Sreća pa ima dovoljno pametnih ljudi na netu koji to očas posla srede - a za Samsung prosto neverovatno da ne mogu u nekom apdejtu ubaciti 10 prostih linija (edit value) i rešen problem

Koliko si ti ovo nosio na duši, e neka si se olakšaokvaka33 napisao: Da dodam samo,niti poznajem Zorelija niti znam ko je covek,cak mi ni na pp nije odgovorio ahaha,davno poslat
Opet pišeš o kamerikvaka33 napisao:G4 nema tu tu sta da trazi ni u kom smislu,srednji segment nabudzen sa bespotrebnim 2k ekranom i dobrom kamerom ,ne najboljom
Da mi treba foto aparat opet ga ne bih uzeo jer ima jeftinijih resenja
ako ti nije teško napiši mi koja je jeftinija kamera bolja, može i na pp, ja ću ti odgovoritikvaka33 napisao:fantasticna kamera najbolja na svetu, (vid cuda ,niko je drugi nema )
Sorry za off, može Zoreli da premesti gde već ovo pripada..Baraba napisao:Kamera G4 na MM je brutalna, automatika odlična.
Imam 808 kao sto znaš, veruj mi da 808 teško može da dobije G4, mozda i ne, jedino gde bi 808 bio bolji je blic. Softver za obradu slike je odličan na G4, egal je sa apple, LG se dosta potrudio, svaka slika na automatici odlična, izvlaci mnogo iz senzora plus raw. Okinuću danas par slika uporediti.kvaka33 napisao:Nokia 808, plus uzmes neki dobar telefon sa odlicnom kamerom
Nemam ni jedan, ni drugi, ali mislim da je N5 izuzetan, a bio bi i 950(xl) da su oni degenerici iz MS-a sredili valjano OS.cvoruga napisao:Što se mene tiče nema razlike između promašenog modela Lumia 950 i Note5.
A?cvoruga napisao: Što se Note5 tiče, baš neko ko se bavi ozbiljnim poslom ima vremena i volje
da se petlja sa greškama Samsunga, prosto neverovatno da uređaj od 600€ ne radi dobro.
Što se mene tiče nema razlike između promašenog modela Lumia 950 i Note5.