Samsung Galaxy Note II N7100
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Re: Samsung Galaxy Note II N7100
Svaka Čast za masinu, note3 je savršen fon, mnogo bolja investicija je note3, em jeftini a pruža skoro pa isto zadovoljstvo kao note4....pun pogodak za uloženo dobijeno 

Huawei
Hvala Bogdane. Note 4 je mislim trenutno najbolja mašina ali ipak i po meni dosta skuplji od note 3. I pošto ipak ne pratim redovno cene telefona malo sam se začudio koliko note 3 drži cenu u odnosu na npr. LG g3, pozdrav
- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Cenu drži ono što se najbolje prodaje,i za šta je narod "čuo" i u šta ima poverenja i šta je provereno dobro! Konkretno to je kod nas Samsung i Iphone! Nešto slično kao i Golf kod automobila! E sad pitanje je koliko je to realno! 

- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Realno je da se za uložen novac za note3 dobije savršen fon, ko što rekoh uloženo dobijeno za tu sumu novca, kao naprimer i g2 i g pro2. ..al dobro, svako zna svoje prohteve i zahteve, mišljenja su različitadachakragujevac80 napisao:E sad pitanje je koliko je to realno!

Da više ne Idemo u OFF
Huawei
- dachakragujevac80
- Expert
veruj mi da sam i ja to mislio sve dok ga nisam uzeo u ruke i procackao malo!toda81 napisao:Iphone je samo statusni simobol i nista vise

- vojkan85
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
- :: Samsung Galaxy S8
- :: Huawei Honor 8 Lite
iPhone radi lepo samo zato sto su lepo uradili os, i sto nema Java djubreta kao na Androidu, pa moze da ga gura hardware ala symbian telefona. Ostalo je smesno. Nemas USB opciju, sve moras da radis preko iTunes-a, baterija se punila ranije samo ako je iskljucen ekran, sada ne znam da li su to sredili...blaga jeza koliko je ogranicen. E sad, to sto su magovi za marketing i sto su pridobili svoje trziste, i trziste Kine...svaka im cast za to. Imao sam iPhone, ali sam ga jako brzo zamenio sa Android-om. Ipak je Android os nesto sto ti pruza osecaj slobode i puno iskoriscenje aparata. Ala sam otisao i off 

- dachakragujevac80
- Expert
I ja nasao na kojoj temi da hvalim iphone!

- vojkan85
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
- :: Samsung Galaxy S8
- :: Huawei Honor 8 Lite
Hahhahahahahaha, desava se, pogresi covek, mozda sam i ja nekad zl zl zl zl zl
. Nema veze, nije veliki off. Nece nam zameriti
.

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Imao sam 4 i 4s i nisu mi se dopali. Sam os radi dobro, ali nije sve u tome
Note IV N9100 dual
upravo skidam ponudjeni update od oko 470mb, pa cemo videti o cemu se radi. izgleda da konacno stize 4.4.4 za nas region
::luv phonez::
- toda81
- Prijatelj foruma
Ma nista ne dobijas time. I delje neces imati note 3 funkcije, dok na cuwtom rom-ovima imas
Note IV N9100 dual
toda81, nikako da shvatis da ima gomila ljudi koji vole official romove. svaki custom ima poneku manu i to me nervira. ili baterija traje krace, ili kamera bude losija, ili ovo ili ono, smara to brate. nemam ja vremena da svakih par dana isprobavam romove.
Da, ali dobar rom se pročuje... Staviš neki taj dobar i dalje si miran 

- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Bezveze je AOSP da stavis na Note 2 kada jos uvek ima Samsungovu podrsku, a i mnogo opcija gubis svakako. Zato samo custom TW i uzivaj. Kamera moze samo da bude losija na aosp-u.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0
uvek nesto fali, a da hocu funkcije sa n3, kupio bih n3 ili n4. prosto ne volim budzenje i to je to. i nisam jedini.
nego, rom je 4.4.2 kitkat i nije los.
nego, rom je 4.4.2 kitkat i nije los.
- toda81
- Prijatelj foruma
Djoxie, ti si bas interesantan momak. Ko kaze da ja stalno flashujem rom-ove. Lepo ti covek kaze da se instalira stabilan rom i picis. To sto pricas za kameru i bateriju su gluposti jer sigurno nece duze drzati na oficijalnom.
Jos nesto decko, nema svako love da kupi note 3 i note 4 da bi imao te funkcije, a zeloe bi da ih ima na note 2 i zato postoje ljudi koji skockaju rom do savrsenstva pa ih mozemo koristiti i na note 2. Ja licno znam i koristio sam 3 rom-a koji rade bez greske i mnogo su lepsi i funkcionalniji od stock-a.
Jos nesto decko, nema svako love da kupi note 3 i note 4 da bi imao te funkcije, a zeloe bi da ih ima na note 2 i zato postoje ljudi koji skockaju rom do savrsenstva pa ih mozemo koristiti i na note 2. Ja licno znam i koristio sam 3 rom-a koji rade bez greske i mnogo su lepsi i funkcionalniji od stock-a.
Note IV N9100 dual
toda81, nseka si mu rek'o toda svaka ti je ko Njegoseva :p
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
+1toda81 napisao:Djoxie, ti si bas interesantan momak. Ko kaze da ja stalno flashujem rom-ove. Lepo ti covek kaze da se instalira stabilan rom i picis. To sto pricas za kameru i bateriju su gluposti jer sigurno nece duze drzati na oficijalnom.
ovde ne mozes da izneses svoje misljenje a da ne krene neko da te poklapa, ali ok... prsli smo kompletno svi izgleda...