Samsung Galaxy Note II N7100
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy Note II N7100
Jeste imao toda81. Prelistaj temu
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 12. Mar 2014. 23:58
- :: HTC One (M8)
Android83, hvala na brzom odgovoru. Nadam se da cu pronaci.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
ultimate_fight, tacno je da sam imao taj problem. Cini mi se da je to bilo na stock 4.1.2. Ma lepo uabcis neki dobar rom i uzivas. Ja upravo ubacujem JellyKat v4 - 4.4.2, a prethodno sam imao JellyKat v3 - 4.3 i bio sam prezadovoljan
Note IV N9100 dual
-
- Neredovni učesnik
Toda81, razmislicu onda o update-u na 4.3. Trenutno koristim 4.1.2 I zadovoljan sam sa svim osim te rotacije. Hvala na pomoci!
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Prvo proveri da li ćeš sa 4.3 dobiti knox. Ako hoćeš onda ga nemoj dizati na oficijalni nego se lepo izigraj sa romovima sa xda, pa ako ne nađeš ništa što ti odgovara e tek onda idi na zvanični 4.3 sa knox-om. Tako bih ja uradio da sam na tvom mestu.
Kako da se proveri da li ce se sa novim updejtom na 4.3 dobiti knox ili ne?
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Ako ubaciš oficijelni onda ga dobijaš, a ako ubaciš neki custom 4.3 preko postojećeg 4.1.2. onda ga vjerovatno nećeš dobiti (pod uslovom da ga je developer izbacio iz sistema).
-
- Neredovni učesnik
Sa ukljucenim "auto brightness" rotacija ekrana funkcionise sasvim normalno tako nisam morao raditi update na 4.3 

- toda81
- Prijatelj foruma
Re: Одг: Samsung Galaxy Note II N7100
Ja sam se vratio na Sotmax rom, cisto da se podsetim kako on radi i da vidim da li mohu na njega da instaliram dodatak za merenje brzine koji se pojavljuje u gor jem levom uglu i uspeo sam da instaliram taj mod preko recoverya. Taj mod je pravljen za rom koji sam imao pre ovog, ali radi i na Sotmaxu
Note IV N9100 dual
- vojkan85
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
- :: Samsung Galaxy S8
- :: Huawei Honor 8 Lite
drgari, jel ima neko neki predlog sa mog gornjeg posta
???

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Neces nista osim knox-a zeznuti. Ako imas vazecu garanciju, kad okines knox znaj da je gubis ako provale to u servisu (o ovome se puno pisalo, neki tvrde da ne utice na garanciju a drugi pak da utice, a ti kako hoces), gubis i OTA apdejt. Garanciju svakako gubis sa rutovanjem i custom romovima. Dakle, prvo i osnovno je da proveris da li ti je knox 0x0 ili se digao na 0x1. Ako je ovo drugo onda slobodno teraj sa custom romovima, svakako se prethodni vlasnik vec igrao. Jedini nacin da proveris je da ga bacis u download mod pa tamo da procitas. Znas kako se to radi?
Sto se romova tice i toga kako se stavljaju, prelistaj prethodne stranice, pisalo se o tome pa da se ne ponavlja jedno te isto na svakih nekoliko stranica.
Sto se romova tice i toga kako se stavljaju, prelistaj prethodne stranice, pisalo se o tome pa da se ne ponavlja jedno te isto na svakih nekoliko stranica.
- vojkan85
- Mobil manijak
@azimuth hvala na brzom odgovoru
. sto se knox-a tice on mi je na 0x0, nije diran...

- vojkan85
- Mobil manijak
koleginici se danas na note 2 doslovno odlepila leva strana ekrana. staklo koje je na levom delu, i lagano se siri na sredinu aparata ka gore. jel zna neko neku caku da se to sanira, posto joj u servisu traze 7000 rsd za kvar, koji i nije kvar, posto touch normalno funkcionise....
- toda81
- Prijatelj foruma
Re: Одг: Samsung Galaxy Note II N7100
U covece, pa to je strasno. Ne mogu da verujem da se tako nesto dogodilo. Nadam se da ce naci negde gde ce joj manje naplatiti jer je pu o 7000
Note IV N9100 dual
- vojkan85
- Mobil manijak
da znas da je strasno, i onako bas ruzno izgleda, kao cipela koja se odvalila od djona...cudi me da se na note-u tako nesto desilo, jer mu je dosta dobar kvalitet izrade
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Au, da ne poveruješ :/ Prvi put čujem za tako nešto, voleo bih da mogu da pomognem
Meni tu smrdi da je ekran kppija tj zamjenski. Ako je tako onda nek ga sanira i udaje cim pre.
- vojkan85
- Mobil manijak
Telefon je kao i moj dosao iz EU,tacnije iz Ceske,tamo sam uzeo njoj i meni. Danas su joj u servisu rekli da je menjan ekran sto mi je malo verovatno jer je aparat dosao sa neotvorenom hologramskom kutijom i bez bilo kakvog traga koriscenja. Moguce je da je od nosenja u torbi nesto naslonila na telefon pod nekim uglom i da je doslo do popustanja tog lepka koji drzi staklo. Ali je neverovatno koliko smesno izgleda da na ovakvom aparatu moze tako nesto da se desi. U ovlascen servis bolje i da ne ide. Tamo ce da plati pola cene telefona za uslugu. By the way,na ebay-u je cena stakla 5 dolara 

- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Lako je namestiti pakovanje i silne nalepnice da sve to izgleda legalno i neotvoreno, no bilo kako bilo, kupi staklo negde privatno jeftinije, eBay ili neki drugi strani sajt(ima ih nekoliko sa besplatnim "shippingom" za Srbiju, pa se raspitaj ko to zna da ti sredi, neki prijatelj, poznanik, bolje nego servis jer će ti samo za ruke naplatiti kao besni. Sve su to lopovi. To ti je moj savet
- vojkan85
- Mobil manijak
Uputicu je svakako da uzme preko ebay-a, a sto se tice telefona iz EU uglavnom sam tamo uzimao telefone i da kucnem u drvo sve je bilo u redu jer znas sta dobijes i sta kupis. Svaki je simfree,svaki dolazi sa full pakovanjem i uz svaki dobijas legalnu garanciju dok kod nas neki daju garanciju na hardver i software odvojeno. Ipak je ovo Srbija,da se ne lazemo:-)