Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- bacom
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 25. Jul 2013. 02:23
- :: galaxy s2 i9100
- :: G3 d855
Re: Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Trebalo bi da Dorimanx lp uber ima bln.
Kad ga flešujem proveriću, sad sam na LiquidSmooth pa ne mogu.
Kad ga flešujem proveriću, sad sam na LiquidSmooth pa ne mogu.
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Ti AOSP romovi nemaju sve fixeve kao CM based.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
- bacom
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 25. Jul 2013. 02:23
- :: galaxy s2 i9100
- :: G3 d855
Ma i nije nešto, bolji su rr i cm. Mislim da flešnem cm12.1 nightly kad nema nove verzije od LA.
Ubacio mu kernel adiutor ali nema Hyper ili Neox. Probao sam Pegasusq/row ali je sporiji od rr.
Probaj kernel adiutor, ima još korisnih funkcija i dobro radi.
Ubacio mu kernel adiutor ali nema Hyper ili Neox. Probao sam Pegasusq/row ali je sporiji od rr.
Probaj kernel adiutor, ima još korisnih funkcija i dobro radi.
Evo ja flesnuo Doriman i radi BLN
, odlicno, back to normal. Inace, flesnuo sam RR 5.5.0 preko 5.4.8, flesnuo gapps opet one sto je Zile predlozio, flesnuo UpdateSU opet, na Bacomov predlog, Philz opet, pa na kraju Doriman. Posle njega sam samo obrisao cash partition i dalvik cash i kolko vidim sve mi radi normalno.
Ajmo dalje, sad bih voleo da imam bilo kakvu svetlosnu indikaciju kad je baterija na punjacu i napunjena je. Na primer, kod nekih telefona, svetle tasteri a kad se baterija napuni, oni se ugase. Kod drugih je obrnuto. Naravno, ima i onih sa svetlom razlicitih boja, al to na S2 ne postoji, pa se pitam, ima li nacina da se to dobije kroz BLN, pretpostavljam da ne bi bio problem? Da se upale ili ugase svetla na tasterima kao znak pune baterije?

Ajmo dalje, sad bih voleo da imam bilo kakvu svetlosnu indikaciju kad je baterija na punjacu i napunjena je. Na primer, kod nekih telefona, svetle tasteri a kad se baterija napuni, oni se ugase. Kod drugih je obrnuto. Naravno, ima i onih sa svetlom razlicitih boja, al to na S2 ne postoji, pa se pitam, ima li nacina da se to dobije kroz BLN, pretpostavljam da ne bi bio problem? Da se upale ili ugase svetla na tasterima kao znak pune baterije?
Za to neki xposed mislim da ti treba
Koja je to camera2 api koja ide na Lollipop? Mislim da je ovo neki dodatak ili aplikacija? Možda ona stock camera?
Ako vam nije problem ko nije obrisao tu aplikaciju da skine az camera sa playstora i da mi kaže da li mu radi
Koja je to camera2 api koja ide na Lollipop? Mislim da je ovo neki dodatak ili aplikacija? Možda ona stock camera?
Ako vam nije problem ko nije obrisao tu aplikaciju da skine az camera sa playstora i da mi kaže da li mu radi
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 27. Maj 2014. 18:16
- :: SGS2
Nema te app na ps-u
Ima, evo jenightshadow931 napisao:Nema te app na ps-u
https://play.google.com/store/apps/deta ... rat.camera
ali očigledno da kada je ne nalaziš da ni ti nemaš ovo camera2 api i zato ni ovu ne možeš da instaliraš
BLN mi ipak ne radi
Kad aktiviram test, kao sve u redu, ali kad imam propusten poziv ili primljenu poruku, nista se ne ddesava.

- Zile995
- Expert
Napisao sam negde da ne radi, nista cudno 

Zvanično Google ne vraća setmobiledataenabled tako da nadalje nećemo moći da palimo i gasimo data usage samo jednim dugmetom iz Quick settingsa. Nažalost i update api 22 to pokazuje. Već su počela neka diskutovanja na stackoverflow, naziru se neka seljačka rešenja ali biće to mukotrpan posao, obaveštavaću ovde o napretku. Inače ovaj problem je '' upovalo'' više od 300000 korisnika Google što je zaista dosta.
- Zile995
- Expert
Hm ja sam navikao onako da palim. Dobro je sto prikazuje koliko si MB potrosio i ogranocenje kad kliknes jednom.
Video sam da postoji neki data leak na 5.1.1...
Video sam da postoji neki data leak na 5.1.1...
Jedno jako bitno pitanje od mene
Pošto me rr 5.5.0 zeza jer nisam uradio clean install roma već dirty install šta sada da backup-ujem da bih onda uradio restore nakon clean installa i vratio sve programe sa data svojim... Da li se može onda to nazvati clean installom? Pre svega da li se takav backup moguće uraditi iz recoverija?
Pošto me rr 5.5.0 zeza jer nisam uradio clean install roma već dirty install šta sada da backup-ujem da bih onda uradio restore nakon clean installa i vratio sve programe sa data svojim... Da li se može onda to nazvati clean installom? Pre svega da li se takav backup moguće uraditi iz recoverija?
I mene zeza 5.5.0. Ponovio sam instalaciju, uverio se da je "cista", medjutim, isto je. Kad me neko zove, nekad prodju par sekunde dok ne zazvoni. Ovo sam i proverio, zvao sam sam sebe sa fiksnog i stvarno, nekad pozvoni posle sekunde, a nekad posle 3. Nekad posle sekunde zavibrira, a posle jos nekoliko pozvoni. Desava se i da se koci telefon po malo. Recimo, kad zelim da otvorim tastaturu, on okleva, i tako neke gluposti pa sam vratio jutros CM12.1. Naravno, cista instalacija, da vidimo kako ce sad. CM12.1 sam koristio kratko prosli put, ali nije za to vreme pokazao ovakve nedostatke.
-
- Redovni učesnik
Titanium.perosimke napisao:Jedno jako bitno pitanje od mene
Naravno da znam za Titanium ali ne pomaže jer mi ne vraća data programa za sve programe
Poslednja izmena od znemanja u Ned, 12. Jul 2015. 22:59, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Ne citiraj ceo post neposredno iznad tvog. Podrazumeva se da na njega odgovaraš.
Rezlog: Ne citiraj ceo post neposredno iznad tvog. Podrazumeva se da na njega odgovaraš.
- Zile995
- Expert
Pa uradi restore apk only... Ne razumem te najbolje.
Edit: Pogresno sam procitao. Probaj philz, uradi backup pa odradi custom restore, samo data.
Edit: Pogresno sam procitao. Probaj philz, uradi backup pa odradi custom restore, samo data.
-
- Redovni učesnik
Kako ne vraca?
Ako uradis backup apk + data, i posle restore za oba, ne vidim zasto ne bi vratio data?
Ja imam backup od 70ak app, vise puta sam radio restore i nikad nisam imao problema..
Ako uradis backup apk + data, i posle restore za oba, ne vidim zasto ne bi vratio data?
Ja imam backup od 70ak app, vise puta sam radio restore i nikad nisam imao problema..
Da li praviš zip iz titaniuma pa njega vraćaš ili kako radiš restore?
- Zile995
- Expert
Ja ne pravim zip fajl jer me je jednom zestoko zeznuo. Ides batch options pa backup all user apps(cini mi se da je tako). Napravi ti folder tako sa svim aplikacijama na internoj.
-
- Redovni učesnik
Jok, nikad nisam pravio zip, samo batch restore odradim..
jkdghasdhg
jkdghasdhg