Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Одг: Samsung Galaxy S2 I9100
Azimuth, kod mene za sada sve odlicno funkcionise kad aje mreza u pitanju, a i sve ostalo radi kako treba. Da nije to mozda bio trenutni pad mreze koji je bio vezan za baznu stanicu operatera? Mozd aje bolje da sacekas jos par dana da vidis kako ce da se ponasa
Note IV N9100 dual
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Meni se desilo na vip-u ali na S3 jednom (bice da nije do softvera). Bas sam hteo da pitam da li se jos nekom desilo ispadanje. Koja si mreza?Azimuth napisao:Da li se jos nekom desavalo da ispadne iz mreze? Evo od jutros dva puta. Vadio sim karticu pa vracao i jutros je upalilo i sve je radilo super do malopre kada ni vadjenje nije pomoglo. Vracam se na leak za pocetak, a kasnije mozda na Slim.
- Jorda
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
- :: Prism Blue S10
Re: Samsung Galaxy S2 I9100
Meni se desavalo na odex leaku malo cesce (desavalo se i pre na liteningu) da mi prsne mreza skroz, nestane na par sekundi i vrati se. Tako da ako ti se tako desava nije do roma.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Nije da nestane na sekund, prosto nestane i pojavi se onaj precrtani krug. Sta god mu radio nema mreze. Vratio sam se ja na dobro provereni Slim. Cekam da izbace 4.2, suska se da ce biti oko NG.
Baraba, na Vip-u sam. Ovo mi se desilo samo danas i to 2 puta. Nije mi se desavalo na kuvanim romovima.
Baraba, na Vip-u sam. Ovo mi se desilo samo danas i to 2 puta. Nije mi se desavalo na kuvanim romovima.
- Baraba
Azimuth, nisam ni ja na custom, koristimo različite telefone, ipak je do VIP-a i takođe samo juče mi se desilo, dobro je, bolje do vip-a nego na naših galaksija 

- Azimuth
- Moderator
Pa znam da nije do telefona u smislu hardvera. Bio sam ubedjen da je problem sa softverom jer mi se to desilo samo sa tim jednim romom, deodex verzijom oficijalnog roma. Baraba, jel se i tebi pojavio kao precrtan krug umesto onih srtica za signal? Ili su pak samo te crtice nestale? Posle koliko se mreza vratila?
Iskreno, prosto mi je neverovatno da jedan operator mobilne telefonije moze sebi da dozvoli da mu signal puca, da se gubi na momente ili sta vec. Ne kazem da ne moze da se desi neka havarija, ali ovo od juce onda ispada kao da je pukla kompletna mreza na teritoriji cele Srbije. Jel to inace normalna pojava na Vip-u? Cisto da znam i da se ne isprepadam kao juce...
Iskreno, prosto mi je neverovatno da jedan operator mobilne telefonije moze sebi da dozvoli da mu signal puca, da se gubi na momente ili sta vec. Ne kazem da ne moze da se desi neka havarija, ali ovo od juce onda ispada kao da je pukla kompletna mreza na teritoriji cele Srbije. Jel to inace normalna pojava na Vip-u? Cisto da znam i da se ne isprepadam kao juce...
- Baraba
Azimuth, im sam crtice i signal (bar je tako pokazivao telefon, pokazivao je da nema 3g i tako sam provalio da nema mreže) ali kada sam hteo nekog da pozovem pisalo je da nema mreže ili da poziv nije podržan. Meni se prvi put desilo na vip-u, nije normalna pojava. Vratila se posle 14min (od trenutka kada sam primetio, poslao sam poruku i dobio obaveštenje kada je poslata, tako sam video da je prošlo 14min od trenutka slanja i vremena kada je poslata).
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
To onda nije bas lucajno. Nije malo 14 min. Meni se desi da nestane signal, ali na trenutak, a to je problem do jacine signala jer se i na drugim telefonima javljao taj problem
Note IV N9100 dual
- Azimuth
- Moderator
Ni meni se nije desavalo do sada na Vip-u, u septembru sam prebegao kod njih.
Ja nisam imao ni te crtice a ni da se pojavio samo prazan trougao bez crtica. Umesto svega toga bio je samo krug i jedna crtica preko njega. Nesto slicno kao kada je telefon zakljucan na neku mrezu pa ubacis sim od druge mreze.
Postavicu pitanje i u temi za Vip, zivo me zanima da li je jos neko imao slicnih problema juce.
Ja nisam imao ni te crtice a ni da se pojavio samo prazan trougao bez crtica. Umesto svega toga bio je samo krug i jedna crtica preko njega. Nesto slicno kao kada je telefon zakljucan na neku mrezu pa ubacis sim od druge mreze.
Postavicu pitanje i u temi za Vip, zivo me zanima da li je jos neko imao slicnih problema juce.
- Jorda
- Mobil fan
Bas takav znak sam ja imao, onda se pojave crtice pa se pune polako, kad se napune dodje i mobile data 3g pa pretvori u h+ i sve radi normalno. Sve je moguce kod nas...
- Azimuth
- Moderator
Jorda, na kojoj si mrezi? Koji ROM koristis? Da li ti se to cesto desava? I posle koliko se vraca u normalu?
- Jorda
- Mobil fan
Na vipu, sada deodex 4.1.2 sa aromom, nije mi se desavalo u zadnje vreme. Kazem ti, pukne obicno kad hocu nekog da zovnem (cuje se zvuk za fail mreze), pa se pojavi precrtani krug, pa ft popune crtice za mrezu i upali se net i to je to. Posle 2-3 sekunde. Nervira, ali nije strasno..
Ovaj deodex rom ima par stvari sto su uzas, npr kada zvoni fon i ako ga iskrenete radi rotaciju sto ubija u pojam. Zna li ko kako to da iskljucim? Na odex leaku nije ga bilo...
Ovaj deodex rom ima par stvari sto su uzas, npr kada zvoni fon i ako ga iskrenete radi rotaciju sto ubija u pojam. Zna li ko kako to da iskljucim? Na odex leaku nije ga bilo...
- Azimuth
- Moderator
Mislim da postoji negde opcija da se iskljuci rotacija u dialeru. Pokusaj direktno iz njega. Meni se nije rotirao...
Ako ima nekog ko se dobro razume u vezi softwear za galaxy s2 neka se javi porukom da ga pitam nesto.
- Azimuth
- Moderator
Borownica, pitaj ovde javno, mozda jos neko ima isti problem kao ti pa mu i resenje pomogne.
Nego, veceras je izasao Slim 4.2.1. Upravo bekapujem sve za svaki slucaj, pa krece isprobavanje
Nego, veceras je izasao Slim 4.2.1. Upravo bekapujem sve za svaki slucaj, pa krece isprobavanje

Ubacio mi jedan covek u servisu neki softwear 4.0.3 ali sad mi se koci telefon, nece da se rotira kad se okrene telefon. E sad mogu li ja nekako da vratim stari softwear? Ali da ga ne root-ujem.
- Azimuth
- Moderator
Borownica, mozes. Skini koji hoces sa sammobile i iz Odina ga flesuj. Imas uputstvo na prethodnim stranama ove iste teme. Prelistaj.
Sto se SlimBean-a 4.2.1 tice, stavio sam ga nocas, malo se igrao sa njim ali nisam zadovoljan. Ima nekoliko bagova koji meni licno bodu oci ali koji ne uticu na funkcionalnost. Doduse, nisam previse ni ocekivao s obzirom da je ovo beta1 verzija, cekam da isprave te neke sitnice i onda je to to.
Sto se SlimBean-a 4.2.1 tice, stavio sam ga nocas, malo se igrao sa njim ali nisam zadovoljan. Ima nekoliko bagova koji meni licno bodu oci ali koji ne uticu na funkcionalnost. Doduse, nisam previse ni ocekivao s obzirom da je ovo beta1 verzija, cekam da isprave te neke sitnice i onda je to to.
U januaru stize update.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sub, 08. Sep 2012. 18:01
- :: Samsung Galaxy I9100
Dugo je do januara. Takve su bile najave i za novembar i za decembar.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 06:35
- :: samsung galaxsy s2
- :: alcatel ot990
Ja sam juce izgubio strpljenje i juce instalirao xxlsj neat rom sa xda i mogu da kazem da radi odlicno do sad nisam imao ni jedan bag,wifi radi bolje,baterija drzi duze sve u svemu zadovoljan sam....