Samsung i glasine o novim uređajima
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Re: Samsung i glasine o novim uređajima
Prosečan korisnik napravi možda 20 fotki za nedelju dana. Ili odgleda 5h videa za nedelju dana. Sve zavisi od korisnika do korisnika, ne postoji univerzalna definicija zahtevnog korisnika. Jeste neko ko optereti displej ali nije isto opteretiti ga pretraživanjem interneta, gledanjem filma i kroz facebook. Ne troši sve jednako resurse. Za multitasking može i tvoj primer ali i neko ko u isto vreme sluša muziku i pretražuje internet, piše mejl i otvara neke fajlove, hvata beleške uz gledanje prezentacije... Postoje desetine kombinacija u multitaskingu koje samo mali broj ljudi koristi. Neko ko će dnevno da sluša 5 pesama na yt, bude 2h na fb i drugim mrežama i napravi 20min razgovora je prosečan korisnik. Takva upotreba može da traje i traje. Jednostavno zahtevniji korisnik više "muči" uređaj bilo da je kroz fotografisanje, audio/video reprodukciju, multitasking, office rad ili kombinaciju svega toga.
Edit: možda ova Evindzerova definicija "pc u džepu" najbolje ilustruje definiciju zahtevnog korisnika uz neophodno čačkanje root, tweak, Fix, rom, i sl. Ono što većina ne zna ni da postoji .
Edit: možda ova Evindzerova definicija "pc u džepu" najbolje ilustruje definiciju zahtevnog korisnika uz neophodno čačkanje root, tweak, Fix, rom, i sl. Ono što većina ne zna ni da postoji .
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Bravo @Evindzer
Sebe bi svrstao u kategoriju, gde mi ovaj phablet dodje kao laptop, privatno i poslovno i zezanje sve obavljam preko njega.
Privatno, čitanje vesti, ms forum, igrica jedna, dopisivanje whatsapp, telegram, eBay itd
Poslovno, email, slikanje plaćanje nekih računa, kupovina preko eBay, Amazon itd
Zezanje, tu spada slušanje muzike i gledanje video klipova svega što me zanima,i slikanje.
Pa sad, u koju tačnu kategoriju spadam ne znam, do sad nisam nijedan telefon rutovao , nisam nesto ni hteo da se zamaram sa tim.
Iz tog razloga mog korišćenja telefona i koristim veće dijagonale, to jest trenutno 7"
Mini laptop u džepu

Sebe bi svrstao u kategoriju, gde mi ovaj phablet dodje kao laptop, privatno i poslovno i zezanje sve obavljam preko njega.
Privatno, čitanje vesti, ms forum, igrica jedna, dopisivanje whatsapp, telegram, eBay itd
Poslovno, email, slikanje plaćanje nekih računa, kupovina preko eBay, Amazon itd
Zezanje, tu spada slušanje muzike i gledanje video klipova svega što me zanima,i slikanje.
Pa sad, u koju tačnu kategoriju spadam ne znam, do sad nisam nijedan telefon rutovao , nisam nesto ni hteo da se zamaram sa tim.
Iz tog razloga mog korišćenja telefona i koristim veće dijagonale, to jest trenutno 7"
Mini laptop u džepu
Huawei
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
bata bogdan, ako si vičan rutovanju i sličnim stvarima (iako ih ne radiš), onda si napredni entuzijasta.

- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Hmmmm, zaista zanimljiva diskusija ali u pogresnoj temi. Evindzer odlicna podela 

ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Zile995, samo ti "loži", pa će da nam izbrišu postove, a toliko sam se mučio da sve ono lepo sročim.
PS: hvala na pohvali.

PS: hvala na pohvali.

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Kada ste već ovoliko off topic-ovali, reci te mi u koju temu bi bilo adekvatno da se premeste ovih 10-11 zadnjih postovi, ne pada mi nijedna na pamet.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- El Laki
- Prijatelj foruma
Mobilna telefonija pojmovi 

- Evindzer
- Prijatelj foruma
El Laki, upravo to sam i ja pomislio dok sam čitao znemanjino pitanje. Veliki umovi slično razmišljaju!

PS: čisto da se zna, "krivac" za ovo skretanje sa teme je bio sledeći komentar:

PS: čisto da se zna, "krivac" za ovo skretanje sa teme je bio sledeći komentar:
djordjemalisic napisao:Samo mi nije jasno sta je to "zahtevan korisnik" i sta on konkretno radi sve sa telefonom sto ga distancira od prosecnog korisnika?

- El Laki
- Prijatelj foruma
Pa to je to 

- vojkan85
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
- :: Samsung Galaxy S8
- :: Huawei Honor 8 Lite
Evindzer, Okacis ga i ja
. Bio sam brzi
. Samo me zanima koliko ovakav eject moze da traje, da ne rikne.

Cenim entuzijazam ali odakle početi
Prvo, bolje bi im bilo da iskuliraju i uživaju što su jedinstveni (ako izuzmemo onog jednog Asusa i jednog LGa s olovkama). Kad konkurencija vidi da je ovo isplativo i da privlači neke korisnike svojski će se potruditi da svaki brend ima nešto jako blisko flegšipu s olovkom a onda su ga malo ugasili. Samo će stari samsungovci pucati na sentimentalnost i toga čiji je prvi Nout.
Drugo, već vidim reklame za aplikacije koje podešavaju brzinu i snagu isaljivanja olovčice i koje su sve prednosti iste. Upucajte kolegu koji vas nervira, slabiji režim umesto duvaljke na sastancima, pogodite ajkulu u oko......
Ako je ovo nekim slučajem i zgodna stvar, u šta veoma sumnjam (još jedna stvar koja može da otkaže pa onda treba kupovati novu olovčicu), samo el. mag. držač i ispaljivač. Ništa kvačica koje jede plastičnu olovku i vremenom povećava zazor.

Prvo, bolje bi im bilo da iskuliraju i uživaju što su jedinstveni (ako izuzmemo onog jednog Asusa i jednog LGa s olovkama). Kad konkurencija vidi da je ovo isplativo i da privlači neke korisnike svojski će se potruditi da svaki brend ima nešto jako blisko flegšipu s olovkom a onda su ga malo ugasili. Samo će stari samsungovci pucati na sentimentalnost i toga čiji je prvi Nout.
Drugo, već vidim reklame za aplikacije koje podešavaju brzinu i snagu isaljivanja olovčice i koje su sve prednosti iste. Upucajte kolegu koji vas nervira, slabiji režim umesto duvaljke na sastancima, pogodite ajkulu u oko......
Ako je ovo nekim slučajem i zgodna stvar, u šta veoma sumnjam (još jedna stvar koja može da otkaže pa onda treba kupovati novu olovčicu), samo el. mag. držač i ispaljivač. Ništa kvačica koje jede plastičnu olovku i vremenom povećava zazor.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- vojkan85
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
- :: Samsung Galaxy S8
- :: Huawei Honor 8 Lite
Evindzer, 4k ekran, cemu aman, cemu???? Sta sve nece da izmisle...
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Neka, neka, od viska glava ne boli.
Samo da mu ubace neku monstruoznu ba(k)teriju, i izdrzace jedan dan bez problema.
A ono sto najvise prija mome oku je najava 6" ekrana - i red je bio da ga malo povecaju; 5,7" je vec postalo malo.

Samo da mu ubace neku monstruoznu ba(k)teriju, i izdrzace jedan dan bez problema.

A ono sto najvise prija mome oku je najava 6" ekrana - i red je bio da ga malo povecaju; 5,7" je vec postalo malo.

Ma daj, ovo je preterivanje sa brojkama, čemu to vodi osim, najezdi napaljenih likova koji se lože na brojke i abnormalnoj ceni uređaja... A i ja sam iskreno za to da note serija pređe u vode 6" + ekrana, jer realno zato i služi ta serija...
- El Laki
- Prijatelj foruma
Biće 2k 5.8". Živi bili pa videli. Jedino možda bude zakrivljen displej.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ja sam kontra misljenja. Ako ostane na ovoj dimenziji, ostane enprikosnoveni u fablet varijanti jos dugo. Realno, za sve od 6" i vise treba nositi torbicu, N3/N4 su neki maksimum koji se moze nositi po dzepovima. Svesni su oni svega toga, tako da sumnjam da ce preci tu carobnu granicu. Sa druge strane, tako bi sebi ugrozili neke modele tableta.
Nije Samsung od juce u igri, verujem da imaju dobro placenu i organizovanu pozamasnu grupu ljudi koji se bave istrazivanjem i opipavanjem trzista. Takva lutanja mogu da ocekujem od nekih drugih brendova, ali ne i od Samsunga.
Zivi bili pa videli, brzo ce septembar
Nije Samsung od juce u igri, verujem da imaju dobro placenu i organizovanu pozamasnu grupu ljudi koji se bave istrazivanjem i opipavanjem trzista. Takva lutanja mogu da ocekujem od nekih drugih brendova, ali ne i od Samsunga.
Zivi bili pa videli, brzo ce septembar