Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
To za zvučnik je glupost koju je neko provalio na Benchmarku. Meni zvučnik nije izdignut, a telefon sigurno nije kopija (potvrdili cpu-z, Antutu, imei.info).
Narode jedno pitanje za vlasnike, da li kad uđete u opcije mrežnog režima rada ima LTE opcija? Pošto imam samo opcije WCDMA only, GSM only, i automatski režim WCDMA/GSM. Naravno kod mene u BiH nema ni govora o LTE ali me interesuje da li je zbog toga opcija "sakrivena" ili šta može biti u pitanju? Verzija je SM-N9005.
Već sam se bio zabrinuo da nešto nije kako treba. Ali eto bar da se ne brinem... a provjerio sam i kod kolege na S4 i ista je situacija tako je u redu.
Vjerovatno je to Samsung drugačije regulisao pa tamo gdje nema LTE, neće ga ni nuditi. Krajem sedmice trebam za Hrvatsku pa ću baš vidjeti hoće li se prikazati... Mada iskreno i nema logike da ne prikaže ali eto.
Baraba, ako mislis na onaj sto se radi preko kompa, nisam. Sve cekam da izbace OTA pa da uradim, a kontam da ga nece izbaciti sve do 4.4. Ali necemo da spamujemo ovde temu
Evo liste novina koje donosi 4.4.2 Kit Kat.
I iskreno,ako je tako,nisam nesto ni zainteresovan za toliko hvaljen i najavljivan update. Improved Caller-ID: If a caller receives a call from unknown number, the phone will look for matches on the net with local listings via Google Maps. Priority Contacts: The new OS empowers the phone to automatically prioritise contact list for easy access, based on the frequency of the peoples' contacts to which users talk. Immersive display: To enhance the entertainment factor, the new OS comes with immersive mode, where the status bar and navigation buttons disappear in to the back ground while you play music, games and read e-books. Users can just swipe the edge of the screen to bring back the utility buttons. Enhanced Message grouping: Google has brought in some improvements to the new Hangouts app; now, users can find all their text SMSs and MMSs, audio and video call details all at one place. He/She can also share location and send animated GIFs. Emoji Characters: Initially users had to install third party app to use colorful characters in their SMS. Now, with KitKat update, the keypad comes pre-loaded with native Japanese Emoji emotion icons. NFC and Wireless Printing: Google's new OS comes with improved Quickoffice app where-in people can create and store word documents online as well as print files wirelessly on NFC-enabled HP printers. Bluetooth MAP (Message Access Profile): This feature enables android devices in cars with Bluetooth support to exchange messages. Multi-tasking: With efficient memory management, users can multi-task by opening multiple applications; Listen to music while you can browse through the net.
Performance: With low system requirements the new KitKat OS is expected to bring performance enhancements and also increase battery life.
Jedno pitanje...uzeo bi note 3. Zanima me koji model da uzmem I zasto n9000 ili n9505.....vidim da je razlika chipset cpu...lte...konkretno me zanima koji je cpu bolji. Hvala na pomoci
Oba chipseta podržavaju LTE s tim da je N9005 brži i štedljiviji u odnosu na N9000. A odgovorio sam ti u pp konkretne prednosti N9005 u odnosu na Exynos varijantu.
Pitanje za vlasnike, da li je neko skontao kako upotrijebiti infracrveni port i da li ima neka aplikacija koja ga može koristiti?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.