Samsung Galaxy Note III N9000 / N9005
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Re: Samsung Galaxy Note III N9000 / N9005
Mislim da nisi pogrešio. Novo je novo, a ovo nikada, ma ko uradio neće biti isti. Da je jeftinije, pa i da razmisliš. Ovako činiš pravu stvar, po mom mišljenju. Uostalom možda padne i 4orka 

naravno, ne isplati se, a mozes da ga nosis takvog jos neko vreme dok note4 ne padne na 4o-550 i uzmes njega
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Ne mogu da ga nosim... Jer ekran iz dana u dan sve vise crni... Siri se ta crna fleka... Telefon postaje totalno neupotrebljiv....
Huawei
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Napravio sam male promene na mom Note 3

16 godina na forumu MOBILNISVET
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Sada citam na drippleru neki review za Note 4 ,jel moguce da je sporiji od Note 3?
Koliko sam shvatio prednosti ekran i 64 procesor i kao metalni ram ,gluposti kao skener nebitno
Ali dzaba to sve kada Note.3 radi brze,tacno bi se zeznuo da sam ga narucio
Ekran verovatno odlican ali 5,7 inca tako da nebitno i onako necu ga kacim kao neki na home cinema i gledam film ,kamera brljavi takodje
Iskreno pomalo sam razocaran
Trazio sam razlog da predjem na Note 4 ali nece se desi
definitivno
Mozda Nexus 6(ovde imam.osecaj da.ce.ga zaseru sa necim,sto posto) ili sacekam LG G pro 3,ce da ga vidimo
Koliko sam shvatio prednosti ekran i 64 procesor i kao metalni ram ,gluposti kao skener nebitno
Ali dzaba to sve kada Note.3 radi brze,tacno bi se zeznuo da sam ga narucio
Ekran verovatno odlican ali 5,7 inca tako da nebitno i onako necu ga kacim kao neki na home cinema i gledam film ,kamera brljavi takodje
Iskreno pomalo sam razocaran
Trazio sam razlog da predjem na Note 4 ali nece se desi

Mozda Nexus 6(ovde imam.osecaj da.ce.ga zaseru sa necim,sto posto) ili sacekam LG G pro 3,ce da ga vidimo

Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
kvaka33, nešto ne verujem da je sporiji, kameru su svi nahvalili na note 4. Ja lično merkam note 4 ili nexus 6, sada mi je zanimljiviji nexus, samo da ne zeznu nešto, ako zeznu mislim da sa note 4 nema greške. Ipak dobija ovaj lakši tw, ima jači procesor... za nijansu slabiji Qualcomm Snapdragon 805 2.5 GHz istu rezoluciju gura na S5 lte, ne vidim što bi još jači 2.7 GHz imao problema...
- kvaka33
- Expert
Nisam ni ja verovao ali nije prvi review koji sam nasao a da se to spominje
Videcemo kada ga neko od nasih dobije kako i sta ,ali ne isplati se prelaziti ,to je definitivno zakljucak mnogih ,nista epohalno
Inace svidja mi se na slikama Nexus 6 ,lepo izgleda ,jedino sa sa tom cenom mi je blizi note 4 koji je ipak bolja kupovina u phablet verziji
Videcemo kada ga neko od nasih dobije kako i sta ,ali ne isplati se prelaziti ,to je definitivno zakljucak mnogih ,nista epohalno
Inace svidja mi se na slikama Nexus 6 ,lepo izgleda ,jedino sa sa tom cenom mi je blizi note 4 koji je ipak bolja kupovina u phablet verziji
kvaka33, ja ne znam gde si ti nasao taj rewiev. Ja sam dosada citao sve najbolje o Note 4. Ljudi ga bas hvale. A prednosti su u olovci, ekranu, kameri, izradi, brzem punjenu baterije, kazu isto da ima bolju bateriju, multi tasking mu je bolji, itd...Sve u svemu ja jos nisam naleteo na review gde se spominje da je Note 3 bolji.
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
^ +1
Svaki review koji sam pročitao kaže da je bolji Note 4. Mislim, i logično je, noviji je a nisu juče počeli da prave Note seriju pa da ne znaju šta rade.
Svaki review koji sam pročitao kaže da je bolji Note 4. Mislim, i logično je, noviji je a nisu juče počeli da prave Note seriju pa da ne znaju šta rade.
- kvaka33
- Expert
Android police na drippleru za android ,skini aplikaciju,prvi tekst
Nisam ja ni rekao da note 4 nije bolji telefon ,ali realno ne donosi nista posebno,pa cak ni oblik zbog cega sam ja recimo promenio Note 2
I kada pogledas realno manja je razlika izmedju note3 i note 4 nego note 2 i note 3
e sada sta mi hocemo da vidimo to je druga stvar
Nisam ja ni rekao da note 4 nije bolji telefon ,ali realno ne donosi nista posebno,pa cak ni oblik zbog cega sam ja recimo promenio Note 2
I kada pogledas realno manja je razlika izmedju note3 i note 4 nego note 2 i note 3
e sada sta mi hocemo da vidimo to je druga stvar
- zoreli
- Moderator
U odnosu na Note 3 , Note 4 ima bolji displej/ kameru/ procesor/ novi lakši TW / metalni okvir ... itd , pa sad ako su to male razlike ?!
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Pa dobro, vizuelno nema prevelike razlike onako na prvu loptu, to jeste istina. Ali sa druge strane, postoje razlike koje koštaju koliko koštaju (kad se stabilizuje cena za koji mesec).
- kvaka33
- Expert
Ma naravno,kazem da te razlike pri realnom koriscenju nisu toliko bitne ,nije to toliko ocigledno kao na papiru
- zoreli
- Moderator
Znate gde se primeti razlika na Note 3 konkretno , kad se ubaci drugi TW ROM . Ja trenutno na Note 3 imam S5 Port ROM koji radi daleko bolje od stock 4.4.2 Note 3 ROM-a , zašto ovo kažem ? Zato što će do kraja meseca izaći 4.4.4 za Note 3 i odmah potom portovani ROM-ovi sa Note 4 , tako da ćemo biti upoznati šta to novo donosi "četvorka" i onda možemo da prosudimo da li se isplati menjati N3 za N4 (na stranu ekran / kamera / metal) .
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Sve u svemu, note3 ce jos dugo da bude konkuretan... Kamera je dobra, baterija odlicna , savršeno radi fon... Tako da...
Huawei
ljudi da li neko zna gde mogu kupiti usb kabal od punjaca? imam onaj deo sto ulazi u steker a kabal sam negde zagubio.... 

- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
krle2727, upotrebi bilo koji micro USB kabl.

"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- zoreli
- Moderator
Re: Одг: Samsung Galaxy Note III N9000 / N9005
Imam ja jedan viška [emoji4]krle2727 napisao:ljudi da li neko zna gde mogu kupiti usb kabal od punjaca? imam onaj deo sto ulazi u steker a kabal sam negde zagubio....
zoreli jel beli?
hoces da prodas? jos je rano za novu godinu pa da ga shvatim kao poklon..

- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
krle2727, mnogo je to skupo, vodi računa!

Ili samo tražiš izgovor da odeš do Šida???

Ili samo tražiš izgovor da odeš do Šida???

"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica