Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Evo posle 3 meseca uocih bag.na zakljucanom ekranu jedan broj od sata mi se u zadnjih par dana prikazuje crnom bojom.konacno se osecam kao da koristim pravi telefon .pocelo je vec da me brine da posle ovoliko vremena nema nikakav bag
Moje iskustvo sa promenom u trajanju baterije ~ 5%. Google Services vise ne trose bateriju, al neka promena nije primetna. Mislim da je to samo bio bag. zoreli, sta si ti radio ne znam, al svaka ti cast.
Moje trajanje je upola slabije. Mozda ima i do nacina korsicenja al ne verujem da moze tolika da bude razlika.
Jedino sto nisam uradio sa tutoriala je zamrzao weather...
Nisam ni ja zamrzao weather, nisam ni skapirao šta je radio u safe modu, viećemo rezultat. Takođe sam promenio one fore sa google servisima i na htc, taj pozadinski proces više ne drlja.
Da li to zaista moze da se desi? Zvuci mi nestvarno, pre ce biti da je neka fabricka greska, npr staklo je stavljeno pod pritiskom(ne znam kako se strucno kaze) I onda je moglo pri najmanje opterecenju da pukne ( u dzepu npr)
Valjda čovek zna kad je puklo staklo. Nosi u servis, prodavnicu i vidi šta će ti reći. Male su šanse da im dokažeš da je pregrevanje uzrok a ne pad, udarac i sl.
Pokušaj tako. Ako ne, raspitaj se ko im servisira Samsung modele i nosi direktno u servis. Teška situacija ali nisu male pare u pitanju, tako da ti vredi svađati se.
Još jedna fora za produženje trajanja baterije je , isključiti auto osvetljenje i staviti ručno na 40-60% , takođe isključiti u Ekran / Režim ekrana - Prilagodljiv prikaz , staviti na Amoled bioskop ili osnovni . Stvarno nema potrebe da blješti na 100% a ušteda je značajna .
Ne znam šta bi moralo da se namesti pa da izvuče još 3h sot i 10h više ukupne upotrebe. Pričam za rezultat koji je Jorda izbacio. 2 i po dana i 6h sot na S6 je naučna fantastika.
El Laki, upravo. zoreli, ne zelim da menjam rezim ekrana, bioskop mi previse drecav, basic ispran. Adaptive je full.
Osvetljenje mi je uvek auto na 0-20% ovih dana. U leto kad je bas sunce stavim 100% napolju.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.