Samsung Galaxy Note 4 ( SM-N910-C/F/S )
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
-
djema
- Slučajni prolaznik

- Pridružio se: Pet, 17. Jan 2014. 11:46
- :: samsung note 7100
- :: htc
Re: Samsung Galaxy Note 4 ( SM-N910-C/F/S )
ne svidja mi se 5.1.1 a do 6.0.1 ima jos vremena imao sam note 3 pre ovog n900 koji je jose radio na 5.0 imao je dosta bagova .lako cu se ja vratiti na 5.1 ili 6.0.1 to mi nije problem nego me ovo zanima dal nesto ne pogresim ako se vratim na 4.4.4 na ne izgubim imeil telefona kao sto mi se desilo sa s3.

- janka_88
- Expert

- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
A iz kojeg razloga želiš nazad na KitKat, odnosno šta ti smeta na 5.1.1? Iskreno nisam baš siguran da će to tako glatko proći jer su mijenjani i kerneli, bootloader i prilagođeni za 5.1.1 i prije su se dešavali problemi kad se radi downgrade na manju verziju OS-a, pogotovo kod Samsung telefona. A na to utiče sigurno i novija verzija Knox-a na 5.1.1 u odnosu na 4.4.4. 
- Andra97
- Povremeni posetilac

- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2015. 21:10
- :: Zte Blade G
- :: Samsung galaxy s3
Galaxy note 4 ili Iphone 6, sta vi mislite? koji kupiti? 
- znemanja
- Moderator

- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Andra97, Za to pitanje otvori novu temu u sekciji "Poređenje modela".
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- janka_88
- Expert

Primjetio sam mali problem sa GPS-om a to je da fiksira lokaciju na skroz drugom mjestu u odnosu na ono gdje se nalazim iako je podešena visoka preciznost i imam upaljen mobilni net. A kad imam upaljen wifi i spojen na wifi locira me u roku od odmah i to u metar
bez obzira da li sam u zatvorenom prostoru itd. Pa me zanima jel ko imao sličan problem i kako je riješio a da to nije hard reset? 
Janka jel ovo nije normalno što pominješ. Jer se na mobilnom netu teže locira i samim tim preciznost u metru nije baš idelana, pa te spusti na početku ulice umesto na sredini.
A što se tiče wifi povezivanja tada on hvata parametre od modema i povezuje se u odnosu na njega.
Naravno ovo sve pričam ako je odstupanje na mobilnom netu malo, al ako te baca ko zna gde onda to nije to.
A što se tiče wifi povezivanja tada on hvata parametre od modema i povezuje se u odnosu na njega.
Naravno ovo sve pričam ako je odstupanje na mobilnom netu malo, al ako te baca ko zna gde onda to nije to.
- janka_88
- Expert

To nije uvijek slučaj ali je česta pojava. Pa recimo i po kilometar vazdušne linije mi pokaže drugu lokaciju. 
To onda nešto nije u redu, ne bi smelo tako da brljavi, ajde da je mali opseg ali toliko....
-
djema
- Slučajni prolaznik

- Pridružio se: Pet, 17. Jan 2014. 11:46
- :: samsung note 7100
- :: htc
Edit: N4_EchoeRomv14_Note5Port_290915.zip
Full Note 5 port (for N910F)
Prvo flešovati u odinu modem : https://mega.nz/#!aNkUDBbZ!1TJdRslrpthd ... fQA_cOxzOY
Pa u TWRP ROM
https://www.androidfilehost.com/?fid=24052804347824481
i posle fleša ROM-a flešnuti i operator fix: https://mega.nz/#!B09x2b7B!QNSTe3Hs142a ... qI6I.ZOREL ovo prvo modem kad flesujem jel treba posle flesa da iscupam bateriju Pa dA posle pokrenem TWRP i u njemu pokrenem rom kad to odradim gde posle flesujem opetator fix u odinu ili u TWRP.POZZZ
Full Note 5 port (for N910F)
Prvo flešovati u odinu modem : https://mega.nz/#!aNkUDBbZ!1TJdRslrpthd ... fQA_cOxzOY
Pa u TWRP ROM
https://www.androidfilehost.com/?fid=24052804347824481
i posle fleša ROM-a flešnuti i operator fix: https://mega.nz/#!B09x2b7B!QNSTe3Hs142a ... qI6I.ZOREL ovo prvo modem kad flesujem jel treba posle flesa da iscupam bateriju Pa dA posle pokrenem TWRP i u njemu pokrenem rom kad to odradim gde posle flesujem opetator fix u odinu ili u TWRP.POZZZ
- El Laki
- Prijatelj foruma

- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Kakva je situacija po pitanju root-a bez okidanja knox-a? Za ovaj "naš" model N910C.
Jel zna neko kad ce stici update 6.0 za note 4 na marchmalow, od petka sam ponosni vlasnik ovog divnog telefona, pa me zanima?
Pa gde si ti, dugo te nijr bilo?! Koliko si doplatio sad? Zar ne rece da ces me zvati za flex 
Nisam doplatio nista, glavu za glavu, ali mi je note 4 star godinu dana...
Cek a sta si imao bese ?
Dao lg g4 nov za note 4 star godinu dana... stanje mu je 7/10.. fizicki je dosta los, ekran se klacka, home dugme takodje, zvuk sumi... ali ovako radi sve brzo i vrlo fluidno..
Nole025 ja se tebi divim, koliko ti menjas telefone i to kako se u iste ne razumes..ili sve nas ovde bas dobro zezas..
Pa to je bombona od trampe, svaka cast!
Ma ne sprda nele
Ma ne sprda nele
Majke mi moje tako je, nikada ne uzeo s7 ako lazem, ali stvarno me je i prodavac 15 minuta molio da ne uzmem i bio maksimalno korektan da ne uzimam takvu zamenu jer je dosta telefon ostecen ali ja se bio popalio na note 4..
Ti si konstantno na gubitku i to velikom sa svakom zamenom..Stvarno te ne razumem, ali dobro, tvoja stvar...
Btw. Stvarno korektan taj prodavac [emoji1] haha
Btw. Stvarno korektan taj prodavac [emoji1] haha
Pa promenio sam prvo edge plus, pa iphone 6 pa obican s6 edge pa sony xperia z5, pa lg g4 i sada note 4... verujem da sam na gubitku 150-200e