Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Razocarao me Sony u slikama.logicno.Mogao sam da ga prodam pa da uzmem ponovo isto Z2,ali mi se smucilo cimanje oko toga.Nasao sam kombinaciju zamenu za crni s5 kao nov glavu za glavu
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Samsung ako te oduševi kao mene, jer i sam nisam bio ljubitelj samsunga, neces ni pomisliti više na Sony... A S5 ti je pun pogodak što se svega tiče, i super si prošao glava za glavu...
Welcome to Samsung Club hahahaha
Hehe hvala...
Kakav je to problem sa Viberom i kamerom,sta treba da znam vezano za to?
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Nista, gledaj da li ti kamera jede bateriju. Ako jede moraces da koristis Viber 4.3, ne preko toga.. Ako ti ne zapadne takav model, koristis sve normalno...
Hvala ljudi,cekamo petak da stigne pa iznosim utiske
P.S. xxdulexx,e vidis takvih stvari se plasim kod S5
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.