Samsung Galaxy S IV (I9500 / I9505 / I9506)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy S IV
Da nije kinez?
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Gde mi je recovery? Nasao sam samo factory data reset..........
EDIT:
Nije kinez 100%. Dobro sam se informisao pre kupovine, a i radio je savrseno prva 4 meseca kao sto rekoh...
EDIT:
Nije kinez 100%. Dobro sam se informisao pre kupovine, a i radio je savrseno prva 4 meseca kao sto rekoh...
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Kad je ugasen telefon stisni volume up, home taster i onda stisni power. Tako ih drzi dok se ne pojavi Samsung logo. Posle toga ce sam uci u recovery.
Nego, sad lad si ovo napisao, ja bih ti savetovao da lepo akines sa sammobile novi rom, isto 4.4.2 ali recimo SEE ili NEE. Potrazi i lako ces naci tu oznaku. Pa onda lepo flesujes iz Odina, pa uradis ovo u recovery i Bog da te vidi. Telefon ima da se preporodi
Nego, sad lad si ovo napisao, ja bih ti savetovao da lepo akines sa sammobile novi rom, isto 4.4.2 ali recimo SEE ili NEE. Potrazi i lako ces naci tu oznaku. Pa onda lepo flesujes iz Odina, pa uradis ovo u recovery i Bog da te vidi. Telefon ima da se preporodi

Jel mogu to sve sa telefona da skinem? Posto ima jos jedan mali problem, ne mogu da ga povezem preko USB kabla sa racunarom
Sta je Odin?

- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Program preko koga flesujes samsungov firmware, mada mozes preko njega i da rutujes fon i ubacis neki kernel itd. Kako ne mozes da ga povezes? Ako ga ne prepoznaje skini samsung usb drajvere ili kies ako hoces, imas u supportu to na njihovom sajtu.
Postoji i mobile odin nego da ne komplikujemo. Imas dosta tutorijala na yt, preporucujem ti laptop da koristis zbog baterije, lako je, samo prati uputstva i ne mozes nista zeznuti.
Postoji i mobile odin nego da ne komplikujemo. Imas dosta tutorijala na yt, preporucujem ti laptop da koristis zbog baterije, lako je, samo prati uputstva i ne mozes nista zeznuti.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0
Ljudi nije bilo potrebe za svim tim komplikacijama, samo sam odradio recovery kako mi je rekao Azimuth rekao i sve radi kao nekad
jeste da sam izgubio sve slike, al Boze moj, stvaracemo nove uspomene
vredelo je!
Hvala puno na pomoci.

Hvala puno na pomoci.
- Azimuth
- Moderator
Nije to nista komplikovano, sve se zavrsi za 10-15min
Ali bitno je da si sredio telefon i da sada sve sljaka kako treba

Ali bitno je da si sredio telefon i da sada sve sljaka kako treba

Sta bi sa ovim kodovima za Vox, radi li na nekoj aplikaciji??
Iphone 6, space gray
Pozdrav ljudi.
Zanima me vase misljenje i sugestije, posta nameravam da kupim mobilni.
Dakle moje pitanje je da li uzeti telefon u nekoj od prodavnica u Balkanskoj ili od coveka koji ga je uzeo kod mts-a. Nov naravno. Isao bih sa tim likom da budem prisutan prilikom preuzimanja.
Dakle moje pitanje je da li uzeti telefon u nekoj od prodavnica u Balkanskoj ili od coveka koji ga je uzeo kod mts-a. Nov naravno. Isao bih sa tim likom da budem prisutan prilikom preuzimanja.
Koju futrolu preporucujete da uzmem?
.........................................
- Azimuth
- Moderator
Onu koja ti se svidikizami88 napisao:Koju futrolu preporucujete da uzmem?

@ Azimuth
Pa reko da preporucite, pa da izaberem. Najbitnije je da sto bolje stiti telefon.

Pa reko da preporucite, pa da izaberem. Najbitnije je da sto bolje stiti telefon.

- Azimuth
- Moderator
Zavisi da li planiras kod nas da uzmes ove (uglavnom) kopije ili preko eBay-a original. Cene variraju od 300din pa do nekoliko desetina eura. Izbor je na tebi.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Pre par nedelja sam jednom Austrijancu namestao navigaciju na s4 i odusevionsam se futrolom koju ima. To je klasicna futola kao puro gde se ugura telefon, ali kvalitetniju i deblju kozu nisam video do sad, a ujedno i cvrscu futrolu. Kaze da je dao 20e za nju. Da je ima ovde kod nas kupio bih je istog trenutka za moj note 2. Na zalost ne secam se naziva koji je pisao na njoj jer sam ga izbrisao, ali samo je trazio ovde kod nas i nije je bilo, a sada kada mogu da kupujem preko ebay-a ja ne znam naziv futrole 

Note IV N9100 dual
I ja imam od jutros isti problem. Javio mi se covek koji je video moj oglas na KP da kupujem s4 uzet kod operatera. Pa ako neko zeli neka pomogne meni i kolegi.jelzo napisao:Pozdrav ljudi.

- Azimuth
- Moderator
Od operatera, naravno, ali pod uslovom da prisustvujete kupovini tj uzimanju telefona i da nije velika razlika u ceni u odnosu na ove druge.
Zasto? Imate garanciju ovlascenog uvoznika na 2 godine. Zar nije dovoljno?
Zasto? Imate garanciju ovlascenog uvoznika na 2 godine. Zar nije dovoljno?
Azimuth, Pa upravo iz tog razloga, garancije, sam ja i ostavio oglas. I naravno da cu biti prisutan. 

Uzmes garanciju i onda kada se nesto desi on bude na servisu 45 dana, meni lakse odneti u neki servis i platiti 20-30e i uzeti mob za dan dva...
Belkin? Takodje je koristim i futrola razvaljuje kako je dobra. Oko 20 € sam i ja platio.toda81 napisao:Pre par nedelja sam jednom Austrijancu namestao navigaciju na s4 i odusevionsam se futrolom koju ima. To je klasicna futola kao puro gde se ugura telefon, ali kvalitetniju i deblju kozu nisam video do sad, a ujedno i cvrscu futrolu. Kaze da je dao 20e za nju. Da je ima ovde kod nas kupio bih je istog trenutka za moj note 2. Na zalost ne secam se naziva koji je pisao na njoj jer sam ga izbrisao, ali samo je trazio ovde kod nas i nije je bilo, a sada kada mogu da kupujem preko ebay-a ja ne znam naziv futrole
http://www.belkin.com/resources/img/ove ... -cards.jpg