Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Baterija prvo punjenje posle kalibracije. 3G i wifi uvek upaljeni, osvetljenje malo ispod 50%, lokacija i sinhronizacije uključene, baš sam ga čačkao od jutros i podešavao i instalirao:
ljudi treba mi pomoc,kupio sam juce telefon naravno zamena plus doplata,nisam dao punjac pa mi ni prodavac nije dao,posle sam kupio punjac u serviseru,normalno sam ispraznio telefon,stavio da se puni,odem da vidim ono zeleno posle 3 sata koliko je stiglo,kad pogledam ni pola nije:(sto znaci 5h mi se punio,stavio malopre telefon ima sat vremena i ni procenat se nije mrdnuo:(sta da radim?
na netu sam procitao da je ili do baterije ili do punjaca,takodje sam procitao da moze da se uzme od nokie punjac koji bi bolje sljakao od ovog trenutnog mog,jer nisam jedini sa ovim problemom
uzeo sam punjac od brata,ima samsung pa cu probati ako ne tako onda od mog usba da probam nesto ako tako ne radi onda cu ici opet kod njih,ne pada mi napamet da uzimam opet i punjac i bateriju
evo stavio sam od burazera original samsung punjac,stavio sam oko 18:44 i evo sada je zavrsio,napunjen je,sto bi znacilo da je do punjaca bio problem,naravno ako je ovo normalna brzina punjenja samog telefona a ako nije sta mi je ciniti?
Svideo mi se 4.3, brže je sve, ali još bolje sa dopunom od 25MB poslednjeg OTA update na mk6. Prvo sam išao mj9(BTU) da bih dobio OTA update od 25MB za mk6. Displej se konačno pali brže, AMIN! Skoro da su eliminisali lag u odnosu kako je bilo.
Evo SS na 4.3 i novog OTA od 25MB: https://www.dropbox.com/sh/frtvyjh0oxu25hx/uOHoxEIiMd
Jedino što se razlikuje je pozadina i vremenska prognoza. To se lako sredi. Radni takt ne bih dizao, ne volim sa tim da se igram jer sam video kako može tako da se sjebe i od tad neka hvala.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.