Samsung Galaxy Note III N9000 / N9005
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Re: Samsung Galaxy Note III N9000
Ja imam N9005 i ubacio sam 4.4.2 preko OTA i nikakvih problema nisam imao, bez ikakvog formatiranja. Na antutu nikad ispod 35000 nije bilo. 

ako bi neko ko je presao na 4.2.2 na note 3 N9005 mogao da mi kaze ako koristi facebook app da li moze da vidi koliko lajkova ima i od koga ? od kako sam pesao na 4.2.2 ne mogu to da vidim jer ne reaguje uradio sam reset i instalirao aplikacije sve ponovo ali nece ! evo na sta mislim da se klikne ovde i pokaze ko je sve lajkovo post prosto ne reaguje kao da je ta funkcija neomogucena ali ne znam da li je to do kit kata ili aplikacije

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Pazi stvarno, nece ni kod mene. Sumnjam da je do 4.4.2, pre ce biti da je do aplikacije.
Postavi pitanje tamo gde se prica o aplikacijama pa ce valjda neko odgovoriti, ovde smo svi na 4.4.2
Postavi pitanje tamo gde se prica o aplikacijama pa ce valjda neko odgovoriti, ovde smo svi na 4.4.2
Postavio sam i tamo ali slaba vajda pa rekoh da bolje da ovde pitam pre cu dobiti potvrdu o ovome od nekog ko koristi 4.2.2 na N9005 , i ja se nadam da je do app 

Re: Одг: Samsung Galaxy Note III N9000
Dok fejs odradi apdejt aplikaciji. Ipak je to njima posao!!! Sto se tice ovog lika sa kineskim telefonom koji zaradi za 5 dana nemam komentara. Mislim da se nigdje ne moze zaraditi note3 za 5 dana!!! Cak ni vladimir putin ne dobija toliko plate. To je ocigledno neka malo bolja kopija!
Jedna jedina mana kod ovog telefona su crtice koje se pojavljuju kod snimanja kamerom ostalo je extra!
Jedna jedina mana kod ovog telefona su crtice koje se pojavljuju kod snimanja kamerom ostalo je extra!
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Android83 napisao:Mislim da se nigdje ne moze zaraditi note3 za 5 dana!!! Cak ni vladimir putin ne dobija toliko plate.

O kakvim crticama pričaš ???
16 godina na forumu MOBILNISVET
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
Вејн Руни зарађује 36е у секунди... Он за пет дана може да купи Note3 целом форуму 

ex ivan87
Varioci u nemackoj imaju 13e sat, za 5 dana eto ga note 3,drugar radi tako da iz prve ruke to kazem...Da li koristite vi ovu stednju napajanja i koliko izgura baterija?
- zoreli
- Moderator
Ja ne koristim štednju napajanja , volim sve da mi full bude uključeno. Evo sad je 18h (a skinut sa punjača jutros u 9 ) i imam još 73% baterije .
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e

Ево резултата. Резервна батерија. 2г режим. XNote ROM v11, stock kernel
ex ivan87
Hvala vam,brat moj prelazi sa note2 na note3,pa sam pitao to njega interesuje,ovo je zver od baterije svaka cast...
Pa imam te neke linije na ekranu dok snimam sa kamerom...nisu stalno vec svakih nekoliko. Al iritiraju. Ne znam do cega je...al stvarno bezveze...vidim da masa ljudi imaju problema sa tim!zoreli napisao:![]()
![]()
... da u pravu si , ne može ako radiš kod kineza u Srbiji ...
O kakvim crticama pričaš ???
4.4.2....a nisam obracao paznju dok je bio na 4.3 jel bilo tog...jbg
- zoreli
- Moderator
Na tvom mestu ja bih uradio factory reset i wipe cash (iz recovery moda) .
Pitaj me sta sve nisam radio...nista nazalost...sutra zovem servis da vidim sta ce reci
- zoreli
- Moderator
Ceftriaxone, sačuvaj Bože koliko traje baterija ... 9h screen on 

Na koji nacin prebacujete fajlove sa telefona na komp i obrnuto?
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Kablom, klasika, kao i sa svakim drugim telefonom. Ne treba ti nikakav program, prepozna ga komp kao flash i vozi.