Slučajno sam našao ove postove, pa eto da i ja kažem nešto o tome...iz prve ruke. Ja sam taj Rade iz Kragujevca koji prodaje Dubai replike, ovaj video nikako nije "navlakuša", ako sumnjaš javi se i dođi da pogledaš uživo. Ima sigurno puno stvari po čemu se razlikuju od originala, ali niko od vas nije naveo nijednu... Ja te telefone prodajem kao replike, po ceni koja odgovara replikama, međutim postoje puno njih koji od mene kupuju i prodaju kao originale po oglasima, a sve kao "hitno im za novac" itd. E takvih se čuvajte! Jeste da mi ne ide u prilog što ovo pišem, jer oni od mene kupuju...ali je jako ružno prevariti nekoga! Ja svima napominjem da to nije original (mnogi ne znaju ta znači replika), jer nisam prevarant! Ako vas zanima nešto o ovim telefonima, slobodno pitajte...mrkixxx napisao:Ja mislim da je ovaj video navlakusa. Ovo je sigurno original note 3 da bi navukao kupce kao na vernu kopiju. Nema sanse da je ono kopija .
Samsung Galaxy Note III N9000 / N9005
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy Note III N9000
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Re: Samsung Galaxy Note III N9000 / N9005
Svaka čast za post.
Nego , ajde ti sad nama navedi bitne razlike između originala i replike?
Naravno ukoliko želiš , da podeliš fore sa nama, tako da kazem...
Nego , ajde ti sad nama navedi bitne razlike između originala i replike?
Naravno ukoliko želiš , da podeliš fore sa nama, tako da kazem...
Huawei
Drago mi je sto smo u mogucnosti da dobijemo informacije iz prve ruke.
Meni se cini da po izgledu ekrana i po kvalitetu kamere moze najlakse da se provali.
Meni se cini da po izgledu ekrana i po kvalitetu kamere moze najlakse da se provali.

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Phone info+ instaliraš. Ideš na meni pa na Refurbishment check. Otvoriće pop up prozor i napisati da li je original ili smeće, napisati odmah i koliko puta je punjen, a koliko puta su slušalice ubodene. Usput možes videti i CSC, region, koji je rom, stanje knox-a itd itd.
Da li neko ima predstavu kada ce izaci lilipop za note 3 nisam se nadao da ce ovoliko zaostajati updejt u odnosu na s5 i druge uredjaje
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
- Professional
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 26. Jul 2008. 02:53
- :: Samsung A5 (2017)
- :: Nokia 6310i
- Kontakt:
Sto kasnije to bolje, dok ga naprave da radi bez vecih bagova 
Stici ce, samo strpljenja

Stici ce, samo strpljenja

Currently at use: Samsung A5 (2017)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Doco, zasto juris update kad ti tel dobro radi i sa tim rom-om
Note IV N9100 dual
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Nezvanični imaš dostupan već skoro mjesec dana i ja ga koristim bez ikakvih problema i jako dobro radi. 

Note 3 na drugom mestu najtrazenijih telefona u 2014......

Taj podatak nikog ne bi trebalo da cudi, telefon je zver
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
To sve govori o kakvoj se masineriji radi. Jos dugo ce to i ostati
Note IV N9100 dual
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
Скоро сам буразеру дао мој N3. Пре тога је користио N2. После два дана коришћења ми је рекао: Ау брате која разлика [emoji2]
Цепа телефон и даље!
Да нису почеле да ми сметају димензије, не бих га ни мењао!
Цепа телефон и даље!
Да нису почеле да ми сметају димензије, не бих га ни мењао!
ex ivan87
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Da li ima neko još "problema" da se prilikom svakog otključavanja ekrana pokreće pretraga lokacije preko GPS-a? Tačnije pokretač su google play servisi (tako piše u podešavanjima lokacije) sa naznakom da stvaraju veliku potrošnju baterije. Jako je iritantno to pa ne znam jel neko to riješio. Stoji da sam na 5.0 Androidu ali taj se problem javlja i na jednom S4 sa 4.4.2 koji imam u kući kao i kod kolege na Nexus 5 sa 5.0.1 verzijom sistema.
To moze biti bilo koja aplikacija kojoj si dozvolio da ti ocitava lokaciju. Zato prilikom svake interakcije on aktivira gps i daje aplikaciji kordinate.
Da li je neko instalirao ovaj rom ,ja sam ga instalirao i mogu reci lepo radi skroz stabilno baterije je ok. Izmenjen interfejs. Imao sam pre toga 4.4.2 rootovan uradio sam ovaj updejt i vise nemam rot da li neko zna zbog cega?
http://forum.xda-developers.com/galaxy- ... m-t2982110
http://forum.xda-developers.com/galaxy- ... m-t2982110
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Imam jednu dilemu, zapravo je više pitanje. 
Recimo da sutra izađe zvaničan update Lolipop-a za Note 3, pretpostavljam da bih taj update mogao da odradim samo preko Odina, pošto mi je telefon rutovan?
Da li bih mogao update da odradim normalno, tj da li bi mi ponudio update normalno kao kod telefona koji nije rutovan, ako bih odradio kompletan proces unroot-a i vratio se na stock rom? Zavisi li zvaničan update od Knox-a, zapravo ako je okinut Knox mogu li dobiti update ako odradim kompletan postupak unroot-a?
Nadam se da sam bio jasan u postavljanju pitanja.

Recimo da sutra izađe zvaničan update Lolipop-a za Note 3, pretpostavljam da bih taj update mogao da odradim samo preko Odina, pošto mi je telefon rutovan?
Da li bih mogao update da odradim normalno, tj da li bi mi ponudio update normalno kao kod telefona koji nije rutovan, ako bih odradio kompletan proces unroot-a i vratio se na stock rom? Zavisi li zvaničan update od Knox-a, zapravo ako je okinut Knox mogu li dobiti update ako odradim kompletan postupak unroot-a?
Nadam se da sam bio jasan u postavljanju pitanja.

- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Samo preko odina. Knox ti je promenjen.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Znači da ipak zvaničan update zavisi od Knox-a.
A da li bi mogao nekako Knox da se vrati na staro? Ima li nekakvih naznaka da će u budućnosti biti moguće tako nešto?
A da li bi mogao nekako Knox da se vrati na staro? Ima li nekakvih naznaka da će u budućnosti biti moguće tako nešto?
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Ne znam Joco da li ce neko knox provaliti. Znam da je to vezano i za cip (obe verzije, qualcom, exynos).
Taj zvanican update dobijas preko OTA ako si na stock 4.x romu samo. Ako si na custom rom-u, nema sanse, ne postoji takav OTA. Odin je jedino resenje.
Taj zvanican update dobijas preko OTA ako si na stock 4.x romu samo. Ako si na custom rom-u, nema sanse, ne postoji takav OTA. Odin je jedino resenje.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Oce druze ,ali juce,znas i sam da nema teorije da se to desi,sem ako Samsung ti ne dozvoli
Skupljala se lova na Xda da se da oveku koji to uspe da odradi ,dobra kinta je sakupljena ali dzaba
Skupljala se lova na Xda da se da oveku koji to uspe da odradi ,dobra kinta je sakupljena ali dzaba
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba