Samsung Galaxy S IV (I9500 / I9505 / I9506)

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
kizami88
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 13. Nov 2013. 11:09
:: samsung galaxy s4

Re: Samsung Galaxy S IV

Post od kizami88 »

weska88, Ma ok to za melodije i pozadine, zanimalo me samo da nema nekih bitnijih razlika u vezi softvera, hardvera i redovnog update-a.

Hvala

El Laki, Hvala . . . .

kizami88
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od kizami88 »

Ljudi neka mi neko ostavi kontakt broj na pp, neko ko se bas dobro razume u telefone i koji razlikuje kopiju od prevare i jos po nesto. Treba mi HITNO. Casticu ako treba. Nije nikakvo zezanje ili slicno.

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Fizicki se mozda i ne razlikuju,osim ako ne upalis tel i procackas po meniju.Ako si u mogucnosti najsigurnije je da instaliras aplikaciju cpu-z ili antutu benchmark.Cpu z treba da ti ocita exynos ili snapdragon,to je original.antutu treba da pokaze oko 25 000 ako se dobro secam.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 18. Okt 2013. 21:59
:: iP11pro

Post od weska88 »

Na original S4 je mali razmak izmedju ekrana i ivice telefona odmah na prvi pogled se vidi dali je orginal ili ne...Kao sto kolega Behemoth kaze samo istaliras cpu-z i mora ti polazati koji je procesor i tu nema prevare na antutu treba da je oko 28000 poena... +/- 1000 poena

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Ne kapiram. Kakav problem imas? :?

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od weska88 »

Ja ne razumem?

kizami88
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od kizami88 »

Aj ovako lik mi nudi S5 za 330 eura, meni to smrdi na neku prevaru, ali sam mislio da mi se javi neko ko ima iskustva sa telefonima i sa kupovinom preko oglasa da mu ja ispricam citav dogadjaja pa da me posavetuje sta mi je ciniti, da sada ovde ne ispisujem roman. :roll:

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Tebi ta cena nije čudna? Po ceni S4 da prodaje S5? Ako tebi ta cena nije čudna, onda je taj našao kupca (.... za šišanje).

kizami88
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od kizami88 »

Baraba, Pa zato i kazem. On je navodno to dobio u vidu prebijanja duga u Nemackoj i sada mu trebaju pare, a navodno ce mi srediti garanciju overenu od jedne radnje. Ali opet mi je jako sumnjivo to.

Azimuth
Moderator
Moderator

Samsung Galaxy S IV

Post od Azimuth »

Ne kontam i dalje. Toliko puta ti je odgovoreno na jedno te isto pitanje ali za razlicite telefone, a ti opet pitas.
Nadji se sa prodavcem, ovim ili kojim god, prvo pogledas opremu, pa spolja telefon, pa skines cpu-z i procitas sta je u telefonu. A pre svega toga, lepo uzmes pa procitas specifikaciju telefona koji hoces da kupis, cisto da bi znao sta tj kakve vrednosti telefon treba da ti da/pokaze.
Uzgred, spamujes sve redom teme sa pitanjima koja se vrte u krug. Otvori temu u za to predvidjenom delu foruma i postavi konkretno pitanje za konkretan model.

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od weska88 »

Jel iz Pozege taj?

kizami88
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od kizami88 »

weska88, Jeste brate, kako znas ?

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od weska88 »

To ti je kineski telefon,zaboravi ga! On je prevarant! Ja sam hteo glavu da mu otkinem!

kizami88
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od kizami88 »

weska88, Hvala ti brate imas pice od mene .

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od weska88 »

Kod Arene kada budes ti se javi, a mogu i ja moj S4 da ti prodam...

kizami88
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od kizami88 »

weska88, Ma odlucio sam, kupujem Logic shop-u, s4 i9505, black edition. Kraj price. :)

P.S. Jos jednom se izvinjavam svima sto sam postavljao puno pitanja i pitanja koja nisu u skladu sa temom. Kada uzmem fon, postacu samo redovni citalac ovog foruma. :)

cvija91
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 11. Mar 2014. 14:16

Post od cvija91 »

Da li se zna kada izlazi novi update software-a za s4? Imam 4.4.2 i nikako nisam zadovoljan, kuburim sa njim vec 3 meseca :cry: :cry:
Mnogo bagova ima, a o bateriji da ne pricam koliko mi malo traje... zanima me da li da cekam jos malo, ili da ga nosim negde na flesovanje, jer ponekad pozelim da se vratim na s2, kako zna da zabode... :(
Pozdrav svim clanovima od novajlije ;)

open-mind
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 19:32
:: Samsung Galaxy S4

Post od open-mind »

A sta konkretno baguje?
Sto se tice baterije, pusti da se skroz isprazni, znači da se ugasi, i onda ga napuni do kraja. Provjereno dovede bateriju u normalu.
Ja na 4.4.2 nemam apsolutno ni jedan bug, a ni na 4.3 nisam imao.

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Jesi radio hard reset posle apdejta? To zna da pravi problem na svim sistemima, pa tako i ma Androidu.
Dakle, odes u recovery pa wipe svega sto vidis. Samo tako ces obrisati te repove od ranije.

cvija91
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 11. Mar 2014. 14:16

Post od cvija91 »

Retko kad mi radi back dugme, nekad zakoce home page stranice, ne mogu da ih listam, pa moram dva puta da pritisnem home dugme..nekad zna da zakoci tastatura, uspori se nekako... a desavalo mi se da mi se isprazni do kraja bezbroj puta, bez pomoci...
Zvao sam neki servis u februaru kad sam updatovao i rekli su mi da taj softver ima gresku, da cekam sledeci, ili da pokusaji da ga flesuju mada ne garantuju da ce biti bolje.
Inace kad sam kupio telefon, prva 4 meseca je radio savrseno dok nisam uradio taj upadate. :( sta ciniti sada??

Odgovori