Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Re: Samsung Galaxy S6 - (SM-G920F)

Post od zoreli »

Zanimljiva konstatacija , sva sreća pa postoje oglasi gde se telefoni prodaju 30-40% jeftinije od te "realne - naduvane cene" .

Ne znam šta bih rekao onome ko kaže da je ovo realna cena za S6 Edge , ... :wacko:

Slika
16 godina na forumu MOBILNISVET

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Kod dosta korisnika se pojavio problem sa nestajanjem prečica iz Notification Bara-a. Neko je na xda napravio i fix za to i to je ljudima radilo. Ja isto kao ni Joxy nisam imala sa tim problem. Jesi li ti Joxy, update-ovao na 5.1.1? Da li ti nudi preko OTA? Moj S6 je root-ovan pa to ne mogu preko OTA čak i da hoću, mada još ne planiram da se update-ujem. :)

zoreli, da, potpuno suluda cena. :blinky: :wacko: :uhuh:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
:: Samsung & Apple
:: Spajamo nespojivo :D

Post od Joxy »

Nisam još uvek odradio update, čekam OTA. :)

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Joxy, OK, biće... :) Jesi ga uzeo ovde kod nas? Od operatera? Kog? :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

Da, ovde kod nas, mts. :)
Nigde ne žurim, 5.0.2 radi sjajno, videćemo kakav će biti 5.1.1 lepa poboljšanja donosi, kažu i da je autonomija malo bolja, videćemo. :)

sergius
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 12. Jan 2014. 23:31
:: iPhone 6

Post od sergius »

Ninolina poslao sam ti private poruku u inbox nije nista bezobrazno,slobodno procitaj i ako mozes odgovori mi... [emoji28]

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

sergius, a zašto bih i pomislila da je bezobrazno. :roll:

Imaš odgovor, ali sve što i pitaš možeš i na forumu javno. Dobićeš više mišljenja i iskustava. :)

sergius
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 12. Jan 2014. 23:31
:: iPhone 6

Post od sergius »

Ne smem javno,napasce me Azimuth i kompanija kako sam pljuvao samsung a sada bih mu se mozda vratio... [emoji28]

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Post od iKe »

Joco, Samsung pay će biti dostupan tek od jeseni i to prvo u USA i Koreji, pa kasnije u Kini i Evropi.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

Hvala ti, nigde nisam čitao to za Samsung Pay pa rekoh da pitam, bio sam ubeđen da može da se koristi umesto kartice tj da je to već zaživelo. :)

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od iKe »

Evo malo više detalja, mada neke stvari još nisu 100% sigurne.
http://www.cio.com/article/2890887/sams ... -faqs.html
Videćemo kako to funkcioniše tek kada počnemo da koristimo.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Ike jesi napravio flickr,imas li jos slika na google + nalogu?
Zanima me da vidim kako ovi nasi primerci S6 slikaju :) zanima me posebno u low light uslovima,nocu kod ulicnog osvetljenja,kakav je kvalitet?
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od iKe »

Sale, nisam još. Bio sam na moru, a sad posao pritisao. Pokušaću uskoro. Staviću ovih dana neke sa mora na G+ da vidiš.

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

^ Stavi slobodno i ovde u temi :-)
Necemo ti nista :-D

AndroMan
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 13:25
:: Galaxy Note 9 N960F
:: BB Passport; N808PV

Post od AndroMan »

iKe, ako te ne mrzi, instaliraj aplikacuju Manuel Camera, radiće na S6, jer kao i G4 ima Camera 2 api. Tada će moći da se podešava i shutter speed.
Ako može neka noćna iz stock kamere, i iz Manuel Camere uz podešavanja. :)

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od iKe »

Ma nije to, nego ovo samo odvojim iz Google photos, a ovako treba da prebacujem na PC, a za to nemam vremena.

Ajde videću i za ovu manual kameru.

vla-do
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Nov 2008. 02:06

Post od vla-do »

@1808, nisam te baš razumeo.
Moje pitanje je ako banka može da odgovara za svoju app na rutovanim uredjaima, zašto ne može i Samsung? Ako si mislio da je to zato jer je Samsung pay sistemska app, onda te ipak kontam. [emoji4] Onda treba da je naprave posebno dostupnom na PS.

1808
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
:: Smartphone

Post od 1808 »

vla-do napisao:@1808, nisam te baš razumeo.
Ako svako odgovara za svoj softver, onda i Samsung odgovara za kompletan sofver koji su razvili njihovi programeri. To je pod jedan.
vla-do napisao: Moje pitanje je ako banka može da odgovara za svoju app na rutovanim uredjaima, zašto ne može i Samsung?
Pod dva, Android aplikacije se mogu praviti na različite načine, od onih koje rade u izolovanom okruženju, do onih koje zahtevaju pristup raznim sistemskim resursima. Ako aplikaciju preuzimaš sa play stora, onda pre instalacije dobijaš informaciju kakav pristup zahteva aplikacija, pa ti odluči da li hoćeš ili nećeš da je instaliraš. Kod sistemskih aplikacija koje dolaze sa novim uređajem, korisnik nema takvu mogućnost izbora, osim da uradi root i posle vrši intervencije kakve hoće, ali onda neka preuzme i sav rizik takvog posla.
vla-do napisao: Ako si mislio da je to zato jer je Samsung pay sistemska app, onda te ipak kontam. [emoji4] Onda treba da je naprave posebno dostupnom na PS.
Da, to je sistemska aplikacija.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Evindzer napisao: Ovim je sve objašnjeno, verujte. Ne radi se o nedostatku inovacija ili velikom padu popularnosti brenda, već isključivo o prevelikoj ceni koja je mnoge (ne samo kod nas, naravno) odbila od njega.
Ne, radi se o tome da je leto i sezona odmora, kao i svake godine u ovo doba je ista priča sa prodajom. Da se ne prodaju zbog cene po meni nije tačno, pogledaj apple. Moja dva razloga zašto nisam uzeo S6 iako mi se sviđa vizuelno, baterija i zvuk. Pre bih se vratio ponovo na iP.
kutijagreha napisao:Jedno je sigurno. Sve je manje onih koji nose Samsung modele,a sve vise onih koji nose druge brendove.
Jedino se apple proširio, samsung i uopšte ostale marke su opale, jer su se pojavili telefoni ZTE (zezam te pro), alkatel, havajci itd. I dosta ljudi je razočarano istim, ali ne menjaju fon dok ne istekne ugovor, nisu manijaci kao mi ovde, imaju bitnije stvari u životu.
Ninolina napisao:kutijagreha, eto. :) Super. :) Ja baš i ne kupujem sa takvih sajtova, ali verujem da mnogi prate i te oglase. :)
Realno, oglasi na ovom sajtu su jedna svinjarija, izvini ali tako je. Pogledaj koliko ljudi se samo žali na oglase ovde na forumu, niko nije nadležan... Zašto pratiti ovde oglase, kada masa ljudi ne može da ostavi oglas, oni će postaviti na KP ili slično, i ko je uspeo da postavi ovde, postaviće i na KP.

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Baraba, u pravu si verovatno za većinu oglasa ovde, ali ja sam uvek uspevala da i ovde nađem super ponudu i verovatno naučila da prepoznam koji da pozovem a koji ne. Godinama unazad sam odavde kupovala i ni jednom nisam imala problem. Prodavci kulturni, telefoni potpuno novi sa svim papirima, a i niko se nije žalio da da podatke iz LK. Ne kupujem često preko naših sajtova (sa eBay je već druga priča) pa mi je valjda najakše ovde da tražim. :)

Odgovori