Samsung Galaxy Note 5
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy Note 5
Pozdrav ljudi. Ovako, imam priliku da kupim Note 5, naravno iz azije, verzija je n920c, zanima me jedna stvar, da li ima opciju da sam podesavam koju hocu mrezu, 2g,3g,4g? To imaju skoro svi telefoni, ali pitam zato jer sam jednom kupio note 4 iz amerike i nije imao tu opciju nego je sam menjao koja mreza mu je dostupna. Hvala
- bojanviktron
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 28. Jan 2016. 10:11
Imam Note 5 duos već 2 dana i prezadovoljan sam njim. Definitivno najbolji Note do sada a možda i najbolji uređaj takve namene (ima sve).
- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
Imam pitanje za vlasnike telefona, da li su telefoni zatrpani nekim lokalnim bloutom od npr operatera ili nekih kineskih programa posto su uglavnom sa istoka telefoni? Radi li 3G ili 4G u Srbiji na N920C modelu? Dajte neki review, niko nista ne pise, mrtva tema.... 

Cooomi, bukvalno 2 komentara iznad pise odgovor na tvoje pitanje. 

• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •
Dajem s6 edge star malo vise od nedelju dana i 150e doplate za nov note5, jel se isplati to?
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Jok...
...a i vec smaras sa menjanjem telefona.
...a i vec smaras sa menjanjem telefona.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Ma naravno da se isplati, samo sibaj uzimaj, sta je 150e, posle toga menjaj za iPhone 6s plus i dodaj bar opet 200e..Nole025 napisao:Dajem s6 edge star malo vise od nedelju dana i 150e doplate za nov note5, jel se isplati to?
Huawei
Malo je 150e, daj mu 250e i da cuti... cuj 150e da mu das, bezobrazluk...
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Nole025, nov Note 5 ima već od 550-60e. Edge nov je 510-20e. Ako si rekao da je star nedelju dana, dakle neka vredi 450e, opet je 150e prevelika doplata.
Ovo je neko grubo poređenje. Zavisi od garancije, opreme, itd.
Ovo je neko grubo poređenje. Zavisi od garancije, opreme, itd.
I dalje ima vas koji niste ukapirali da vas covek sprda ovde? 

Ne, nije sprdnja majke mi moje... stvarno trazi 150e za doplatu za gold platinium 32gb note 5
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Po meni se ne isplati. Možeš da prodaš Edge i onda kupiš Note 5 za keš i uštediš. Mada bi mogao i da se skrasiš malo. Baš ih menjaš u zadnje vreme.
Jebiga, prvo sam imao s5 pa s6 edge plus pa iphone 6 pa s6 edge.. i ovaj mi dosadio.. nadam se da cu sa note5 biti zadovoljan samo sto puno trazi doplate, po meni 100e doplate je maksimum
A sta bi sa stekanjem za s7? Kako sad note 5 ? Nemoj da puknes sve pare a s7 stize za manje od mesec dana... ali opet ako si resio note 5, zaokruzi na 200 i ponudi mu, ja da sam preprodavac prihvatio bih, korektna cena...
Nole025, voliš da troluješ i podjebavaš pošten narod, a?
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Zar ne vidiš da smaras više sa tim tvojim takvim cinicnim postovima?Nole025 napisao:Jebiga, prvo sam imao s5 pa s6 edge plus pa iphone 6 pa s6 edge.. i ovaj mi dosadio.. nadam se da cu sa note5 biti zadovoljan samo sto puno trazi doplate, po meni 100e doplate je maksimum
Ili si pun sebe ili se praviš lud sa tim tvojim nerealnim kombinacijama, pitam se samo koliko ti je godina, ako si neki klinac onda ti se i opraštaju ovakvi postovi, a ako nisi klinac onda je to već zabrinjavajuće za tebe...
Huawei
Ja se stvarno izvinjavam ako sam nekoga uvredio samo sam lepo pitao nista vise, ne znam cemu ljutnja?
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Spustite loptu svi, a ti Nole lepo precesljaj oglase, vidi kako se krecu cene tih ili kojih vec telefona i sam ces doci do zakljucka. Za bilo kakva dalja poredjenja imas deo foruma koji tome sluzi, ovde u ovim temama takvim i slicnim pitanjima nije mesto.
- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
xxdulexx, ma ovaj iznad je pisao za manuelnu selekciju vrste mreze, mene to ne interesuje