Koji ROM koristite na SGS2? Fabricki ili neki kuvani? Ako koristite kuvani koji?
Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- Dream Weaver
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta

- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
djoxie, Fox, probao, restartovao, zaključan i dalje:

ALI, Galaxy_S Unlock ga je otključao za par sekundi:

Sve radi, pozivi, sms, internet, jipi
Dream Weaver, root i stock. Nisam još izgustirao stock, sa njim mi sve fercera super. Launcher za sad Pro, možeš da ga personalizuješ kako hoćeš, gomila ikonica itd. Hteo sam da kupim Spb Shell 3D, ako me ne zadovolji v4 onda verovatno, izgleda mi najlepše i funkcionalno.

ALI, Galaxy_S Unlock ga je otključao za par sekundi:

Sve radi, pozivi, sms, internet, jipi
Dream Weaver, root i stock. Nisam još izgustirao stock, sa njim mi sve fercera super. Launcher za sad Pro, možeš da ga personalizuješ kako hoćeš, gomila ikonica itd. Hteo sam da kupim Spb Shell 3D, ako me ne zadovolji v4 onda verovatno, izgleda mi najlepše i funkcionalno.
-
hipnotizirana
- Slučajni prolaznik

- Pridružio se: Pet, 11. Nov 2011. 16:07
Moja mama ga ima, odusevljena sam ovihm fonom i sigurno cu ga kupiti za par dana...
Ali, imam jedno pitanje... Kako da koristim games hub, music hub, prodavnicu a da ne ide kredit?
Ajde da ide malo, nego bas dosta. Samo sam jednom usla u games hub, nisam sam se zadrzala ni pola minuta a otislo joj je oko 60 din...Ne moze da koristi ni mapu, ni vremensku prognozu...za sve joj skida kredit?
Kako da joj to sredim?
Msm, ona to ne koristi, ne treba joj, ali ja da...i kad ga kupim, onda ce mi jos vise trebati, ne nameravam da punim kredit samo za to...
Ali, imam jedno pitanje... Kako da koristim games hub, music hub, prodavnicu a da ne ide kredit?
Ajde da ide malo, nego bas dosta. Samo sam jednom usla u games hub, nisam sam se zadrzala ni pola minuta a otislo joj je oko 60 din...Ne moze da koristi ni mapu, ni vremensku prognozu...za sve joj skida kredit?
Kako da joj to sredim?
Msm, ona to ne koristi, ne treba joj, ali ja da...i kad ga kupim, onda ce mi jos vise trebati, ne nameravam da punim kredit samo za to...
- Baraba

hipnotizirana, nije to slučaj s2, "to" jede kredit na svim android telefonima, možeš da isključiš Režim Podataka da ne ide na net (nemaš games hub, music hub, prodavnicu i ne jede kredit), ako hoćeš da ti radi games hub, music hub, prodavnica onda mora na net. Prebaci se na neki paket kod operatera koji ima internet protok, npr. u telenoru su "prenesi i surfuj" nazvali pakete koji imaju data protok jt. megabajte, svaki operater ima paket sa data protokom. Ili ako imaš kući wifi možeš da se spojiš na wifi, tad korisniš za dž net dok je zakačen na kućni wifi (dok si kući).
Takav je telefon, traži konekciju sa netom, kao i ostali android telefoni.
Takav je telefon, traži konekciju sa netom, kao i ostali android telefoni.
Uzeo sam mob pre nekih 20 dana. I super radi, stvarno leti.
E sad, pre neki dan sam cuo neko zveckanje kod kamere dok ga tresem napred nazad, nista se ne cuje kada se trese levo - desno. Jel zna neko sta bi to moglo bit?
Nikad mi nije ispao, niti sam ga udario i nesto slicno.
E sad, pre neki dan sam cuo neko zveckanje kod kamere dok ga tresem napred nazad, nista se ne cuje kada se trese levo - desno. Jel zna neko sta bi to moglo bit?
Nikad mi nije ispao, niti sam ga udario i nesto slicno.
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •
- Dream Weaver
- Mobil manijak

xxdulexx, to zveckanje se meni čuje i čulo kod DHDa i N8 a mislim da je i kod drugih telefona isto tako bilo. Evo sad drmam N8 i čuje se zveckanje u svim pravcima (slabije dok ga tresem napred-nazad). Na tabu se ne čuje.
Da ne pomisle ljudi da sam lud i da mi se pričinjavaju zvuci

Da ne pomisle ljudi da sam lud i da mi se pričinjavaju zvuci
and justice for all...
-
maverick88
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Ned, 13. Nov 2011. 08:59
Posto imam vise e-mail naloga,fejsbuk,twiter podesio sam da sve pristigle poruke iscitavam preko Social Hub-a.Sve radi dobro osim sms-a.Ne dobijam zvucno upozorenje za pristigle poruke.Imam instaliran i gosms pro.Social Hub trazi da podesim koji sms servis je podrazumijevani,podesim i to,ali opet ne radi ton poruke.
Sta treba jos da podesim?
Sta treba jos da podesim?
- Baraba

xxdulexx, ne čuje se ništa, telefon je utegnut ko bombona. Ja bih to reklamirao. Mene izluđuje kad nešto zvecka ili škripi, tek na kolima ako škripuće naka plastika, jaoo
Dream Weaver, znači čuješ zvukove
maverick88, poslao sam ti na PP iGO My Way sa upustvom,
bole73, skini sa marketa Volume Ace Free ili AudioManager, vidi da li je pojačano sve
Dream Weaver, znači čuješ zvukove
maverick88, poslao sam ti na PP iGO My Way sa upustvom,
bole73, skini sa marketa Volume Ace Free ili AudioManager, vidi da li je pojačano sve
[/quote]
Probao sam obe ove aplikacije sto si mi poslao,hvala,nije do toga,jacina tonova je dobro podesena,nego on jednostavno ne daje zvucni signal za primljenu poruku,otkad ih primam preko Social Huba.Kada ja saljem poruke,dobijem tonski izvjestaj da je poruka poslata,to je u redu.
Kada primam poruke,vidim da sam dobio poruku,tek kada udjem u aplikaciju.
Probao sam obe ove aplikacije sto si mi poslao,hvala,nije do toga,jacina tonova je dobro podesena,nego on jednostavno ne daje zvucni signal za primljenu poruku,otkad ih primam preko Social Huba.Kada ja saljem poruke,dobijem tonski izvjestaj da je poruka poslata,to je u redu.
Kada primam poruke,vidim da sam dobio poruku,tek kada udjem u aplikaciju.
Prije koristenja Social Huba sam koristio obe aplikacije za sms,i fabricku i gosms pro i radilo je normalno,cak i sa razlicitim melodijama,ali sad nece.Mrzi me da sad brisem sva podesavanja u Social Hubu,da bi je deaktivirao,a ne mogu poruke posebno izbrisati iz aplikacije,mislim.Baraba napisao:bole73, ne koristim Social Hub, ne bih znao ništa oko istog. Ako isključiš Social Hub da li ti se onda čuje upozorenje za sms sa fabričkom app (isključi i gosms pro, možda si nešto u njegovim podešavanjima isključio).
- Dream Weaver
- Mobil manijak

- Dream Weaver
- Mobil manijak