Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ako ti treba bekap trenutnog roma, za slucaj da nesto krene po zlu sa ovom novom instalacijom ili da ti se ne svidi pa da se brzo vratis na staro, tada radis bekap. Ne brini se za to gde ga cuva, bitno je da ga cuva tamo gde treba
Za slucaj da hoces da vratis taj bekapovani rom, ides samo na RESTORE i to je to. Sve ce dalje telefon sam odraditi.
ovaj backup radim u recovery modu je li tako? ajde da probam ovaj karnel da instaliram.
to ono na komp onda s kompa na fon i preko recovery moda instal? je li to procedura?
sta je sad to bootleader
aaa mislim da sam citoa nesto, kao nekakvi kodovi za neko otkljucavanje
EDIT:
xxdulexx, mega Kernel is modified at the new v11 to work with both bootloaders.
You can download the new bootloader here and flash it with odin
FLASH THE NEW BOOTLOADER ONLY IF YOUR DEVICE IS G900F
Poslednja izmena od Ninolina u Sre, 19. Nov 2014. 18:57, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog:Nemoj da pišeš postove jedan za drugim već koristi opciju Izmeni.
Ne znam u cemu je fazon, ali vec posle roota, bez ikakvog menjanja kernel I bilo kakvog wipea baterija vec bolje radi. Ranije sam u toku noci (6-7h) gubio oko 10% baterije, sada 2-3%. Doduse sad mi je namesteno da grenify sam odradio posao pre nego sto zaspem.
Ranije mi bilo cimanje da sam klikcem. xD
pa evo onda da ga ja dodam, samo mi reci ocu li prvo ovaj bootloader da skinem i preko odina dodam pa onda da krenem sa flesovanjem ili nebitno?
i ovoj full wipe je isto sto i hard reset?
evo sad skinuh onaj rar sto je u NOTICE dat za fles novog karnela, ali kad otvorim nema ni jednog sa ekstenzijom .md5? sta da dodam u Odin onda?
Imaš okačen kernel u jednom od mojih predhodnih postova , skineš ga i flešuješ iz rekoverija (pre i posle flešovanja u rekoveriju uradi wipe cash i dalvick)
Wanam Exposed kad udjem u lockscreen i zelim da otvorim lockscreen shortcuts izadjem iz programa i izbaci upozorenje da je stopirano, ima li jos neko tih problema?
copy the file Keyguard.apk to /system/priv-app . Delete or rename old files to .bak
obrisati keš i podešavanja za vreme i unified deamon u aplikacijama .
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.