Samsung Galaxy Note III N9000 / N9005
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Re: Samsung Galaxy Note III N9000
Da, ima fantasticnih alu futrola, ali sam cuo i citao neke komentare kako te futrole neverovatno oslabe signal i gsm-a, wifi-ja, gps-a... E sad, video sam isto tako da ima i nekoliko varijant tih futrola, one koje su skroz alu, a video sam i one gde su ledja od silikona.
Sto se samog dostavljanja tice, do nedavno nisu carinili ovakve sitnice, ali su poceli. Koliko je meni poznato, cena se u proseku uveca za oko 20% dok ti ne stigne na kucna vrata.
Ono na sta jos trebas da obratis paznju, da li taj od koga uzimas radi free shiping ili ne. Ako ne radi, i to ide na tvoj trosak, najcesce.
Sto se samog dostavljanja tice, do nedavno nisu carinili ovakve sitnice, ali su poceli. Koliko je meni poznato, cena se u proseku uveca za oko 20% dok ti ne stigne na kucna vrata.
Ono na sta jos trebas da obratis paznju, da li taj od koga uzimas radi free shiping ili ne. Ako ne radi, i to ide na tvoj trosak, najcesce.
To sam i gledao da li je free ship. ili nije..al ima nekih mnogo dobrih alu futrola,pre neki dan gledam kostale su po 50$ a sad sam nasao za nepunih 50centi,tako da i da je 20% kako kazete,isplati se..jos cu to da procackam.. 

- Azimuth
- Moderator
Sumnjivo mi je da je tolika razlika. Obrati paznju da nije postavljena slika originala a da se zapravo radio o kopiji. Procitaj recenzije, utiske kupaca za bas tu koja je 50centi.
Ja sam juce zalepio foliju i uzeo neki boje dima silikon, cisto dok ne nadjem nesto sto bi mi odgovaralo. A i ok izgleda.
Nego, kako vi uspevate da potrosite bateriju?!
Ova je deifinitivno bolja cak i od G2 
Ja sam juce zalepio foliju i uzeo neki boje dima silikon, cisto dok ne nadjem nesto sto bi mi odgovaralo. A i ok izgleda.
Nego, kako vi uspevate da potrosite bateriju?!

- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Ovde ti neće niko ni pogledati paket, ja sam do sada naručio preko 100 paketa sa Ebay i ništa , čak su mi stigle iz USA slušalice Beats Audio by Dr.Dre i to sa cenom 119$ i nisam ništa platio.
Poslednja izmena od zoreli u Čet, 30. Jan 2014. 13:56, izmenjeno 1 put ukupno.
16 godina na forumu MOBILNISVET
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Nije bolja baterij od G2 na zalost ali je blizu
Ja koristim hard case providni narucio sam i silikonski providni pa cu videti sta i kako
Futrole ne volim tj flip case ,nekako me sputavaju da dobro baratam telefonom
Ja koristim hard case providni narucio sam i silikonski providni pa cu videti sta i kako
Futrole ne volim tj flip case ,nekako me sputavaju da dobro baratam telefonom
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
@azimuth...fora je u tome sto se taj popust odnosi na neke bodove na sajtu..sad sam provalio,inace je cena $50 a sa tim bodovima ostvarujes free shiping i cenu od $0.27...tako da nista ipak od te cene..
...
@zoreli..pa jel vrednost bila preko 50e? jer sam cuo da do te vrednosti ne naplacuju pdv i carinu..al ko ce ga znati..zavisi izgleda od smene na carini..

@zoreli..pa jel vrednost bila preko 50e? jer sam cuo da do te vrednosti ne naplacuju pdv i carinu..al ko ce ga znati..zavisi izgleda od smene na carini..

- nemanjabrat
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 09. Nov 2008. 18:03
- :: Note 3 N9005
- :: Note Tab N8000
Tebra do 50e (ukljucujuci i postarinu), carina i pdv se ne naplacuju ukoliko ti paket salje pravno lice, ako salje fizicko lice limit je 70e.
Ja sam opremu narucivao uglavnom: maske, punjaci, kablovi. To je sve bilo oko 10-20e po artiklu i nikada mi nije naplacena carina kao ni pdv.
Narucio sam i telefon pre 4 meseca u vrednosti od 85$ i postarina 5$, ukupno 90$ i na to su mi stavili carinu 10% od ove ukupne cene i jos 20% pdv na sve ovo prethodno (na celu ovu prethodnu sumu: telefon, postarina i carinski troskovi). Tako da me je ocekivano kao sto sam i planirao mob od 90$ izasao 120$.
Pre nego sto sam krenuo da kupujem na ebay-u okrenuo sam carinu u Savskoj ulici u Bg i dobio ove informacije.
Ja sam opremu narucivao uglavnom: maske, punjaci, kablovi. To je sve bilo oko 10-20e po artiklu i nikada mi nije naplacena carina kao ni pdv.
Narucio sam i telefon pre 4 meseca u vrednosti od 85$ i postarina 5$, ukupno 90$ i na to su mi stavili carinu 10% od ove ukupne cene i jos 20% pdv na sve ovo prethodno (na celu ovu prethodnu sumu: telefon, postarina i carinski troskovi). Tako da me je ocekivano kao sto sam i planirao mob od 90$ izasao 120$.
Pre nego sto sam krenuo da kupujem na ebay-u okrenuo sam carinu u Savskoj ulici u Bg i dobio ove informacije.
10 Factory 10 Symbian 10 Chinese 1 Linux 10 Windows
- Azimuth
- Moderator
Jesi video na YT onu zezanciju sa 4.4.2 i Smart Coverom? Lik je uzeo neki koji mu je radio na 4.3 i posle apdejta nece da mu radi na 4.4.2. To je Samsung nesto ceprkao u romu. Ne znam da li originalni rade.janka_88 napisao:Smart Cover sa podrškom za bežično punjenje
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Čuo sam za to i to je Samsung nešto napravio kako bi onemogućio korištenje Smart Covera koji nisu originalni. Ja sam iz provjerene radnje preko njemačkog Amazona naručio tako da ne brinem oko toga. 

- janka_88
- Expert
Tačno 47eur sa besplatnom poštarinom jer mi se dostavlja kod prijatelja u Njemačku, ali je Smart Cover sa podrškom za bežično punjenje pa je zato i skuplji. Standardni se može naći za oko 35eur.
- Azimuth
- Moderator
Daj neki link da vidim kako to izgleda.
Kako se zove taj cover? Kako se zove "punjac" i koja mu je cena?
Ovo mi zvuci zanimljivo i primamljivo jer planiram da ostanem na ovom telefonu najmanje godinu dana pa se isplati investicija.
Razmisljao sam da uzmem neki dock, ali nisam nasao neki da mi je bas zapao za oko. Ovaj kabel sto sam dobio uz telefon em je prekratak, em je toliko tvrd da vola mozes obesiti sa njim.
E sad, sta me jos zanima, gledam ovaj ulaz za punjac pa mi je proslo kroz glavu, da li je mozda neko pokusao sa klasicnim mikro usb-om tj punjacem da puni Note 3? Kontam da moze da se ubode.
Kako se zove taj cover? Kako se zove "punjac" i koja mu je cena?
Ovo mi zvuci zanimljivo i primamljivo jer planiram da ostanem na ovom telefonu najmanje godinu dana pa se isplati investicija.
Razmisljao sam da uzmem neki dock, ali nisam nasao neki da mi je bas zapao za oko. Ovaj kabel sto sam dobio uz telefon em je prekratak, em je toliko tvrd da vola mozes obesiti sa njim.
E sad, sta me jos zanima, gledam ovaj ulaz za punjac pa mi je proslo kroz glavu, da li je mozda neko pokusao sa klasicnim mikro usb-om tj punjacem da puni Note 3? Kontam da moze da se ubode.
- cale
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:
Azimuth, moze da se ubode.Probao ja pre neki dan.Ekstremno pazljivo naravno.
Podeljen je na dva dela.Desno je micro USB,levo je DATA transfer.
P.S. Mene samo interesuje koliko traje punjenje baterije Wireless opcijom. [?]
Inace se meni ovaj komplet jako svidja. £77.99 Including Value Added Tax (VAT) by Clove.
http://www.youtube.com/watch?v=n4vxg_xzygM

Podeljen je na dva dela.Desno je micro USB,levo je DATA transfer.
P.S. Mene samo interesuje koliko traje punjenje baterije Wireless opcijom. [?]
Inace se meni ovaj komplet jako svidja. £77.99 Including Value Added Tax (VAT) by Clove.
http://www.youtube.com/watch?v=n4vxg_xzygM
- janka_88
- Expert
Ja sam znači kupio paket S Charger Kit for Note 3 koja sadrži obični poklopac sa podrškom za bežično punjenje kao i punjač za bežično punjenje i to zadovoljstvo sam platio 57eur sa besplatnom dostavom u Njemačkoj i to je stiglo kod kolege u roku od nekih 18h od porudžbine do dostave na kućna vrata. Smart Cover sa podrškom za taj vid punjenja stiže najkasnije do srijede a možda već i sutra, tako je navedeno u detaljima a imam i broj za praćenje pošiljke, a za njega sam naveo već cijenu. Očekujem da kroz nekih 10-ak dana to bude sve kod mene.
Ide normalno standardni micro usb i sve funkcioniše, od punjenja pa do sinhronizacije sa računarom. Punjenje sa bežičnim punjačem je osjetno sporije jer je izlazna snaga oko 650mAh u odnosu na 2000mAh kad je direktno spojen na kabal (mada telefon sasvim sigurno ne prima svih 2A već oko 1300mAh).
Zaboravio sam navesti da sam već kupio originalni eksterni punjač samo za bateriju, naravno u paketu sa originalnom baterijom i to sam platio 25eur.

Zaboravio sam navesti da sam već kupio originalni eksterni punjač samo za bateriju, naravno u paketu sa originalnom baterijom i to sam platio 25eur.

- cale
- Mobil manijak
- Kontakt:
Tako sam i mislio janka_88.
Ja sledece nedelje putujem za Austriju,pa cu obici Saturn i Media Markt.
Mada cisto sumnjam da cu Wireless Kit naci po iole povoljnijoj ceni od tebe.
Verovatno cak i skuplje.
Ja sledece nedelje putujem za Austriju,pa cu obici Saturn i Media Markt.
Mada cisto sumnjam da cu Wireless Kit naci po iole povoljnijoj ceni od tebe.
Verovatno cak i skuplje.

- janka_88
- Expert
Na Amazonu su sve stvari dosta jeftinije. Ja sam početkom decembra bio u Minhenu i kad sam otišao u Saturn obični Smart Cover je koštao 49,90eur, dok je na Amazonu isti taj oko 35eur.
ljudi uzeo sam n3...skinem 4.4.2 i da ga flesnem preko odina dodje do samog kraja i fail....kao neki problem sa prostorom...i naravno ne mogu ga upaliti stoji ono povezi sa kompom. zatim skinem 4.3 i krenem da flesnem i samo sto ocita odmah izbaci fail....sta da radim dalje...
Poslednja izmena od Android83 u Pet, 31. Jan 2014. 22:44, izmenjeno 1 put ukupno.
- janka_88
- Expert
Izvini ali mi nije jasno za koji si telefon skinuo 4.2.2 jer Note 3 kreće sa verzijom 4.3?
- cale
- Mobil manijak
- Kontakt:
Preuzmi Kingo Android ROOT i probaj,znam da si ocajan. 

kako oficijal da stavim...jesu ga vala zastitili od flesa izgleda svakojakim glupostima...cijeli dan skidam romove i probavam ali nista