Hvala 1080.
Zapravo, sve pohvale treba da idu ovoj ekipi:
bacom - clan foruma koji najduze poseduje s2. Stalno je prisutan, pomogne drugima kada ja ne stignem, a nekad pita kada zeli nesto i da nauci. On je prvi koji me je u ovoj temi citirao, predlozio mi je rom.
Antec - Ili aca89 sa xda foruma. Zaljubljenik u Carbon rom, sve najbolje o njemu mogu reci. Ipak je zadrzao S2 sa ostecenim staklom i nije kupio sony z
Nightshadow: Ljubitelj Slim romova

. Nekada je furao Saletov NeatRom, a sada SlimSaber. Vise je na xda nego ovde. Decko od koristi, kome sve nije pomogao na xda forumu!
perosimke: Simke(geteks) sa Benchmark foruma, gde smo se i "upoznali". Ne znam da li je na xda forumu. Ljubitelj ResurrectionRemix-a.

Odradio je zaista dobar, potpuno siguran i ispravan tutorijal za reparticionisanje. Hvala jos jednom Simke!
Gad81: Dovukao sam ga sa xda foruma. To je lik koji je stalno nesto modovao. Koristio je DorimanX kernel sa velikim overclockom

Od njega sam dosta toga naucio(overclock, governor, scheduler, up treshold itd...). Prestao je da posecuje, xda i ovaj forum
ivica122: Njega sam "upoznao" na xda forumu. Pomogao sam mu oko rutovanja i ubacivanja NeatRom-a. Vec je bio uclanjen na ovom MS forumu. Nije znao da sam i ja uclanjen ovde, pa je bio iznenadjen posle xda avanture.
sale83ful: Naucio je dosta toga. Tada sam naucio da i9100P moze koristiti i9100 custom romove. Nema ga Sale da oproba LP rom sa nekom crnom temom
Da se prisetimo i starije ekipe:
toda81: Zaljubljenik u BiftorRom. Pomogao je mnogima, a to radi i dan danas. Ako vam zatreba iGO, samo se obratite njemu. Ponekad ovde upadne u temu i pohvali nas.
Nazalost, svi znamo u kakvoj se situaciji nalazi sada

Prosto ne mogu da verujem da se takve stvari desavaju dobrim ljudima. Tado drzi se, bice beba dobro!
Azimuth: Zasluzeno je postao moderator, ako cemo realno. Nekada je koristio SlimRom-ove dok je imao s2. Pomogao mnogima, ponekad upadne kao i toda. Usao je u iOS vode
kutijagreha: Ne znam da li je fotkao sa s2 kao sto to radi sada. Verovatno je i tada bio pro u slikanju. Upadne ponekad da pohvali ovaj model.
Behemoth, tomas.hokenberi, zoreli, mick, bestboy i mnogi drugi
Eto, par nas likova sada odrzava temu! Zahvaljujuci nama je jos uvek ziva.