Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Prvi utisci su...sta ja znam, ja volim promjene , tako da je meni super. Fluidan , ali bio je i na proslom OS-u . E stvarno su dobar posao napravili da se mobitel koristi jednom rukom . Svidja mi se opcija AOD "tap to show" . Takodjer, podizanje telefona i automatsko prepoznavanje lica mi je isto super. Onda mi se gestures svidjaju pravo, vise nego one klasicne navigacijske. Ali tu mozete birati .... Imam osjecaj da je kamera malo bolja, vidjet cemo. NIght mode mi se svidja, odmah sam ukljucio ...
To su stvari koje "na prvu" vidim ...meni je najbitnija kamera i baterija . Bateriju cu tek moci procjeniti nakon par punjenja...
Ja sam vec na beti,pa cu danas kad dodjem kucinsa posla,da ga flesnem preko odina i ubacim stabilnu verziju. Na beti je imao nekoliko bagova,pa me bas interesuje kako ce se ponasati kada ubacim zvanican apdejt.
Tih 5h SOT-a nije nista novo. Cini mi se da si govorio da si vecinom imao 4-5, nekad i 6h SOT-a ali nekad samo. Nakon par punjenja mozda se i poboljsa to.
Ja generalno nisam zadovoljan. Nije da je skroz losa.... ali kada platis telefon 800e , baterija lahko mora da izdrzi jedan dan . Izdrzi meni cesto jedan dan, ali nekada jedva.... Ne zanima me koji je ekran koji procesor.... za te pare, mora da izdrzi jedan dan intenzivnog koristenja .
Tako da...naredni telefon nije sigurno samsung ....
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.