Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Одг: Samsung Galaxy S2 I9100
Ne treba ti, ako ces biti mirniji možeš da ograničiš koliko procesa da radi u pozadini:

Re: Samsung Galaxy S2 I9100
Evo da se pohvalim,odvazio sam se i uspesno flesovao ICS 4.0.3 za Srbiju
E sad,jel treba hard reset da uradim kako bi sve to leglo na mesto?
Mada primecujem da su tranzicije izmedju ekrana sporije i kao da postoji neki lag
Tresnuo sam Nova Launcher,tu nema nikakvog laga,TW radi uzasno.
Evo kako izgleda sad

E sad,jel treba hard reset da uradim kako bi sve to leglo na mesto?
Mada primecujem da su tranzicije izmedju ekrana sporije i kao da postoji neki lag
Tresnuo sam Nova Launcher,tu nema nikakvog laga,TW radi uzasno.
Evo kako izgleda sad

Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- hirurg
- Banned
- Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
- :: Samsung Galaxy Note
- :: Samsung Galaxy Tab 2
- Kontakt:
Behemoth, wipe all i sve ce da sjedne na svoje
heheh vidis da nije strasno

SAMSUNG GALAXY NOTE N7000
- Baraba
Behemoth, obavezno wipe data/factory reset, rotacija je baš brža, multitasking baš brži i volji na v4.0.3.
Nego, kako na v4 da upalim da mi vibrira na dodir svaki put kada kliknem tipa kada kucam sms itd. ?
Nego, kako na v4 da upalim da mi vibrira na dodir svaki put kada kliknem tipa kada kucam sms itd. ?
- iamivan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
Barabo, uđi u "Podešavanja", pa onda u "Zvuk" i skrolaj skroz na dole.

Ova poslednja opcija pali/gasi vibriranje telefona kada pritiskaš senzorne tastere, kuckaš sms-ove, kucaš neki broj, itd.

Ova poslednja opcija pali/gasi vibriranje telefona kada pritiskaš senzorne tastere, kuckaš sms-ove, kucaš neki broj, itd.

toda81, E izvini. Program se zove AIDE. Inace treba mi java 1.6.29 kako bih mogao da se konektujem na Banca Intesa Online. Koristi li to neko i ako je uspeo da udje kako je to uradio?
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
slavko101, ja imam jbed apliakciju koja pokrece java aplikacije ako ti to treba .
Note IV N9100 dual
toda81, Pusti mi na PM ali mislim da to nije resenje jer odmah po pokretanju te web stranice on mi trazi da mi je na sistemu instalirana java 1.6...
- iamivan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
Baraba, je l' ti želiš da ti telefon vibrira dok kuckaš poruke, itd. ili kad te neko zove ili ti stigne SMS?
Ovo što je kod tebe čekirano "Vibriraj i zvoni" namešta da ti telefon vibrira kad te neko zove ili kad ti stigne poruka, a ovu poslednju opciju što imaš "Kucni na ekran radi...", e ona ti namešta da ti vibrira dok kuckaš poruke i te stvari.
Ovo što je kod tebe čekirano "Vibriraj i zvoni" namešta da ti telefon vibrira kad te neko zove ili kad ti stigne poruka, a ovu poslednju opciju što imaš "Kucni na ekran radi...", e ona ti namešta da ti vibrira dok kuckaš poruke i te stvari.

Da li koristite vise anti glare foliju za ekran i da li se cisto vide slova ili malo zamuceno ,davno sam koristio anti glare foliju ali mi je nakon postavke folije ekran nekako peskovit,sada bas gledam snimke na youtube i vidim da su slova dosta cista nakon postavljanja anti glare folije sada se pitam verovatno postoje razne verzije folije ili.....su svima koji koriste anti glare zamucena slika?
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
slavko101, tebi treba "prava" java ne java za mobilne telefone (J2ME), tako da sumnjam da ce ti JBED mnogo pomoci.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
oxigen, nista nije zamuceno i sve se vidi kao i da nema folije. Bitno je samo da lepo ocistis displej pre nego sto krenes da lepis.
Sta mislite o ovom nacinu stavljanja anti glare folije
http://www.youtube.com/watch?v=0l-AadCD ... ure=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=0l-AadCD ... ure=relmfu
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Lepo je imati foliju na ekranu, ali ja ipak volim bez nje. Dobra futrola i malo paznje da tel ne pada i to je dobitna kombinacija
Note IV N9100 dual
Odradio wipe,hard reset,samo ne znam sto sad nece sa Kiesom da se poveze,da uradim restore fajlova.U Kiesu samo vrti connecting
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- Anony
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 01. Jul 2010. 00:00
- :: iPhone 6 16GB Silver
Evo prvog problema...nisam posteno ni poceo da ga koristim i...ubacim sim karticu u telefon, upalim ga...kad izadje "enter network lock control key". WTF??? Telefon je uzet u prodavnici,znaci treba da je simfree. Jel se desilo jos nekome? Kako resiti?
Bila je prica pre par stranica,isto je neko kupio telefon,ali ga je ubolo to sto telefon radi bas na mrezu koju koristi pa je tek posle par meseci video da je zapravo telefon zakljucan.Reklamiraj telefon,racun,garancija i svi papiri i nazad u prodavnicu.NIsu to male pare pa da se ti o tvom trosku sad zezas oko otkljucavanja
- Baraba
Одг: Samsung Galaxy S2 I9100
To je, da vibrira dok kucam sms, navikao sam tako i tako mi je brže kad imam osećaj da sam nešto pritisno i to je odreagovaloIwantchitzz napisao:Baraba, je l' ti želiš da ti telefon vibrira dok kuckaš poruke, itd. ili kad te neko zove ili ti stigne SMS?

Od prvog dana sam je stavio iako je u silikonskoj futroli. Imaš razne folije i cene, uzmi neku tanku sa kojom se ne gubi oštrina. Ja sam uzeo u Ušću u Samsungu, dolaze u pakovanju dve tanke folije, možeš obe da zalepiš ili jednu kao ja, kad se ova izgrebe zalepim drugu.oxigen napisao:Da li koristite vise anti glare foliju za ekran i da li se cisto vide slova ili malo zamuceno ,davno sam koristio anti glare foliju ali mi je nakon postavke folije ekran nekako peskovit,sada bas gledam snimke na youtube i vidim da su slova dosta cista nakon postavljanja anti glare folije sada se pitam verovatno postoje razne verzije folije ili.....su svima koji koriste anti glare zamucena slika?