Samsung Galaxy Note 4 ( SM-N910-C/F/S )
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Re: Samsung Galaxy Note 4 ( SM-N910-C/F/S )
^ 5.1.1. bi trebalo da donese i neke nove funkcije, a to nameravaju da predstave kao prednost novog modela (Note 5).
zoreli, 5.1.1 nece sigurno popraviti stanje vezano za prijem signala jer sam model kao sto si primetio ima nesto slabije antenske karakteristike,a pogotovo u odnosu na S5.Po tom pitanju S5 je jedan od vodecih modela,i u rezultatima merenja prijema signala u jednom renomiranom casopisu osvojio je maksimalnih 15 poena.Primera radi Note 4 slabasnih 11 kao i G3,a Htc M8 svega 9 i Z2 samo 8 poena.Uglavnom ljudi u dobro pokrivenim gradskim podrucjima to ne primecuju,ali se svakako primeti u onim delovima grada koji su slabije pokriveni ili putovanjima kroz podrucja koja su slabije pokrivena mrezom.
- djordjemalisic
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 19. Sep 2014. 20:46
- :: xXx
- Kontakt:
Sta sad, ispade da je ipak Note 3 najkompletniji Samsungov telefon?!
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
kovach81, flešuj novi modem od 5.1.1
... videćeš razliku . A to za S5 je apsolutno tačno - šampion u jačini prijema signala.

16 godina na forumu MOBILNISVET
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Kakvo je stanje sa lagom od dve sekunde prilikom javljanja na poziv? 
Ispravljeno to?

Ispravljeno to?
- dusan87vr
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 09:01
- :: Galaxy Note10+ N975F
- :: Nokia 2626
Pozdrav ljudi.. Vidim ima dosta strucnih ljudi, pa me zanima..
Mozda je i pisano u temi, nisam stigao celu da prelistam jer dosta ima,zanima me sledece..
Isplati li se preci sa Note 3 na Note 4 i sta dobijam osim bolje kamere ?
Kakva je baterija u odnosu na Note 3, cuo sam da se neki ljudi zale sa baterijom na Note 4, kazu da je mng bolja bila na Note 3 ?
Iskreno, razmisljao sam o prelasku na Iphone 6 plus i kad sam malo bolje uporedio Note 3 sa Iphonom, ispada da je samsung bolji po svim karakteristikama i zato sam odustao od te ideje..
Mozda je i pisano u temi, nisam stigao celu da prelistam jer dosta ima,zanima me sledece..
Isplati li se preci sa Note 3 na Note 4 i sta dobijam osim bolje kamere ?
Kakva je baterija u odnosu na Note 3, cuo sam da se neki ljudi zale sa baterijom na Note 4, kazu da je mng bolja bila na Note 3 ?
Iskreno, razmisljao sam o prelasku na Iphone 6 plus i kad sam malo bolje uporedio Note 3 sa Iphonom, ispada da je samsung bolji po svim karakteristikama i zato sam odustao od te ideje..

- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Baterija je bolja na N3. Kako si poredio note i iphone?
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Baterija je zaista nezahvalna stvar za poređenje jer je i na N3 kao i na N4 dosta bila bolja na KitKat dok su na Lollipop poprilično izjednačene iako eto po iskustvima nekih korisnika nešto više traje na N3 ali meni to i nije bio slučaj. Dobijaš i bolju izradu telefona kao i bolju softversku podršku jer je noviji model i uskoro dobija 5.1.1 a sigurno i Android M iduće godine, a za N3 je pitanje kad će biti 5.1.1. A pogotovo da li će dobiti Android M. Sve zavisi naravno i kakvi su uslovi kupovine N4, odnosno kolika bi bila doplata. Ja sam prešao i nisam se pokajao ni žalio za 200eur doplate ali za potpuno nov uređaj u martu ove godine.
Dusane, ne mozes tako da poredis android sa ios uredjajem.
To su dve filozofije, dva totalno razlicita operativna sistema, i poredjenje mozes uraditi tek kada uzmes i jedan i drugi u ruku i vidis kako rade... To poredjenje sa papira koje si uradio apsolutno nema nikakvu vrednost, kada je taj tip poredjenja u pitanju.
Prelaskom sa note3 na note4 dobijas skuplji telefon, sa boljom kamerom, losijom baterijom, cak losijim i signalom.
Licno sam probao, da posle nekoliko godina androida predjem na ios, meni nije uspelo, navika je cudo. Ali o iosu i Apple-u - sve najbolje, to prosto sve leti, jako je pouzdano, lepo itd - daj mu sansu.
To su dve filozofije, dva totalno razlicita operativna sistema, i poredjenje mozes uraditi tek kada uzmes i jedan i drugi u ruku i vidis kako rade... To poredjenje sa papira koje si uradio apsolutno nema nikakvu vrednost, kada je taj tip poredjenja u pitanju.
Prelaskom sa note3 na note4 dobijas skuplji telefon, sa boljom kamerom, losijom baterijom, cak losijim i signalom.
Licno sam probao, da posle nekoliko godina androida predjem na ios, meni nije uspelo, navika je cudo. Ali o iosu i Apple-u - sve najbolje, to prosto sve leti, jako je pouzdano, lepo itd - daj mu sansu.

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
dusan87vr, Ako bas zelis da probas N4,sacekaj da izadje N5. Ide odma cena dole za 20e. Najbolje da kupis N4 u septembru.
Mada i sada ima polovan N4,dva meseca star za 410-420e.
Mada i sada ima polovan N4,dva meseca star za 410-420e.
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Po iskustvu sa N3, ne vrijedi čekati da izađe N5 jer na N4 neće nešto padati cijena prije novogodišnjih praznika jer će i cijena N5 biti astronomska te s toga ne treba očekivati neko osjetno sniženje N4 prva 2-3 mjeseca.
Ipak je to Note serija. 

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
janka_88, pasce cena. Svake godine ista prica
Ako zeli bas da menja,neka proda sada N3,i neka ceka septembar mesec. Vec sada ima za 490e nov N4 sa dve godine pisane garancije operatera. Tada ce biti bar za 470e.
Polovni (do 2 meseca stari) vec za 390-400e

Polovni (do 2 meseca stari) vec za 390-400e
- dusan87vr
- Neredovni učesnik
@Zile995 Gledao specifikacije oba telefona
@janka_88 Kapiram, doplata bi i meni bila oko 200e da prodam moj i da doplatim za novi note 4
@drom Pa da, ovo je bilo poredjanje na papiru, nisam uzeo u ruke 6 plus pa da poredim.. Mozda i dam sansu iosu
@kutijagreha Nije da bas zelim note 4, ali dobio sam finu ponudu za moj note 3 pa se razmisljam sta sledece da uzmem kad bih ga prodao..
@janka_88 Kapiram, doplata bi i meni bila oko 200e da prodam moj i da doplatim za novi note 4
@drom Pa da, ovo je bilo poredjanje na papiru, nisam uzeo u ruke 6 plus pa da poredim.. Mozda i dam sansu iosu

@kutijagreha Nije da bas zelim note 4, ali dobio sam finu ponudu za moj note 3 pa se razmisljam sta sledece da uzmem kad bih ga prodao..

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
dusan87vr, ako je povoljna ponuda,prihvataj. Jednom ko je probao Note seriju,uvek prelazi na narednu.
Savet. Prodaj N3,i cekaj septembar. Procices jeftinije
Savet. Prodaj N3,i cekaj septembar. Procices jeftinije
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
dusan87vr Moraš lično da testiraš iP6plus i Note i onda prosudiš koji ti više leži, jer iOS i Androdi su dva različita OS-a sa različitom filozofijom. Ako želiš da probaš nešto drugo idi na iP6plus. Ako biraš između ostanka na Note 3 ili zamene za Note4, idi na Note4.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Nisam znao za ovo? Ili kutija zeza?kutijagreha napisao:Kakvo je stanje sa lagom od dve sekunde prilikom javljanja na poziv?
Ispravljeno to?
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
^ Prelistaj na bendzu, zale se ljudi na to

- dusan87vr
- Neredovni učesnik
Hvala svima na odgovorima
Definitivno uskoro ide Note 3 pa videcemo da li ce doci note 4, i phone ili sacekacu Note 5 da izadje, da vidimo sta nudi ta azdaja.. 

- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Ne zeza kutija i tacno je sto prica. Kupi note 4, odlicna zamena za m8Baraba napisao: Nisam znao za ovo? Ili kutija zeza?

Duplo brzi od m8, jaci, ekran bolji, olovcica itd

ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Neko se žali na to ali ja to nisam primetio a imao sam tri komada , moja zamerka je bila na trajanje baterije jer su toliko bespotrebnih aplikacija u sam sistem natrpali da je to neverovatno + QHD ekran i posrče bateriju na 3G kao od šale.Baraba napisao:Nisam znao za ovo? Ili kutija zeza?
Međutim ko se ne libi da uradi ROOT stanje sa trajanjem baterije drastično se da popraviti .
Brzina i fluidnost u radu - za 10 , kamera za 10 , ekran za 10 .
Mene je sjajno služio , ali ko ga koristi "out of the box" a puno surfa na 3G/4G imaće problem .
I taj hvaljeni Wolfson

16 godina na forumu MOBILNISVET