Samsung Galaxy S5
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy S5
Sta cenite, koliko ce pasti cena s5 za nekih mesec dana? Od prilike.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Re: Одг: Samsung Galaxy S5
Mislim da cena S5 nece padati ispod 500 evra u naredniih mesec-dva dana, zatim će uslediti blazi pad cene i preko leta ce drzati tu cenu dok ne budu predstavljeni novi modeli.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Ne verujem da će nešto mnogo. Mislim da ce progurati leto sa 450 otprilike. A na jesen i do kraja godine mislim da može da ode na 350-400, mada to kao što reče znemanja dosta zavisi od novih modela, njihovih cena, potražnje i kako se pokažu. Generalno je krenula odlično prodaja s5 što je za mene neočekivano, da je slabija prodaja možda bi bio i veći pad, ovako neće uskoro osetnije padati.
Čekajte pojavu iPhone-a u MTS-u i VIP-u pa ćemo videti kakva će biti kretanja cena.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Samsung napravio ime, kada je trebo da napravi kvalitetno napravio je i sada moze kako hoće...Ja da imam visak novca za S5 sigurno bih ga kupio 

Doslo vreme da telefone treba menjati na 2 do 3 godine.Da su napravili pogodak s 5-icom jesu. 

- El Laki
- Prijatelj foruma
@weska88 baš tako, napravili ime kad je trebalo i u kojim granama je trebalo i sada ubiraju plodove. Iako se (bar meni) nije tako činilo, S5 ispade pun pogodak.
Znaci da kupujem ipak i9506, posto nece skoro pasti cena s5 na neku prihvatljivu cenu.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Pa zavisi šta je za tebe prihvatljivo... Do jeseni neće ispod 450 najverovatnije, mada nikad se ne zna. Tvoja odluka
Kupi Note3 

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Rekao sam već, ponoviću, iPhone obara cene top modelima, čim se pojavi. Moje predviđanje.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Slažem se, odličan telefon za nešto preko 400€ čini mi se.weska88 napisao:Kupi Note3
Note 3 > S4, ali ako covek razmislja o "phone" a ne o "phablet". Nema potrebe nuditi mu I savetovati Note 3. Koristio sam I Note 3 I S5, I mogu vam reci da se neuporedivo lakse rukuje sa s5.
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Ima za 550e u radnji, BG, u 4 radnje po ovoj ceni.xxdulexx napisao:bestboy, gde ga nadje za 560?
-----------------------------------------
Na oglasu novi 520e sa mts/telenor.
Poslednja izmena od Baraba u Sre, 23. Apr 2014. 19:51, izmenjeno 1 put ukupno.
Ako je bitan procesor zato kazem note3,ja znam da je bolj i 9506 od ovog i9505 ali ga nebih kupio zbog podrske,jos nema 4.4 i uvek ce kasniti...a moj licni stav je da su oficijalni romovi uvek bolji od ovih kuvanih sa XDA bar sto se tice novije generacije Samsunga...
Baraba, ima i u NS po prodavnicama za 560 ali su garancije 6 meseci i to na poverenje. I dalje mislim da je kupovina ovako skupih telefona jedino logicna preko operatera.
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Danas ga čačkao u Big-u u NS. Bilo predstavljanje i napravili neku akciju. 85 crvenih, a dobija se gear 2 na poklon. Doduše, sat kreće sa prodajom tek od 5., pa se treba strpiti dok se ne dobije, al to je to.
Eto ga, vec im je pala cena. Nadjoh jedan malopre na oglasu za 490e. Iskreno ocekujem da ce im u narednih mesec dana cena doci do 450e gde ce se i normalizovati.