Samsung Galaxy Note

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
Chobby88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Jun 2012. 22:27
:: LG Nexus 5X

Re: Samsung Galaxy Note

Post od Chobby88 »

Kako je moguce da kabl ima ogranicenje koliko struje isporucuje?Zar nije punjac taj koji isporucuje struje koliko telefon trazi?

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Одг: Samsung Galaxy Note

Post od toda81 »

Definitivno i provereno je to kabal. To govorkm iz iskustva jer sam imao htc desire sa original punjacem i sgs plus i9001 sa naknadno kupljenim о punjacem i kada sam punio fel nakacen na komp preko htc-ovog originalnog usb-a baterija se brzo9 napljnila, a kada sam punio sa usb kablom koji sam naknadno kupio za s plus tel se na n{
Note IV N9100 dual

presvega
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 17:39

Post od presvega »

Pozdrav kolege, tek posle nekoliko dana od kada sam kupio Note provalim da mu ne radi bluetooth, dakle na switching on se uopste ne upali, vec kao pokusava nekoliko sekundi i jednostavno ostane na OFF.
Telefon ima fabricki 4.0.4 XXLRK, jedino sto sam radio da bih ga otkljucao preko Galaxy_Unlock-a je to sto sam morao da ga rutujem i da mu ubacim ''CriskeloRom-Fix-Network-Lock'' sa (Update u CWM modu sa SD kartice) i nista osim toga nisam dirao...
Sta je pametno da uradim da bluetooth proradi? Nisam hteo da ga vracam na fabricki jer verovatno bi ostalo isto. Negde sam procitao da treba da se ubaci ''Speedmode kernel'' verzija od K3-9 pa navise, ali nikada nisam to ubacivao, pa rekoh da vidim koliko je to sigurno, da ne zeznem nesto?
Hvala unapred i svaki savet dobrodosao.

P.S. Resen problem instaliranjem ''speedmod-kernel-n7000-ics-k3-13-CWM'' kernela.

hirurg
Banned
Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
:: Samsung Galaxy Note
:: Samsung Galaxy Tab 2
Kontakt:

Post od hirurg »

mene zeza flash na ics....da li moze to da se sredi kernelom?
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 04. Dec 2008. 21:41
:: Samsung galaxy Note8

Post od oxigen »

hirurg, kako te zeza flash? citao sam negde da se za note nikako ne preporucuje flesh preko recoveria :wacko:
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

oxigen, mozda gresim, ali mislim da hirurg misli na Adobe Flash, ne na flesovanje.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

hirurg
Banned
Kontakt:

Post od hirurg »

tomas.hokenberi, da adobe flash me zeza i to opasno...ima li rjesenja...

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

hirurg, idi na http://www.slimroms.net/index.php/downl ... y/78-n7000 i odatle skidaj sve. 2.8.0 je poslednja verzija, sve sljaka... odmah skini i GAPPS, pa wipe, instalacija bla bla...to znas kako se radi...

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

nemanjabrat
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 09. Nov 2008. 18:03
:: Note 3 N9005
:: Note Tab N8000

Post od nemanjabrat »

tomas.hokenberi imam jedno pitanje u vezi rutovanja i OTA instalacije,pa bih ti bio zahvalan ako mozes ukratko da mi kazes sta mi je najpametnije i najjednostavnije da uradim a da ne zeznem telefon.
Ovako,imam sim free galaxy note n7000 (nije kupljen kod nas),do skoro je sve bilo na fabrickim podesavanjima (koristim ICS 4.0.4 Build number XXLRT poslednji update za Note),ali sam kupio beats by dre slusalice i resio preko marketa da instaliram taj ''tweak''.Tamo je pisalo da telefon pre instalacije mora da bude rutovan da bi instalacija uspela.Instalirao sam CWM i rutovao telefon (nisam instalirao nista vise,tipa novi kernel ili rom,znaci samo root).Elem,sluske su prodate i zeleo bih da unrutujem telefon da bih bezvedno mogao da instaliram OTA apdejtove.Problem je sto sam procitao na netu da beats audio tweak ne moze da se uninstalira nego mora da se flesuje rom kako bih tweak nestao.Posto Note treba uskoro da dobije OTA update za 4.1. android hteo sam da obrisem beats audio za stalno,kao i root,a da i dalje posedujem sve aplikacije i XXLRT build pa da kad dodje update da ubacim novu verziju.
Kada sam rutovao note dobio sam aplikaciju SuperSU gde imam opciju unroot,ali se plasim da ce zbog podesavanja kod beats audio da se nesto zezne prilikom procesa,jer sam citao po netu da su ljudi imali probleme zbog toga.
Takodje ako flesujem stock rom,cimam se da ce sve aplikacije da se obrisu a imam ih puno (na netu sam nalazio da programi za backup podataka,titanium itd. nisu svaki put sacuvali sve aplikacije prilikom menjanja roma).
Pa te molim ako imas savet kako da se bezbedno otarasim root-a i beats audio moda,bez brisanja aplikacija ili brickovanja telefona?
Hvala unapred!
10 Factory 10 Symbian 10 Chinese 1 Linux 10 Windows

hirurg
Banned
Kontakt:

Post od hirurg »

Druzgar...svakako kad uradis update moraces da uradis full wipe....tako da strpi se do tada i uradi flesovanje i rjesen problem...

nemanjabrat
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od nemanjabrat »

Znaci kada vrsim update androida ''legalnim'' putem sa 4.0.4. na 4.1.1. recimo preko wi fi mreze on brise sve aplikacije???

hirurg
Banned
Kontakt:

Post od hirurg »

nemanjabrat, ne brise...ali da bi telefon radio ljudski i bez problema bilo bi pozeljno da se uradi wipe all a to znaci da sve brise sa telefona

nemanjabrat
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od nemanjabrat »

Flesovo sam ga preko odin-a sa fabrickim ICS-om 4.0.4.Morao sam ponovo sve da instaliram,jer nisam hteo da rutujem opet telefon.Opcija za backup aplikacija koja sa zove ''titanium'' moze da uradi restore aplikacija samo ako je telefon rutovan,tako da nisam imao izbora morao sam sve da instaliram ponovo.Bar se isplatilo,skinuo sam root i nema vise beats audio podesavanja.

hirurg
Banned
Kontakt:

Post od hirurg »

nemanjabrat, taj 4.0.4 ocajno lose radi...bolje nabaci 4.0.3 ako hoces kvalitet...mada nabacis ovaj slim...fino radi..

nemanjabrat
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od nemanjabrat »

Koristim 4.0.4. sa XXLRQ jer su dodate opcije koje poseduje S3 (vezano za galeriju i jos par stvari).Meni je po prilicno stabilan,nije ni jednom zabagovao,jedino ima malo laga kad swipe-ujem (gasim) aplikacije kad drzim home dugme,ili kad ulazim u dialer zalaguje na 1 sec.Ostalo je savrseno,a po prilicno sam ga maltretirao.

hirurg
Banned
Kontakt:

Post od hirurg »

ma znam koji je...zao i kazem da nije bas uredan skroz...velika neozbiljnost od strane samsunga...

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od oxigen »

Da li neko zna gde ima da se kupi flip case Futrola za Note i koja je cena?

iamivan
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
:: Sexus 6P Graphite
Kontakt:

Одг: Samsung Galaxy Note

Post od iamivan »

http://www.svezamob.rs

Idi na sajt, videces tamo search bar za modele telefona, otkucaj "note" ili "N7000" i procesljaj po rezultatima, nacices sigurno. ;)

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od oxigen »

iamivan, bio sam na tom sajtu odavno ,nema te futrole koju ja trazim... ne znam zasto niko i od prodavaca opreme za mobilne nema takvu futrolu a futrola koju trazim izgleda ovako preko ebaya kosta oko10 dolara nista strasno
http://www.ebay.com/itm/Flip-PU-Leather ... 7218176%26
Trazim i ovakvu futrolu ako neko zna gde ima da se kupi
http://www.ebay.com/itm/130758855642
mada cene u Srbiji su skroz nerealne-naduvane sto se tice svega.....

Odgovori