Samsung Galaxy Note III N9000 / N9005

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Re: Samsung Galaxy Note III N9000

Post od bata bogdan »

Kvaka33 i o tome sam razmisljao...konta sutra da uzmem račun i pravac u saturn...ali, trebao sam da ne radim reset..da sam ga ostavio tako zskucanog i zabagovanog i odneo u saturn....sve u svemu...videćemo sad jos ovih dana kako će da se ponaša....
Huawei

Drakenzen
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 08. Dec 2013. 23:54
:: 00

Post od Drakenzen »

bata bogdan, ja ni jednog trenutka nisam rekao da TI lazes, to je mnogo ruzno sa tvoje strane, ali necemo sad o tome, naravno da smo ovde svi da pomognemo koliko mozemo, ali tako da prozivas nekog ko je dobronameran prema tebi u najmanju ruku nije u redu! Ako vec imas garanciju nosi ga u servis pa nek se oni preznojavaju umesto tebe, oni su duzni za to. Ja mislim da niko, ni jednog trenutka nije hteo da te napadne za bilo sta ili da te optuzi za nesto vec je svako hteo da ti pomogne a to bi trebao da cenis! Pozdrav.

bata bogdan
Banned

Re: Одг: Samsung Galaxy Note III N9000

Post od bata bogdan »

Drakenzen napisao:Nisam bio tu par dana pa sad vidim da sam mnogo propustio na forumu. Iskreno, kad neko kaze da mu note3 baguje ja mu kazem da laze, prosto je nemoguce, ima hardver jaci od vecine racunara koje mi koristimo u Srbistanu a i ne postoji neka toliko zahtevna aplikacija koja bi koristila telefon na max opterecenju.
Drakenzen....bez ljutnje...evo da te podsetim , ovo je tvoj post koliko vidim!!!
Huawei

Drakenzen
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Drakenzen »

bata bogdan, znam sta sam napisao, ali druze ja ni u jednoj recenici nisam pomenuo tebe..... A to pravi raziliku. :wink: i moj savet ti je, kao i svih ostalih nosi ga u servis, moguce je da se radi o fabrickoj gresci. :)

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Ok...onda sorry sa mije strane...
Odnecu...ga u saturn...ali sačekaću da opet zakuca kao danas....
Huawei

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Hmm...da pitam...da li je moguće da mi je note3 zakucavao...i bagovao zbog sd memorijske kartice? ??
To je sd kartica koja je bila u sony...naime, sinoć sam stavio drugu sd karticu u note3...a ova iz sony...ja je stavim u tablet ili opet u sony...zabudale oba uredjaja...ne znam da li to ima ikakve veze...
Huawei

kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

Post od kvaka33 »

formatiraj tu karticu pa onda probaj,ako zeza menjaj je ,moze da pravi problem
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Sreća pa imam drugu ...koju sam Još sinoć ubacio u note3...
Huawei

Drakenzen
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Drakenzen »

Sto da nije moguce, mozda je kartica na neki nacin ostecena ili nesto ima na njoj sto jednostavno zaglupi telefon. Desavalo se to i na racunarima isto kao kad ubacis neispravan fles, on poblesavi. Jel sad sve u redu posto si zamenio sd karticu?

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

@Drakenzen...za sada je sve ok sa novom sd karticom...uostalom, za još koji dan ćemo videti hoće li se dešavati opet zakucavanje.. nadam se iskreno da neće doći opet do toga :)
Huawei

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Ja sam imao slučajeve zakucavanja telefona sa S3, upravo zbog sd kartice. Kad sam je formatirao stanje se stabilizovalo i normalno radilo ali eto moguće je. :)

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

Zavisi i od toga koja marka je kartica (Kingston, Transcedent, Toshiba, Samsung, itd) kao i od klase kartice koja određuje brzinu pisanja i čitanja podataka sa kartice. Tako da ako je loš kvalitet kartice i još loša klasa, nije ni čudo što zakucava telefon. Po meni su najbolje Kingstonove, class 10 naravno. Transcedent bih izbegavao.

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

El laki...ta stara sd kartica što je bila u sony xz...je Marke samsung 8gb...ne znam koja je klasa...jbg...na sony je radila ok...nista se slično nije desavalo...jeste jednom sony nije mogao da je prepozna i stavio u tablet vratio u sony i sve ok.. jbg.. sad imam klas 10 od 16gb...ne znam koja je marka..ma ćemo vidimo kako ce fon da se ponasa...valjda neće više zakucava ti fon
Huawei

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

Samsung nisam probao, ali verujem da ne bi trebale da budu loše. Moguće da nije do kartice onda, probaj da je formatiraš pa ako nastavi po starom, znači nije do toga

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Sad ta sd samsung uopšte više ne reaguje tako da kazem...ne prepoznaje je ni sony a ni tablet a ni note pa ni pc...to jest lap top
Huawei

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Ako nisi formatirao karticu u note 3, onda nije ni čudo. Ostali su neki fajlovi od sony androida koji su pravili problem.

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Nisam formatirao...jbg..ma je samo roknuo u note3...ova sd što je sad u note...nju sam izvadio iz lg g pro tableta...mada u njoj nije ni bilo skoro pa nista...znaci da je ipak sd zakucava la fon
U svakom slucaju...Hvala svima što pomazete...nadam se da više neće fon zezali sada...
Huawei

xxdulexx
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 12. Nov 2011. 19:30

Post od xxdulexx »

bata bogdan, backupuj sve sto imas na novoj kartici. Formariraj je direktno u Note 3, pa onda vrati sve podatke. Postoji sansa da i nova pocne da ti zakucava. Bolje da odma to odradis nego kasnije kada je napunis.
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Ma sve sam ja vec sibnuo na usb...e sad...mozda smešno jbg...kako da formatiram sd karticu...nisam do sad to radio...jbg..m
Huawei

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Nema tu pravila ni koji je proizvođač jer se sa svakim to može desiti. Konkretno moja je bila Kingston 16GB klasa 4 ali sam je koristio samo za skladištenje, nisam direktno snimao ili slikao na nju. Uglavnom nakon formata radila ne bez problema.

Odgovori