Koliko sam samo puta cuo ovo recenicu dok je LG svojevremeno imao nekih 'decjih bolesti'kvaka33 napisao: Drugo kad kupim neki telefon od 600 i kusur evra hocu da jede sve redom ,a ne da moram se zezam sa njime

Koliko sam samo puta cuo ovo recenicu dok je LG svojevremeno imao nekih 'decjih bolesti'kvaka33 napisao: Drugo kad kupim neki telefon od 600 i kusur evra hocu da jede sve redom ,a ne da moram se zezam sa njime
kvaka33 napisao: Ako se bilo koji fon danas koristi sa full potencijalom a od note 5 se to ocekuje nema sanse da nagura 5 h a kamoli vise
Da se razumemo ,ja pricam o stock romu,bez ruta flesovanja karnela.,custom romova itd,...
To je do tebe, trebalo bi da se zapitaškvaka33 napisao: Ali njegovi ss baterija ,apsolutno nikada nisam uspeo postici,sta god radio telefonu
Izvinjavam se za off, samo da mi kvaka napiše koja je jeftinija kamera bolja.kvaka33 napisao:G4 nema tu tu sta da trazi ni u kom smislu,srednji segment nabudzen sa bespotrebnim 2k ekranom i dobrom kamerom ,ne najboljom
Da mi treba foto aparat opet ga ne bih uzeo jer ima jeftinijih resenja
Aminkutijagreha napisao:Ne zelim da sredjujem ram,zelim da sve bude sredjeno na telefonu od citavih 600e