Samsung Galaxy Ace S5830
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
treba mi pomoc. uzeo sam ovaj fon u mts-s pre nekih 5 meseci. radio je sve super, samo se par puta pojavio problem sa satom i datumom koji su se pobrljali par puta, ali nista strasno. posle 3-4 meseca, kad je to postalo sve ucestalije, uradio sam factory reset prvi put, posle cega je odlicno radio. bilo je dobro do pre nekih nedelju dana kad je opet poceo da brlja sa vremenom i datum i kartica nije radila. drugi put sam ga resetovao i nije pravio probleme. ali veceras kad sam ubacio par aplikacija sa marketa krenuo je da baguje, zesce, i nije mogao uopste da se upali, cim ga upalim izbacuje force close application ili tako nesto. odnecu ga sutra u mts da vidim sta ce da mi kazu, ali bi mi znacilo ako bi neko odavde mogao da mi pomogne. pozdrav 

Samsung Galaxy S III mini
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
laky012, Сви андроиди брљаве да се не лажемо, једном је неко овде написао да мења софтвер месечно јер толико треба да побрљави телфон, ја сам код мене пар њих наговорио да купе Андроид (као најбољи ОС) и сада ми сви долазе са "забада ми телефон, шта да му радим", а ја се кајем што сам икада поменуо Андроид, сад је касно... Да се разумемо он јесте најбољи (тренутно) али добар није
Убаци неки РОМ са "XDA" и уживај месец-два

Убаци неки РОМ са "XDA" и уживај месец-два

Ja sam rekao da ga menjam jednom mesečno
Činjenica je da je mnooogo manje stabilan od Symbiana i iOSa, al šta sad...... razumem da je to mnogima problem, posebno ljudima koji nisu navikli da se igraju sa OSovima i da budže, i zato možda i nije loše držati se oficijelnog ROMa i legalnih update-a. Ipak su oni najstabilniji.

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- bachika
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
- :: Iphone 7
- :: Lenovo P780
Svi ste u pravu ali na xda su svi kuvani romovi i oni su za one koji žele da se igraju sa svojim ljubimcima.... A na samfirmware može da se skine oficijelni rom za svako područje, i sortirani su po datumu izlaska pa je možda bolja varijanta za one koji traže stabilnost a ne igru...
A android je baš takav, sve zavisi od korisnika

A android je baš takav, sve zavisi od korisnika

Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
LittlePrince, gargamel4, niste baš u pravu u vezi sa menjanjem ROM-ova na Androidu i to na mesečnom nivou...
I na Desireu i na Tattoo-u mi mesecima stoje isti ROM-ovi...
Čak iako ih updatujem to je bez svežeg flashovanja već samo ubacivanje nove verzije preko stare...
Možda tebi gargamel4 buguje HD2 sa Androidom? Ipak je HD2 prvenstveno Win Mob, pa možda portovani ROM-ovi povremeno brljave...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
ok ljudi, hvala i svakom slucaju. btw dosao mi je telefon sa popravke i kao radi. e sad problem je sto su ovi iz mts-a izgleda najveci lopovi u srbiji
kako su mi rekli ljudi iz poslovnice ispada da vise ne moze da se ide na market preko wi-fi-a nego sa njihovog interneta. konkretno, posto je stavljen nov sw kad sam hteo da udjem na market on normalno trazi gooogle acc i kad krenem da se logujem on ne daje, a ne moze ni preko compa. ja imam paket mix 1250 koji mi je iovako preveliki i ne pada mi napamet da se prebacujem na mixnet l koji jedini mogu da uzmem sa internetom i da placam jos vise
ako mozete da mi date neki savet, hvala unapred

Samsung Galaxy S III mini
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
laky012, nema to veze sa telekomom, nemaju oni nacina da ti ogranice pristup marketu, posebno ne preko PC-a.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- bachika
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
- :: Iphone 7
- :: Lenovo P780
Možeš da vidiš koja ti je verzija? Tu ti je početak rešavanja problema! Tu verziju koju ti sada imaš skineš sa samfirmware (zbog očuvanja garancije) a skineš i neku noviju verziju koju ćeš flešovati... Ako nešto bude krenulo po zlu vratiš sadašnju verziju i nazad u servis! 

Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
- tomas.hokenberi
- Moderator
laky012, slobodno to ignorisi, vecina tih iz poslovnice pojma nema sta prica. Kako bre telekom moze da te spreci da pridjes marketu preko PC-a? Nikako.
- tomas.hokenberi
- Moderator
bachika, ma to je sve tacno, ali on tvrdi da ni sa PC-a nema pristup. Ako su mu telekomu instalirali fimver, onda su instalirali neki oficijelni, a tu tesko da ima problema sa market aplikacijom. A moze uvek da skine market APK i da ga reinstalira.