Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
bojke1, ja sam iz prve fleshovao spicu na ovom forumu cim sam ga uzeo iz mts-a. samo prati uputstva (tri puta procitaj. jednom klikaj ) i nece biti problema
teleopov post je star i ne rade linkovi..gico
moze neko da postavi linkove za root posto kada idem one-click root iam gresku!
treba mi samo kako se root i kako se radi lagfix!
molim vas treba mi,zabada mi telefon....
Za sve kojima nece root/lagfix to je mozda zbog toga sto lagfix zahteva root a root zahteva odredjen firmware/rom. Najbolje resenje je ono koje mi je telep ostavio pre par postova i link radi sasvim dobro.
Ovo je uputstvo sa istog sajta:
Uz njega i procitane prve strane tog foruma sam resio probleme. Ne iz prvog puta nego iz surnaestog al sam uspesno resio. Samo polako i bez brige. Ako vam nece iz prve i prekine se na pola, drnda usb kabel i drugo, ponovo dok ne uspe.
wucinac,telep skinuo sam sve sa onog linka ali kad pokusam da otpakujem CSC_I9000XEEJP4-SINGLE i GT-I9000_I9000XWJPA_I9000XXJPP_CODE-MODEM_OSP-MID pojavi mi se neko upozorenje i otpakuje mi ali fajl ima 0kb. ?
Moraš da skineš 7zip ali najnoviju betu sa njihovog sajta (samo sa beta verzijom će otpakovati, nemoj skidati normalnu verziju). I kada otpakuješ obriši svim fajlovima ekstenziju .md5.
Koliko vidim sada više nije beta, samo skini najnoviju verziju.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
skinuo sam 7zip i otpakovao je bez problema a na koji mod da stavim usb kad ga prikljucim na komp. ? samo jos to i krecem u akciju sve ostalo mi deluje prosto i jednostavno.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.