Samsung Galaxy S6 edge - (SM-G925F)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
Re: Samsung Galaxy S6 edge - (SM-G925F)
Veruj mi da nije ni malo krhak. Mene su udarila kaubojska vrata u pokretu, u ruku u kojoj je bio telefon i posle malo dužeg pada na pločice, ostala je samo jedna flekica na ramu prečnika 2mm.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
- vojkan85
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
- :: Samsung Galaxy S8
- :: Huawei Honor 8 Lite
Evindzer, hahahahaha
iKe, Verujem druze da nije ali mi tako deluje. Mozda zato sto sam navikao na plastikanere pa mi je ovo sada cudno
.
iKe, Verujem druze da nije ali mi tako deluje. Mozda zato sto sam navikao na plastikanere pa mi je ovo sada cudno

- knezevic76
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 06. Sep 2014. 13:35
- Kontakt:
Re: Одг: Samsung Galaxy S6 edge - (SM-G925F)
Eto i ja sam konačno danas imao prilike da malo bliže pogledam ovaj uređaj, i ako sam samsung hejter, ali uređaj je zlo kako izgleda i samsungu skidam kapu.
Mislim, šta mogu izbaciti posle ovoga, samo nešto glomaznije ili neku vanzeamljsku tehnologiju.
Ima samo dve stvari koje , barem meni, smetaju.
Refleksija na zakrivljenim ivicama ekrana od spoljapnje svetlosti i oštre ivice pozadine aparata, koje kad se drži u ruci nekako se usecaju u dlan. Mogli su ih malo zaobliti.
Mislim, šta mogu izbaciti posle ovoga, samo nešto glomaznije ili neku vanzeamljsku tehnologiju.
Ima samo dve stvari koje , barem meni, smetaju.
Refleksija na zakrivljenim ivicama ekrana od spoljapnje svetlosti i oštre ivice pozadine aparata, koje kad se drži u ruci nekako se usecaju u dlan. Mogli su ih malo zaobliti.
Imali neko ovaj tel Posto ocu da ga kupim pa me interesuje jeli istina da se puni za 10min i nakon toga moze 4h?!
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Brzo punjenje kod S6 je istina, nije marketinški trik. 
Meni se malopre napunio ceo za jedno sat vremena, koji minut gore-dole. Inače to za 10 min da se napuni pa da može da se koristi 4 sata i to je verovatno tačno ali zavisi od mnogo faktora kao i od samog korisnika.

Meni se malopre napunio ceo za jedno sat vremena, koji minut gore-dole. Inače to za 10 min da se napuni pa da može da se koristi 4 sata i to je verovatno tačno ali zavisi od mnogo faktora kao i od samog korisnika.

-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 26. Sep 2008. 00:21
Ja jesam korisnik i fan samsung telefona ali mi stvarno nije jasna odusevljenost izgledom S6. On stvarno mnogo bolje izgleda nego prethodnici ali u poredjenju sa ip6 nije ni blizu, pored njega deluje kao igracka.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Oba su kao igračke. [emoji14]
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Znaš kako se kaže, lepota je u oku posmatrača. 

- iKe
- Mobil manijak
I ja sam bio ovako oduševljen kada sam ga uzeo, u stvari čim sam ga video na predstavljanju. Stvarno ne znam kako može nekome da izgleda kao igračka ili lošije od iP6, pogotovo edge verzija.knezevic76 napisao: i ako sam samsung hejter, ali uređaj je zlo kako izgleda i samsungu skidam kapu.
Inače stvarno se brzo puni, nisam nikad punio po deset minuta, ali za sat vremena se napuni 100%.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Mogunost brzog punjenja mi je odlična opcija. Vrlo lako ga je za 15-20 min dopuniti za, predpostavljam, 30-40% što je više nego dovoljno da izgura, recimo, jedno veče intenzivnog korišćenje.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Za 20 min više od 50%.znemanja napisao:.... lako ga je za 15-20 min dopuniti za, predpostavljam, 30-40% ....
- iKe
- Mobil manijak
Znaš kako ja sam baterijom na ovom telefonu veoma zadovoljan. Traje mi u proseku 2 dana. Ako je drugi dan i pri kraju stavim na punjač i dok nešto drugo završim, telefon je pun. Ako ostavljam da se puni preko noći to je na bežičnom punjaču.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Ako je tako, to je onda fenomenalno, mislim da u tom slučaju baterija ne bi treblao da predstavlja problem s6/s6 edge modela.1808 napisao:Za 20 min više od 50%.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- knezevic76
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 06. Sep 2014. 13:35
- Kontakt:
Pa nek neko napiše kolika je izlazna snaga na punjaču
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
iKe, gde si kupio taj punjač? Negde kod nas ili preko neta?
knezevic76, evo slike punjača.

knezevic76, evo slike punjača.

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- iKe
- Mobil manijak
U Vipu. Dobiješ i punjač i neku providnu masku za 3.500 din.
- Ninolina
- Moderator
iKe, sve zajedno 3.500 din? Imaju li u beloj boji? Kada si kupio? Jel se greje telefon na njemu?
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Ninolina, pre bi ti odgovarao u roze boji, da se slaže sa desktopom. 

- Ninolina
- Moderator
Evindzer, pa pazi, može i rozi ali beli je verovatnije da će imati. 
iKe, to bi trebalo da je original Samsung Wireless punjač?

iKe, to bi trebalo da je original Samsung Wireless punjač?
- iKe
- Mobil manijak
Nina, jeste original i sve zajedno 3.500. Mislim da ima mesec dana od kada sam kupio. Ne greje se. Mislim da se više greje na običnom punjaču.