Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy S2 I9100
Behemoth, jes probao da restartujes fon? (upalis/ugasis)
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •
I to,sve zivo sam isprobao ali uvek prijavi istu gresku.E sad,sto ja jedino kontam da je mozda,ovaj rom koji imam je fabricki ali za Poljsku koliko sam skontao,kad se upali ima logo Orange mreze,a prethodni je imao logo T-mobile samo ne znam za koju zemlju.Mozda server prepoznaje to podrucje a nema update za njega jos uvek.Nisam pametan,ovo je samo pretpostavka
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Pozz svima
.
Pitanje za vas stručnjake : ako kupim SII u Dubaiju, šta treba da mu uradim po povratku u Srbiju da bi radio na MTS mreži
?
Hoće li softver imati neka ograničenja jer nije rađen za naš region ?
Možete li mi napisati vrline i mane ovog telefona, da znam šta da očekujem
.
Hvala

Pitanje za vas stručnjake : ako kupim SII u Dubaiju, šta treba da mu uradim po povratku u Srbiju da bi radio na MTS mreži

Hoće li softver imati neka ograničenja jer nije rađen za naš region ?
Možete li mi napisati vrline i mane ovog telefona, da znam šta da očekujem

Hvala

Mozes da mu flesujes neki evropski stock rom,i da ga dekodiras ako je zakljucan na tamo njihovu mrezu.To bi trebalo da je to od procedure
Edit:
Evo sta mi pokaze kad ga prikacim na Kies

Edit:
Evo sta mi pokaze kad ga prikacim na Kies

Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Behemoth, to znaci da imas ili kuvani firmver ili "oficijelnu" beta verziju firmvera. Kies i OTA nadogradnje su moguce samo ako koristi zvanične verzije firmvera. Idi na samfirmware sajt i potrazi neku cistu panevropsku verziju npr. XXLP7 i instaliraj je preko Odina, pa posle proveri sat ti kaze Kies.
Alternativno, može da ispiše tu poruku ako umesto zvaničnog koristiš CWM kernel.
Alternativno, može da ispiše tu poruku ako umesto zvaničnog koristiš CWM kernel.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Ma ne diram nista preko Odina,samo treba opet da se brikuje
Nije mi nista hitno,kad budem pri parama u servis pa nek ga oni flesuju.Ja sam dosta trauma imao sa tim cudom

Nije mi nista hitno,kad budem pri parama u servis pa nek ga oni flesuju.Ja sam dosta trauma imao sa tim cudom

Behemoth, utakni kabel nazad u komp, i nema brikovanja, meni je par puta brikovao kad sam ga utakao napred. A i sta ima veze ako ti brikuje? Samo opet pustis flash i to je to, a ako opet nece, izvadis bateriju, sacekas par min, i onda opet.
Pa ima veze,jer sam za dizanje sistema za 2 dana platio 40e,a nesto mi se ne bacaju pare.Posto se ugasio totalno i nije reagovao uopste,a usb jig nemam.
Nije to ništa strašno ipak je to samo stvar ne treba se mnogo uzbuđivati, jel ipak nije oin tebe kupio nego ti njega sve se može popraviti.
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
e jedno pitanje.drugar ima problem sa datim modelom ne može da priključi miš ali zato može flešku.ima li neko rešenje?
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Pozdrav svima...Juce sam kupio SII danas se polako upoznajem sa masinom ali primetio sam kad imam poziv da se slabo cuje a zvucnik je pojacan do maksimuma
kao i svi zvucni signali..da li ima jos neko isti problem?moze li nesto da se preduzme? Takodje imam problem..imam kod kuce ruter sa Wireless-om kad upalim WiFi na telefonu i nadje moju mrezu konektujem se i pise povezan ali sta se desava kada idem na net da li je to FB ili YouTube meni skida kredit?? Bio bih zahvalan ako neko moze da me uputi sta da radim..Hvala..

Spusti status bar i iskljuci DATA.U tom slucaju ne bi smeo da ti skida kredit.
hvala ali kako to da izvedem?
tek sam ga uzeo nemam blage veze
jel u status baru pise WiFi,bluetooth,GPS,zvuk vibracija i automatska rotacija?? tu si i obavestenja?

Da,sad zavisi kakav ti je raspored opcija.Kod mene ide Wifi,BT,GPS,Data i Auto Rotation.
Ako nema tu,onda udjes u Settings/wireleess and network/mobile network settings,i use packet data odcekiraj ako je cekirano.
Ako nema tu,onda udjes u Settings/wireleess and network/mobile network settings,i use packet data odcekiraj ako je cekirano.
Nasao sam i nije stiklirano
a ja prethodno nisam ni ulazio tu...

- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
VeNoM napisao:e jedno pitanje.drugar ima problem sa datim modelom ne može da priključi miš ali zato može flešku.ima li neko rešenje?
VeNoM, promeni kernel, mozda upali. i gde si kupio taj host usb(otg, ili kako vec)? I koji mis? Ranije sam citao nesto o tome, i koliko se secam ljudi su spominjali samo bt mis.
milke86, moguce da ti on trosi kredit dok ti nisi na wifi, a ti kasno to primetio pa povezao sa WIFI. Tj. ako rucno ne ugasis data network trosi ti 100%. Najbrzi nacin za gasenje je da zadrzis 2-3 sec dugme za gasenje i tu imas opciju da ugasis data service.
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
Probao bt mis nece,običan nece itd. Kod mene na arcu radi sve sa tim hubom a kod njega nece.
Zdravo pozdrav svima.Da li je neko probao ics XWLPM 4.0.4 vidim da je izasao bas me zanim sta su menjali u odnosu na 4.0.3
ne znam po meni je ubedljivo najstabilnija verzija 2.3.6 zauzima najmanje ram memorije, mada sada trenutno koristim 4.0.3 ics
ne znam po meni je ubedljivo najstabilnija verzija 2.3.6 zauzima najmanje ram memorije, mada sada trenutno koristim 4.0.3 ics
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white