera, softvera i redovnog update-a?
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Samo u dizajnu
Softver je isti ali sa nekim izmenama, na black imas neke drugačije melodije i drugacije pozadine nego na obicnom to je to, ostalo isto...ja sam probao oba rade isto...