Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
Nole025
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 31. Dec 2015. 19:09
:: s9 plus

Re: Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)

Post od Nole025 »

Da, bas sam po toj aplikaciji koju si mi preporucila video sam da je original, hvala.. samo me brine 07 iz imei sedma i osma cifra

Zile995
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
:: Xiaomi Redmi Note 4X
:: HTC M8 | Galaxy SII

Post od Zile995 »

Sto te brinu te cifre?!
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0

Nole025
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Nole025 »

Pa video sam na jednom sajtu... da je 07 ili kopija ili original loseg kvaliteta... evo deaktivirao sam fb, i mogu reci da sistem androdi i operativni sistem android manje uzimaju bateriju.. mozda je fb papao bateriju...

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Nole025, u onoj app idi na opcije u gornjem levom uglu. Tu ćeš naći "Refurbishment Check". Jesi išao na tu opciju?
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Nole025
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Nole025 »

Da, i na toj opciji pise da je telefon original..ali samo jos da resim ovaj problem sa baterijom da sistem android i operativni sistem android ne uzimaju toliko baterije...

Zile995
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
:: Xiaomi Redmi Note 4X
:: HTC M8 | Galaxy SII

Post od Zile995 »

Wtf sta ti tripujes covece :D Original ti je fon. To sto pise na 7. i 8. mestu je oznaka gde je napravljen fon.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0

Nole025
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Nole025 »

Jbga, ja se mnogo tripujem.. npr sad se tripujem sto sam izvadio fon sa punjaca na 91%.. nije za mene edge plus

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Opusti se i koristi telefon kako Bog zapoveda.
Ako ti se bas igra, mozes i to. Imas ovde na prethodnim stranama uputstva pa izvoli.

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Druze,izvini,ali za tebe nije skup telefon ;-)

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

I da , sad ću reći (ovo je direktno upućeno na adresu Samsunga): Od premium modela - S6 , S6 Edge , Note 5 - koji koštaju kao suvo zlato , očekujem da rade savršeno "out of the box" sa odličnim trajanjem baterije i bez silnog bloata (te aplikacije da se omoguće individualno ko želi , da se skinu sa Guglove i Samsungove prodavnice) . A ne da se čitave studije prave na netu o načinima produženja trajanja baterije , kako srediti multi tasking i olakšati TouchWiz .
16 godina na forumu MOBILNISVET

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Tako bi trebalo, tom logikom se vodim od korišćenja iOS.
Porblem je sledeći, posle korišćenja nekog vremena S6, teško je preći na 6s, pored funkcionalnosti koje omogućuje android na ovom modelu, displeja koji je perverzija, novih kontrola kamere na v6... 6s mi nenako dođe monoton i dosadan, manje funkcionalan. Šta tek da kažem za izgled Edge modela, prelep telefon. Moraće apple dosta nešto da promeni, za doček nove godine videh dosta ljudi, dosta njih sa iP prešlo na S6/egde/edge+.

Mikrikorisnik
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 06. Feb 2015. 10:55
:: Samsung S6
:: Lg G2

Post od Mikrikorisnik »

Neverovatno ali i ja poznajem dosta ljudi koji su bili zakleti korisnici apple uredjaja i u zadnje vreme kupuju s6 ili s6 edge.jednostavno samsung je tehnoloski mnogo vise napredovao.malo su olaksali touchwiz koji je meni licno nekada bio prepreka za kupovinu samsunga.dok je s5 bio in ja sam koristio lg g2.baterija ionako nije bitna jer je to individualno do samog korisnika.imam drugaricu koja koristi s6 edge i baterija joj drzi 2 dana opusteno dok ja na s6 ubijem za 1 dan.ona ima za 2 dana 2 sata s.o.t. dok ja 3.5 za jedan.samo neko ko je nerealan moze da uporedjuje ekran sa s6 i apple 6s.ili kameru.procesor i sve ostalo.vidim u zadnje vreme ima dosta vesti da ce apple poceti da koristi samsungove amoled ekrane.verovarno ce u skorijoj buducnosti poceti da otvaraju sistem i da daju korisnicima vecu slobodu jer je to jedna od najvecih prituzbi za ios

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Slična situacija i kod mene. Za NG primetih da ljudi, od kako ih znam, koristili su iP4, 4s, 5s, 6 sada koriste S6/Edge/Edge +. Mana Samsungu je bila plastika kao primarni materijal, kada su sa S6 ps nadalje ubacili metal i staklo, postali su punopravna konkurencija iPhone-u
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Nole025
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Nole025 »

Resilo se i problem oko edge plus mog.. problem je bio sto je bilo stavljeno na njemu schreen guard neka staklena folija i da je ona navodno vukla bateriju... tako mi prodavac rekao...

Ledjo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 05. Feb 2014. 15:03
:: G2

Post od Ledjo »

Sprda te covek, kako staklo moze da vuce bateriju? Svaka tebi cast kad si mu poverovao...

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Neverovatno zaista.Nisu za tebe takvi telefoni kad se bas ni malo ne razumes u iste.

Jel neko drugi imao prilike da testira S6 Edge Plus?Kako radi fon,jer fluidan maksimalno,kakav je njemu multitasking obzirom na 4GB rama?
Ja cu jos do aprila sigurno da furam S5 i Z2 e onda mi istice ugovor u Telenoru i mozda bih uzeo S6 egde ili edge plus ili Z5 ili Z5 Premium.
Nadam se da se i Sony sto se kamere tice i Samsung sto se tice citavog TW da srede maksimalno softver i da ce tek tad Z5 i S6 biti prava kupovina.
Pozitivna stvar je sto ta baterija na S6 nije ipak toliko losa,mada me iskreno cudi kako je Zoreli dobio onaj rezultat sa 2 dana i 5h Sot.
Poslednja izmena od Sale_M u Pon, 04. Jan 2016. 20:54, izmenjeno 1 put ukupno.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

Nole025 napisao:Resilo se i problem oko edge plus mog.. problem je bio sto je bilo stavljeno na njemu schreen guard neka staklena folija i da je ona navodno vukla bateriju... tako mi prodavac rekao...
Pitaj ti tog prodavca da ti proda foliju koja štedi bateriju, zeznuo te... Pogrešnu foliju ti dao...
Nova folija i da vidiš kako traje baterija .
Huawei

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Nole025, pusti ove bećare što se šale sa tobom :) , moj ti je savet da kad već koristiš takav smartphon dobro iščitaš teme i diskusije , naučićeš mnogo toga . A posebno savete Moderatora i članova koji hoće da ti pomognu !

Što se tiče tog prodavca - sram ga bilo za odgovor !!! ... i poruči mu da je isto tako jedan čovek imao veliku potrošnju na Golfu petici , trošio mu je 25 litara dizela na 100 km i kad je skinuo zatamljene folije sa bočnih prozora potrošnja se vratila u normalu od 5-7 litara na 100 km :D .
16 godina na forumu MOBILNISVET

nsvladimir
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 26. Sep 2008. 00:21

Post od nsvladimir »

Interesuje me da li se na drugim s6 uredjajima cuje zveckanje u predelu kamere kada se telefon naglo pomera napred nazad? To mi se culo i na s5 ali je na s6 izrazenije. Kada ukljucim kameru to zveckanje se ne cuje

Mikrikorisnik
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 06. Feb 2015. 10:55
:: Samsung S6
:: Lg G2

Post od Mikrikorisnik »

Cuje se na svakom.to ti je OIS.na naski opticka stabilizacija slike.to ti je normalno na svakom tel koji ima da se cuje.budi bez brige cuje se svima

Odgovori