Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Re: Samsung Galaxy S2 I9100
Behemoth, Na ICS 4.0.3 u srpskoj varijanti "Podesavanja->Bezbednost->Pronadji moj mobilni uredjaj", odnosno na engleskom "Settings->Security->Find my mobile".
Vise detalja ovde: http://www.samsungdive.com/aboutN/forwa ... Tracker.do
Vise detalja ovde: http://www.samsungdive.com/aboutN/forwa ... Tracker.do
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Probacu ovaj program Androidlost. Pre par dana sam instalirao Igo i nije mi pokazuivao bas tacnu lokaciju gde se nalazim. Dostaje isao udesno na mapi. I juce sam instalirao Igo 2.0 primo i ista stvar. Jel mogu kako to da popravim? (ranije sam koristio x10 mini pro i pokazivao mi je tacno gde se nalazim)
Zato ga i nisam video,jer sam ja na GB i dalje.
Jedno pitanje,s obzirom da najverovatnije imam kuvani rom,ako hocu da dignem na ICS,pretpostavljam da to Odin radi bez problema,da nece imati nekih bagova sto sa kuvanog roma prelazim na oficijelni?
Jedno pitanje,s obzirom da najverovatnije imam kuvani rom,ako hocu da dignem na ICS,pretpostavljam da to Odin radi bez problema,da nece imati nekih bagova sto sa kuvanog roma prelazim na oficijelni?
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Behemoth, i gb ima ugradjeni samsungov tracker. Treba da se napravi samsungov acc, i da se na samsung dive isto registrujes. http://www.samsungdive.com/DiveMain.do
Mogu i kuvani romovi koji su bairani na oficijalnom.
Mogu i kuvani romovi koji su bairani na oficijalnom.
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •
Na cm9 room nema samsung acc da se doda :S jel to onda treba da skinem neki samsungov program ?
KOji je po vama najbolji room , najstabilniji ?
KOji je po vama najbolji room , najstabilniji ?
da li postoji mogucnost da treperi gore u desnom uglu lampica,kad imam propusten poziv ili poruku,kao obavestenje,a pritom da mi je ekran zakljucan,i kako se namesta to?hvala unapred na odgovoru 

piroman, ne jer nema lampicu .
civile, Na CM9 romu i na AOPK-AOSP romovima nemas samsungovo smece od softvera tako da su to cisti romovi. Poslednji rom sto sam ja ubacio na omju sgs2 i sto je jos uvek na njemu je resurrection remix 2.6.1
Evo da javim u toku su testiranja Jealy Bean 4.1 na S2 i S3 najavljena je oficijalna verzija za kraj avgusta ,pa prema tome jos malo strpljenja do nove poslastice 

Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
PA to je u neku ruku i dobro sto nema samsungovog smeca
Super javi kako radi na s2.
Da li je neko probao jos neki room ili je CM najbolji ?

Da li je neko probao jos neki room ili je CM najbolji ?
- shocky
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sub, 04. Feb 2006. 04:21
- :: Samsung A52s
Treba mi pomoc. Da ne bi crpeo previse bateriju izvukao sam widget od Juice Defendera (koji sam inace samo instalirao i ostavio na defaultu tj na balance, ako je to ok za stednju baterije da mi se samo potvrdi) da ukljucim/iskljucim internet konekciju. Danas sam to uradio, isprobao i vidim sve je ok. I veceras da ukljucim nece pa nece da ukljuci net konekciju. Otisao sam u opcije i vidim da je ukljuceno 'Mobile data' i 'User packet data'. Baterija je vec skoro puna tako da i ako mozda Juice Defender iskljucuje net zbog istrosene baterije to sada nije moguce a i stavio sam 'force enable' na widget ikonici. Takodje sam i sam upalio i ugasio ove 2 opcije za internet a ne znam da li ima jos nesto sto je bitno za internet... Za mreze mi stoji auto.
Na MTS-u sam inace.
Na MTS-u sam inace.
- hirurg
- Banned
- Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
- :: Samsung Galaxy Note
- :: Samsung Galaxy Tab 2
- Kontakt:
shocky, odmah da ti kazem da ta aplikacija sama po sebi nekad zatupi...tako da malo koristi imas od nje...a i n
e znam koji ce ti djavo
gasi ti konekcije...sta ce ti onda mobile internet ako nisi dostupan uvjek...a ona ti ustedi bateriju par sati...

SAMSUNG GALAXY NOTE N7000
- shocky
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sub, 04. Feb 2006. 04:21
- :: Samsung A52s
Meni S2 stoji veci deo dana na punjacu. Ujutru ga uzmem, koristim ga, posle podne je opet malo na punjacu za uvece i onda opet. Tako da mi treba ta aplikacija koja za sada sve radi ok. U svakom slucaju i gada ugasim JD i dalje nemam net, tako da nije do aplikacije.
------
Edit:
Posle reseta je sve ok bilo privremeno. Ali opet zeza mada se ispisuje 3g i h+ u status bar-u. Tek radi tek ne radi...
------
Edit:
Posle reseta je sve ok bilo privremeno. Ali opet zeza mada se ispisuje 3g i h+ u status bar-u. Tek radi tek ne radi...
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
shocky, probaj sledece:
Iskljuci priviremeno 3G (GSM Only) ili iskljuci samo HSPA na sledeci nacin:
Na dialery otkucaj *#301279#, pojavice se skriveni meni na kome ces izabrati [2] CHANGE HSPA REVISION.
Izaberi [1] RELEASE R99(HSPA OFF). Ovako ces imati ukljucen 3G (UMTS) ali iskljucen HSPA.
Ovo bi moglo da ti resi i probleme sa GPRS-om i sa baterijom.
Iskljuci priviremeno 3G (GSM Only) ili iskljuci samo HSPA na sledeci nacin:
Na dialery otkucaj *#301279#, pojavice se skriveni meni na kome ces izabrati [2] CHANGE HSPA REVISION.
Izaberi [1] RELEASE R99(HSPA OFF). Ovako ces imati ukljucen 3G (UMTS) ali iskljucen HSPA.
Ovo bi moglo da ti resi i probleme sa GPRS-om i sa baterijom.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 12. Avg 2012. 11:49
- :: Samsung galaxy S2
Pozdrav svima. Imam Samsung S2 (otkljucan za sve meze) i pre par dana uradio sam oficijalni update na 4.0.3, koji mi je ponudio telefon. Od tada mi PC ne prepoznaje telefon prilikom povezivanja USB kablom. Nakon konekcije sa PC-jem automatski pocinje punjenje, ali dobijam poruku "USB device not recognised". Nije do drivera jer druge S2-ke koje sam probao rade na mom PC-ju (reinstalirao sam drivere vise puta), probao sam razna resenja sa stranih sajtova ali nista nije pomoglo (ciscenje konektora, ukljucivanje-iskljucivanje debbuging moda, povezivanje preko usb utilities kao mass storage) nista od navedenog nije pomoglo. Da li neko od Vas moze da mi pomogne ili je imao slican problem? Unapred hvala
Da li si uradio hard reset telefona?Pokusaj i to,posto je preporucljivo da se posle nadogradnje softvera uradi hard reset kao bi se ispeglali eventualni bagovi
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
-
- Slučajni prolaznik
Uradjen je i hard reset to sam zaboravio da napisem, jer sam procitao da treba da se odradi nakon update-a.
Одг: Samsung Galaxy S2 I9100
Sta mislite o ovome http://mobile.brando.com/2700mAh-Batter ... 194d6.html , koristi li neko? Koliko ova baterija drzi telefon budnim u odnosu na originalnu, koji joj je zivotni vek? Kakvog su kvaliteta ledja, da li se fino uklapaju sa telefonom?
- hirurg
- Banned
- Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
- :: Samsung Galaxy Note
- :: Samsung Galaxy Tab 2
- Kontakt:
srdjan_trisic, a wipe all i cache??? to je prioritet.....
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000
-
- Slučajni prolaznik
Mozes li malo da mi pomognes? Sta znaci wipe i cache? ocigledno to nisam odradio, ali ovo je officijalni update da li to mora za oficijelni update ili samo za kuvane ROM-ove?