Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
iamivan
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
:: Sexus 6P Graphite
Kontakt:

Re: Samsung Galaxy S2 I9100

Post od iamivan »

Hirurže, pitam čisto informativno. :)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Одг: Samsung Galaxy S2 I9100

Post od Baraba »

Ne treba ti, ako ces biti mirniji možeš da ograničiš koliko procesa da radi u pozadini:
Slika

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Evo da se pohvalim,odvazio sam se i uspesno flesovao ICS 4.0.3 za Srbiju :lol:
E sad,jel treba hard reset da uradim kako bi sve to leglo na mesto?
Mada primecujem da su tranzicije izmedju ekrana sporije i kao da postoji neki lag

Tresnuo sam Nova Launcher,tu nema nikakvog laga,TW radi uzasno.
Evo kako izgleda sad
Slika
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

hirurg
Banned
Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
:: Samsung Galaxy Note
:: Samsung Galaxy Tab 2
Kontakt:

Post od hirurg »

Behemoth, wipe all i sve ce da sjedne na svoje ;) heheh vidis da nije strasno
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Behemoth, obavezno wipe data/factory reset, rotacija je baš brža, multitasking baš brži i volji na v4.0.3.

Nego, kako na v4 da upalim da mi vibrira na dodir svaki put kada kliknem tipa kada kucam sms itd. ?

iamivan
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od iamivan »

Barabo, uđi u "Podešavanja", pa onda u "Zvuk" i skrolaj skroz na dole.

Slika

Ova poslednja opcija pali/gasi vibriranje telefona kada pritiskaš senzorne tastere, kuckaš sms-ove, kucaš neki broj, itd. :)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Ovako treba:
Slika

slavko101
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 13. Jun 2009. 14:21

Post od slavko101 »

toda81, E izvini. Program se zove AIDE. Inace treba mi java 1.6.29 kako bih mogao da se konektujem na Banca Intesa Online. Koristi li to neko i ako je uspeo da udje kako je to uradio?

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

slavko101, ja imam jbed apliakciju koja pokrece java aplikacije ako ti to treba .
Note IV N9100 dual

slavko101
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 13. Jun 2009. 14:21

Post od slavko101 »

toda81, Pusti mi na PM ali mislim da to nije resenje jer odmah po pokretanju te web stranice on mi trazi da mi je na sistemu instalirana java 1.6...

iamivan
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od iamivan »

Baraba, je l' ti želiš da ti telefon vibrira dok kuckaš poruke, itd. ili kad te neko zove ili ti stigne SMS?

Ovo što je kod tebe čekirano "Vibriraj i zvoni" namešta da ti telefon vibrira kad te neko zove ili kad ti stigne poruka, a ovu poslednju opciju što imaš "Kucni na ekran radi...", e ona ti namešta da ti vibrira dok kuckaš poruke i te stvari. :)

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 04. Dec 2008. 21:41
:: Samsung galaxy Note8

Post od oxigen »

Da li koristite vise anti glare foliju za ekran i da li se cisto vide slova ili malo zamuceno ,davno sam koristio anti glare foliju ali mi je nakon postavke folije ekran nekako peskovit,sada bas gledam snimke na youtube i vidim da su slova dosta cista nakon postavljanja anti glare folije sada se pitam verovatno postoje razne verzije folije ili.....su svima koji koriste anti glare zamucena slika?
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

slavko101, tebi treba "prava" java ne java za mobilne telefone (J2ME), tako da sumnjam da ce ti JBED mnogo pomoci.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

oxigen, nista nije zamuceno i sve se vidi kao i da nema folije. Bitno je samo da lepo ocistis displej pre nego sto krenes da lepis.

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 04. Dec 2008. 21:41
:: Samsung galaxy Note8

Post od oxigen »

Sta mislite o ovom nacinu stavljanja anti glare folije
http://www.youtube.com/watch?v=0l-AadCD ... ure=relmfu
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Lepo je imati foliju na ekranu, ali ja ipak volim bez nje. Dobra futrola i malo paznje da tel ne pada i to je dobitna kombinacija
Note IV N9100 dual

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Odradio wipe,hard reset,samo ne znam sto sad nece sa Kiesom da se poveze,da uradim restore fajlova.U Kiesu samo vrti connecting
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

Anony
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 01. Jul 2010. 00:00
:: iPhone 6 16GB Silver

Post od Anony »

Evo prvog problema...nisam posteno ni poceo da ga koristim i...ubacim sim karticu u telefon, upalim ga...kad izadje "enter network lock control key". WTF??? Telefon je uzet u prodavnici,znaci treba da je simfree. Jel se desilo jos nekome? Kako resiti?

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Bila je prica pre par stranica,isto je neko kupio telefon,ali ga je ubolo to sto telefon radi bas na mrezu koju koristi pa je tek posle par meseci video da je zapravo telefon zakljucan.Reklamiraj telefon,racun,garancija i svi papiri i nazad u prodavnicu.NIsu to male pare pa da se ti o tvom trosku sad zezas oko otkljucavanja

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Одг: Samsung Galaxy S2 I9100

Post od Baraba »

Iwantchitzz napisao:Baraba, je l' ti želiš da ti telefon vibrira dok kuckaš poruke, itd. ili kad te neko zove ili ti stigne SMS?

Ovo što je kod tebe čekirano "Vibriraj i zvoni" namešta da ti telefon vibrira kad te neko zove ili kad ti stigne poruka, a ovu poslednju opciju što imaš "Kucni na ekran radi...", e ona ti namešta da ti vibrira dok kuckaš poruke i te stvari. :)
To je, da vibrira dok kucam sms, navikao sam tako i tako mi je brže kad imam osećaj da sam nešto pritisno i to je odreagovalo :)

oxigen napisao:Da li koristite vise anti glare foliju za ekran i da li se cisto vide slova ili malo zamuceno ,davno sam koristio anti glare foliju ali mi je nakon postavke folije ekran nekako peskovit,sada bas gledam snimke na youtube i vidim da su slova dosta cista nakon postavljanja anti glare folije sada se pitam verovatno postoje razne verzije folije ili.....su svima koji koriste anti glare zamucena slika?
Od prvog dana sam je stavio iako je u silikonskoj futroli. Imaš razne folije i cene, uzmi neku tanku sa kojom se ne gubi oštrina. Ja sam uzeo u Ušću u Samsungu, dolaze u pakovanju dve tanke folije, možeš obe da zalepiš ili jednu kao ja, kad se ova izgrebe zalepim drugu.

Odgovori