Samsung Galaxy Note III N9000 / N9005

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Re: Samsung Galaxy Note III N9000 / N9005

Post od zoreli »

[ROM][N900W8/N900T/N9005]Canadian S5 Port V16 [07/20/2014]

S5 ROM / port za Note 3 koji radi perfektno i bez ijednog baga !!!

Slika

XDA: http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2737234
16 godina na forumu MOBILNISVET

Zlatko81
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 24. Jul 2014. 20:50
:: Note 3 SM-9005

Post od Zlatko81 »

Nakon godinu i po dana koriscenja Note 1 i iscekivanja dana kad cu uzeti Note 3, nedavno je dosao i taj dan pa reko da se i ja prijavim ovde kao ponosni vlasnik.. :D
Uzeo sam ga novog i to je jedini tel koji sam za sad uzeo nov.. :) Uzeo sam ga u USA preko Amazona i bilo me malo strah sta ce biti u pakovanju ali proslo sve odlicno..Za sad sam prezadovoljan posto mi trenutno je kao drugi tel pa ga ne drndam puno i baterija gura i do 5 dana.. :o Vremenom ce doci kao i na Note 1 na 2 punjenja dnevno ali nema veze.. :)
Jedino sto mi je bilo zbunjujuce je to sto je CSC Country-Singapore..Jel moze to da se menja(cisto zbog updatetova) ili nema potrebe..?

goldiebenj
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 23. Maj 2014. 02:10
:: Samsung Note3 N9005
:: Galaxy S2

Post od goldiebenj »

.Za sad sam prezadovoljan posto mi trenutno je kao drugi tel pa ga ne drndam puno i baterija gura i do 5 dana.
Pozdrav imenjače :-) ... čestitam, a sve ostalo ćeš videti sam :-)

Vidi, prosto je zločin imati ovakvu spravicu a koristiti je kao telefon :-) odnosno da budem precizniji u izražavanju: samo kao telefon. Što pre počni da učiš sve njegove mogućnosti i vrlo brzo će ti srasti za ruku :-).

Nije upućeno tebi, nego samo da se nadovežem: Puno ljudi me je zapitkivalo u poslednjih mesec+ dana gledajući ga u mojim rukama ... uglavnom ih odgovaram od bacanja para jer znam da svoje smart telefone koriste samo kao telefone i za poneku igricu, i kažem im iskreno da ga ni ja ne koristim dovoljno da bih opravdao njegovo posedovanje (nemam dovoljno vremena da naučim sve :-( ) a ja sam prilično napredan korisnik i bije me glas da sam skoro komp manijak.

Off the topic:
Noćas je stigao upgrade preko telekoma ... nisam stigao još da vidim šta ima novo :-)

Z.

Zlatko81
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Zlatko81 »

Hvala.. :)

Sto se tice koriscenja kao drugog telefona, razlog je taj sto imam svoju auto perionicu pa sam od ujutru do uvece tamo i nebi da ga koristim i cackam tamo posto imam jako losa iskustva sa Note 1 i tu sam naucio skolu.. :( Za sad sam i ja u fazi ucenja ali kao sto kazes i sam ima mnogoo toga da se ucii.. :) .. ali neka, polako cu, nigde ne zurim.. :D

Posto vidim da je tebi stigao upgrade, a na par sajtova sam video da je njima stigao zadnji, kod mene jos nista..Jel mogu ja da promenim CSC u neki iz Evrope..?

Drakenzen
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 08. Dec 2013. 23:54
:: 00

Post od Drakenzen »

Zlatko81, mozes, samo instaliraj drugi rom, stariji clanovi foruma ti mogu dati detaljno upustvo sta i kako. Moram da se pohvalim svojim novim-starim telefonom. :D Prodao sam stari, dodao koji evric i uzeo nov uredjaj, utiske javljam uskoro. :lol:

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Jednostavno je.
Odeš na sammobile, registruješ se, skineš odande rom za SEE ili NEE. Skini odin (program za racunar). Telefon stavi u download mod, pokreni odin, prikači telefon na komp, kao PDA odaberi taj md5.tar fajl koji si skinuo sa sammobile, kad računar učita i prepozna telefon, klikni start. Zavali se i uživaj, trebaće mu nekoliko minuta da sve odradi. Restartovaće se i to je to.
Ako se ne snalaziš sa nečim, ne radi ništa na svoju ruku. Slobodno pitaj ako ti nesto nije jasno. Tu smo da pomognemo ;)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

http://youtu.be/NzEm8iLZCBk

Idgledaj ovaj video i sve ce ti biti jasno. Veoma je jednostavno. Pre svega instaliraj samsung kies da bi ti odin prepoznao telefon kada ga prikacis na komp. U download mod ulazis tako sto ugasis telefon i onda drzis dugme za smanjivanje tona + home dugme + taster za paljenje dok se ne pojavi download mod i onda te pita da li hoces da nastavis u download mod i ti koiknes na taster z apojacavanje tona i tada je tel u download modu
Note IV N9100 dual

Zlatko81
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Zlatko81 »

Ok..Skinuo sam SEE, Odin i Kies, sad cu i Chainfire..Jel treba da rutujem prvo ili nema potrebe, posto vidim da je ovaj na snimku rutuvao ali aj da proverim..?Ovaj Chainfire je bezbedan ili mogu mozda i neki drugi..Na Note 1 sam bio odradio rut sa SuperSu i instalirao sam bio PhilZ CWM, jel mogu to i ovde da odradim..?

Buni me samo na ovom snimku sto je to update na 4.4.2 a kod mene vec jeste 4.4.2 sa zadnjim updateom ili to nema veze..?

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Ne treba ti rut, samo odradi ovo što sam ti napisao. Rut ti treba samo ako hoćeš da stavljaš custom romove.
Inače, ako ga rutuješ, okinuće ti knox i onda nemaš više OTA update.

Zlatko81
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Zlatko81 »

Vazi, hvala ti..Skinuo sam sve i krenuo da instaliram Kies 3 ali nece, moram da vidim dali nesto fali ili sta je..Kad resim to, krecem sa mojim hakerisanjem.. :D

zoreli
Moderator
Moderator

Post od zoreli »

Danas sam flešnuo ROM Omega V21 + S5 Laucher & Weather & Message App ... i naravno uklonio većinu Samsung "trash" , ROM radi apsolutno fantastično , ultra brzo - prosto klizi sve , milina za korišćenje :) ... svaka preporuka .

Slika Slika
Slika Slika

ROM: http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2470441

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

How to Remove Bloatware on Galaxy Note 3 with or Without Root

droidviews.com link: http://www.droidviews.com/remove-bloatw ... xy-note-3/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Android L Boot Animation For Galaxy Note 3

XDA: http://forum.xda-developers.com/galaxy- ... n-t2801960

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Prvo je note 3 smanjio, tako posta S5, onda je S5 produžio, opet note 3. Šta li će sada sa note 3, da li raste ili se smanjuje?

Zlatko81
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Zlatko81 »

Odradio sam sve kako ste mi rekli i proslo je sve kao podmazano.. :) Hvala puno ljudi..

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Mene opasno privlači da odradim root nakon evo pola godine korištenja i ubacim neki ROM ali opet se zapitam zašto jer i sad radi sve kao podmazano, pogotovo nakon poslednjeg ažuriranja... :/

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
:: XZs
:: S7e

Post od Ceftriaxone »

Рецимо због: xposed framework, adaway, WiFi kill :)
ex ivan87

Zile995
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
:: Xiaomi Redmi Note 4X
:: HTC M8 | Galaxy SII

Post od Zile995 »

Uh adaway obavezno. Greenify takodje.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0

Zlatko81
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Zlatko81 »

Ja sad kad sam probio led i strah od cackanja takodje imam zelju da instaliram neki custom rom.. :D

Samo sto nemam predstavu koji.. :? Ovaj Omega sto je zoreli postavio cini se dobar..ili ima mozda i jos neki koji su se pokazali odlicni..?

Drakenzen
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 08. Dec 2013. 23:54
:: 00

Post od Drakenzen »

goldiebenj, jesi li video sta je sve stiglo u poslednjem updejtu, videh na netu da su ubacili download booster.

zoreli
Moderator
Moderator

Post od zoreli »

Baraba napisao:Prvo je note 3 smanjio, tako posta S5, onda je S5 produžio, opet note 3. Šta li će sada sa note 3, da li raste ili se smanjuje?
Sad sam napravio S5 u velikom pakovanju ;) ... i to je to .

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 04. Dec 2008. 21:41
:: Samsung galaxy Note8

Post od oxigen »

Sad vidim note 3 mi nudi neki updejt ,sta li donosi novi updejt da li je neko instalirao?
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white

Odgovori