Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Одг: Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Kod mene je i dalje u fabrickom stanju bez ijedne ogrebotine i dok bude bio kod mene sigurno ce ostati u fabrickom stanju
Note IV N9100 dual
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Re: Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Znači bamper mi ne gine
, moraću da nabavim onda jednu silikonsku futrolu 

Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Meni je u nekoj obicnoj futrolici i nema ogrebotina, ili ih barem ne vidim. Bumper je dobra stvar ali se meni nije svideo jer udeblja telefon previse. Idealna opcija bi bile one folije kao sto su Ninolina i Baraba uzeli svojevremeno za S3. To em zastiti em telefon ostaje istih dimenzija.
Изашао је апдејт олалалллалалаллла

Нажалост не могу да га испробам, тако да ако стигнете тестирајте батерију, све остало је било мање више ок..

Нажалост не могу да га испробам, тако да ако стигнете тестирајте батерију, све остало је било мање више ок..
Слобода или смрт
- Azimuth
- Moderator
Da, video sam
Prelistao sam neke teme, ali niko ne prijavljuje za sada nikakve bagove. Sve ostaje isto, interna je i dalje 12GB. Ali niko da napise da li jos uvek zna da trokisa kad je na wifi i zakljucan telefon.
Za rutovanje nisam bas siguran, neko je napisao da je potreban CWM-SuperSU-v0.99.zip a drugi da se samo promeni Philiz kernel.
I sad mi ostaje pitanje, stavljati ovaj ROM ili ostati na SlimBean 4.2.1 sa kojim sam vise nego zadovoljan?

Prelistao sam neke teme, ali niko ne prijavljuje za sada nikakve bagove. Sve ostaje isto, interna je i dalje 12GB. Ali niko da napise da li jos uvek zna da trokisa kad je na wifi i zakljucan telefon.
Za rutovanje nisam bas siguran, neko je napisao da je potreban CWM-SuperSU-v0.99.zip a drugi da se samo promeni Philiz kernel.
I sad mi ostaje pitanje, stavljati ovaj ROM ili ostati na SlimBean 4.2.1 sa kojim sam vise nego zadovoljan?

- toda81
- Prijatelj foruma
Azimuth, da li postoji na slim beam onaj problem sa otkljucavanjem ekrana kada je ukljucen wifi?
Note IV N9100 dual
- Azimuth
- Moderator
toda81, ne, nema tog problema. Zapravo, evo za ovih nekoliko dana koliko sam ga koristio nije bilo apsolutno nikakvih problema. Sve radi odlicno. Sa jednim punjenjem sam uspeo da izvucem 1d14h rada, pri cemu je displej bio upaljen skoro 5h, to je za mene fenomenalan rezultat jer je svo vreme bio na edge i sve sinhronizacije su radile. Ovih dana se igram i pokusavam da vidim maksimum na wifi. Postavicu i SS samo da ga istestiram do kraja.
- toda81
- Prijatelj foruma
Azimuth, to je onda fantasticno. Nikad mi se nije desilo da mi je baterija toliko izdrzala. Moracu i ja da skinem i instaliram taj rom
Note IV N9100 dual
Azimuth
Пази шта си обећао
Пет сати делује невероватно добро!
Пази шта си обећао

Пет сати делује невероватно добро!

Слобода или смрт
- Azimuth
- Moderator
To sam postigao vec drugi dan kako sam stavio ovaj Slim. Mogu ja i odmah SS da stavim ali sam tek na 80% baterije i na nesto manje od 1h rada ekrana..

Na egde bi trebao da mi bude mnogo bolji rezultat nego na wifi, ali ni ovo nije lose

Na egde bi trebao da mi bude mnogo bolji rezultat nego na wifi, ali ni ovo nije lose

Izaso zvanicni JB za spaniju.
Jel probao neko vec?? Ja evo skidam 
I ako zna neko ako flesujem preko odina jel postiji mogucnost da mi se zakljuca tel? Ja sam ga kupio kao sim free ali mozda je pre toga bio zakljucan...

I ako zna neko ako flesujem preko odina jel postiji mogucnost da mi se zakljuca tel? Ja sam ga kupio kao sim free ali mozda je pre toga bio zakljucan...
Azimuth
Одлично
Aко те не мрзи постави и кад дође време за пуњач да видимо.
Мислим да ћу сачекати Neat lite oд овог фирмвера јер су ми се драјвери опет измешали проклети виндовс апдејт!!!
Одлично

Aко те не мрзи постави и кад дође време за пуњач да видимо.
Мислим да ћу сачекати Neat lite oд овог фирмвера јер су ми се драјвери опет измешали проклети виндовс апдејт!!!
Слобода или смрт
- Azimuth
- Moderator
bestboy, postavicu, nije problem
E to oko drajvera sam primetio da na nekim racunarima kad god nabodem telefon svaki put instalira iznova drajvere dok na nekima sve normalno, jednom instalira a kasnije sve ok bude.

E to oko drajvera sam primetio da na nekim racunarima kad god nabodem telefon svaki put instalira iznova drajvere dok na nekima sve normalno, jednom instalira a kasnije sve ok bude.
http://www.youmobile.org/blogs/entry/Sa ... alaxy-S-II
Prokleti Kies,opet mi pokazuje da za moj telefon ne postoji update.
Prokleti Kies,opet mi pokazuje da za moj telefon ne postoji update.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- Azimuth
- Moderator
Behemoth, odradi to iz Odina k'o sav (ne)normalan svet 

Ma,ne volim da se petljam sa tim Odinom.
Losa iskustva
Losa iskustva

Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- Azimuth
- Moderator
Ne bih da te nagovaram ali...odvazi se i uradi to!
Salu na stranu, tu smo da pomognemo i detaljno idemo korak po korak. Ja cu biti online nocas kasnije pa ako prelomis ti javi. Verujem da ce i ostali biti ovde u neko doba, tako da nemas brige

Salu na stranu, tu smo da pomognemo i detaljno idemo korak po korak. Ja cu biti online nocas kasnije pa ako prelomis ti javi. Verujem da ce i ostali biti ovde u neko doba, tako da nemas brige

- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Koliko vidim, na samfirmware, stigao je za Spaniju. Mozda je dovoljno promeniti CSC na spanski.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Radim backup podataka sad,pa ako mi bude dosadno nocas menjacu CSC,jer me sad izuzetno mrzi da sve podesavam posle factory reseta.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 23. Jan 2013. 19:52
- :: Galaxy S2
- :: Desire HD
Trenutno imam 4.0.3 Android verziju i kada pritisnem na aktualizaciju softvera pise mi da nema novih aktualizacija. Postoji li neki drugi nacin da uradim update na noviju veriziju ? Hvala