Ja sam primetio problem sa trazanjem pri snimanju videa i kod S3 neo,slicno se ponekad desi i sa S2 plus,ali obicno kada je predhodno tel bio nakacen na net,pa ima nesto sto radi u pozadini fb,tw itd.Medjutim ja sma praktikovao da S2 plus uvek restartujem posle punjenja,jer sam primetio da onda brze radi,i tada se ne desavaju ova seckanja pri snimaju videa.A verovatno to ima veze i sa zauzetoscu Ram-a.Inace S2 plus ima pri slikanju efenat protiv drmanja,pretpostavljam da je to digitalna stabilizacija ali ja to nisam koristio jer mi se cini da bez toga fotke ispadaju ostrije.Kod videa nisam primetio tu opciju u podesavanjima i verujem da je nema.
Ono sto me najvise zacujuje da sam kod mog predhodnog tel Sony neo L koji je imao singl core 1 Ghz procesor i 512 Mb rama,imao bolje snimanje vidaea od 720p sto mu je bio max,i zaista se nesecam da sam ikada imao kocenje pri snimanju,sto me u odnosu na Samsunge prijatno iznenadilo.Jedino sto je kod tog fona bilo mali problem ako se tako moze reci je vrlo brz auto fokus kod snimanja videa,sto ponekad hoce da nervira,ali to se jednino po slabijem svetlu vise prmecivalo.
U svakom slucaju opet ponavljam,ne tvrdim ja da je S# neo los uredjaj,on je ustavri verovatno bes buy za ono sto nudi u hardverskom smislu,kamera i ekran,ali primerci koje sam ja koristio su se jednostavno oprevise grejali za moj pojam stvari.Da budem kokretniji,moj S2 plus cak se i vise greje sto pokazuje merac pa i do 80 C,ali to se toliko ne oseti na rukama sto znaci da je konstrukcija samog uredjaja bolje odradjena i da se toplota bolje odvodi.