@nightshadow931
Probao na s2, igru su upropastili jer su iskljucili high i medium opciju na s2. Ali gl tools aplikacija pomaze. Telefon je mocan, jedino sto baterija lose traje.
Kamera je dosta bolja na stocku. S3 i s2 imaju slican kvalitet fotografija, ali s3 bolje video snimanje.
Port: Evo 10% posla uradjeno da bi ga boot-ovali. Koliko citam samylink i kernel prave problem. Nadam se da ce ga srediti.
Sale da je tu da pomogne oko preload particija
Rremix: Nervira me apolo, osvetljenje me nervira najvise, da se drndam preko aplikacije lux ne zelim. Ipak cu stock kernel uz rr i flesovati ovaj gapps od 17mb
Fuse deamon: Ja ne znam kako ali meni nikako da stane muzika. Slusam 30min-1h najnormalnije, ni da prestane. Nadam se da ce 4.4.3 raditi bolje.
Jos nesto, cuo s da ima vise verzija procesora za s2. Verzija 3 je najcesca, 1 i 2 su osetljive na promenu napona, 4 i 5 su najstabilnije. Ja imam najcescu a to je 3. To sam proverio u stweaks-u kod Dori-a. Koliko sam cuo taj bug ne pogadja sve verzije procesora.
E meni sto najvise pravi muku je bag prilikom ekstraktovanja fajlova sa interne ili sd lartice, prebacivanje ogromnih fajlova, i tu zna program da zabode. To mi je veliki problem, stalno korisrtim telefon, a ne koristim komp.
Drago mi je da je nesto vise zazivela tema. Ekipica od par ljudi