Od prosle subote(11.01.2015, tj 20150111-NIGHTLY), official cm je ubacio fpu bug fix(13 onih commit-a) u nightly build-ove za s2(int i9100).
Svaki nightly ce izlaziti jednom nedeljno, znaci sa razmakom od 7 dana i to tacno u subotu. Naravno ceka se M13, ako bude u pripremi... I to bi bila poslednja CM 11 finalna/stable verzija

Prestaje se sa cm11 razvojem i odmah se prelazi na official CM12.
L.A. ce, nadam se, biti nas maintainer. Dakle treba da odradi neki SElinux security patch(problem je sto to rusi RIL) i da osposobi snimanje sa stock kamera aplikacijum(FHD i HD ne rade). Tek moze uci u razmatranje i CM tim ga tek tada moze uvrstiti u svoj tim. Koliko vidim decko vredno radi. S2 i dalje ima dobru zajednicu
Dobro mi smo prosle godine dobili kitkat nightly official build pocetkom februara, ako se dobro secam.
Ja sam na markox+Gustavo kernel. Sve leti. Ali ne znam zasto mi se ne svidja ova kombinacija iako sve vrhunski radi

Overklokovan je na 1.4h i izguram sa 3h30min SoT. GPU je stalno na 200Mhz.
Imam jedan problem samo sa back i menu senzorom... A to je da ne rade u draweru samo, nece da me vrati iz drawer-a na home screen, dok home dugme radi.
bacom napisao:@Zile995,
Šta bi moglo da znači "-1%" crveni broj, koji se trenutno pojavi u gornjem desnom uglu posle restarta.
Ipak sam pogresio. Setio sam se da mi se par puta to desilo, ali odmah posle restarta. Samo ugasim ekran, otkljucam telefon i normalno prikazuje. Mozda je problem u nekoj skripti u romu... Ili indikator za bateriju dovoljno dobro ne radi.
Da, Apolo 4.15 zaista sjajan radi. Jedini je problem ta vibracija. To ce uskoro pedestre da ispravi. Ali imam osecaj da je nekako brzi kernel, brzi nego pre. Da li sto ima bug fix... stvarnk ne znam.
Skoro sam video da gustavo ima fix za pixelated youtube... Kao sto i pise na cm sajtu za i9100.