Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
http://forum.xda-developers.com/attachm ... 1389804504
Skines apk, instaliras i otvoris je. Dozvolis root pristup.Kliknes na continue, pa kad izbaci novi prozor kliknes na download, zatim kad skine, kliknes ok pa opet ok.
Onda kliknes na:
Ne flesujes nista kroz recovery. Vrlo lako i sigurno.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Ne znam da li znate ali ovaj triangle away je jako opasna aplikacija. I sam chainfire je u jednom od svojih blogova pisao da je 3 telefona stradalo dok je pravio aplikaciju i zato je dosta visoka cena na playstore. Mislim da i dalje kôd aplikacije nije objavljen ali možete mu pisati pm i poslaće vam, barem meni jeste pa da vidite gde sve aplikacija '' zalazi ''
Naravno i ja sam resetovap nekoliko puta uspešno, samo hoću da kažem da je opasna, pogotovu na evrntualnom prelazu 129,128...jer aplikacija radi po slučajevima, ima više od 40 slučaja a u praksi je moguće napraviti 64 slučaja
Ne valja zadnji gapps kod RR. Instalacij dođe do provere veze i radi ali neće dalje a skip dugme ne radi.
Instalirao sam RR bez gapsa podigao rom i podesio. Onda sam ponovo flešovao gapps, ali ne radi podešavanje. Ne valja mu gapps, treći put ću ubaciti drugi.
Rečeno je već da bankks gapps izaziva problem sa networkom, to je odkako su apdejtovali servise, ali to makad nije problem, ima mnogo drugih gappsa, delta gapps, onda od one dvojice skandinavaca, onda tkruze ima neke neoficijalne na google +... Ima još neki ali sad se ne mogu setim.. Mada ja sa bannks gapps još uvek nisam imao problema. Ako ih ne daj bože budem imao, ubaciću delta, vidim da ih hvale
Imam problem sa S2+.
U poslednjih par dana desi mi se da zakoci odjednom i moram da vadim bateriju pa da ga upalim. Desavalo se jednom dnevno, juce i prekjuce po dva puta... sinoc odradim hard reset, ubacim aplikacije koje koristim, danas mi se resilo 5puta.
Izvadio sam malopre mem karticu kad je zakocio, ali nije do nje, evo pre 5min mi se isto desilo. Znate li sta moze da bude problem, i kako da ga resi?
Od aplikacija imam: Facebook, Youtube,Viber, Whatapp, Instagram, Tapatalk, Pol. Automobile...
Uh, nemam ideju, nemam s2+ verziju. Posto si radio reset, probaj da flesuje preko odina firmware, posle toga opali jedan wipe data, wipe cache partition iz stock recovery-a.
marko.jtd napisao:Mozes li da mi ostavis link sa upustvom da ubacim kao tvoj sistem?
Problem je sto s2+ nema toliko dobru zajednicu i na bilo kom romu nesto ne bi radilo perfektno, sve je unofficial. Drzi se stock rom-a, tj. flesuj odinom stock rom, pa factory reset... Ako opet zabode, verovatno je onda hardverski problem.
Ne, samo na CM based romovima radi.(CM12.1 i RR verovatno) Ekran je mnogo ostriji sa kernelom i boje su nesto jace Meni radi stavilno i pored undervolta Ja sam na cm-u.
@antec, neka te sluša bolje od s2
@Zile995,
Ovaj Dorimanx pravi kernel. CM 12 radi dobro za sada. Nema zamrzavanja. Probaću ga na zadnjem rr. Šteta što ne može na AOSP. Još se nadam da će neko raditi Apolo. Bila bi bolja baterija od Dorija.
Napiši kako si podesio Dori na cm12, kako naj bolje radi?
Nije Linux 3.15 kernel, ovaj je 3.14 bransa. Imas noviji dori, sada cu da ga flesnem. To je onaj UBER kernel sa dodatim opcijama od gsstuios-a.
Koristim uglavom stock, tj. onako kako je vec podesen kernel, malo izmena kao HYPER+ROW. HYPER bas lepo menja frekvencije, ne slkace na max. Lepa ostrina ekrana sa ovim kernelom i sve radi kao podmazano. Pazi, prvi build a vec stabilan.
Ja sam na CM12.1 i trenutno mi najbolje radi(neko moje misljenje).
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.