Ne znam šta bih rekao onome ko kaže da je ovo realna cena za S6 Edge , ...

Ako svako odgovara za svoj softver, onda i Samsung odgovara za kompletan sofver koji su razvili njihovi programeri. To je pod jedan.vla-do napisao:@1808, nisam te baš razumeo.
Pod dva, Android aplikacije se mogu praviti na različite načine, od onih koje rade u izolovanom okruženju, do onih koje zahtevaju pristup raznim sistemskim resursima. Ako aplikaciju preuzimaš sa play stora, onda pre instalacije dobijaš informaciju kakav pristup zahteva aplikacija, pa ti odluči da li hoćeš ili nećeš da je instaliraš. Kod sistemskih aplikacija koje dolaze sa novim uređajem, korisnik nema takvu mogućnost izbora, osim da uradi root i posle vrši intervencije kakve hoće, ali onda neka preuzme i sav rizik takvog posla.vla-do napisao: Moje pitanje je ako banka može da odgovara za svoju app na rutovanim uredjaima, zašto ne može i Samsung?
Da, to je sistemska aplikacija.vla-do napisao: Ako si mislio da je to zato jer je Samsung pay sistemska app, onda te ipak kontam. [emoji4] Onda treba da je naprave posebno dostupnom na PS.
Ne, radi se o tome da je leto i sezona odmora, kao i svake godine u ovo doba je ista priča sa prodajom. Da se ne prodaju zbog cene po meni nije tačno, pogledaj apple. Moja dva razloga zašto nisam uzeo S6 iako mi se sviđa vizuelno, baterija i zvuk. Pre bih se vratio ponovo na iP.Evindzer napisao: Ovim je sve objašnjeno, verujte. Ne radi se o nedostatku inovacija ili velikom padu popularnosti brenda, već isključivo o prevelikoj ceni koja je mnoge (ne samo kod nas, naravno) odbila od njega.
Jedino se apple proširio, samsung i uopšte ostale marke su opale, jer su se pojavili telefoni ZTE (zezam te pro), alkatel, havajci itd. I dosta ljudi je razočarano istim, ali ne menjaju fon dok ne istekne ugovor, nisu manijaci kao mi ovde, imaju bitnije stvari u životu.kutijagreha napisao:Jedno je sigurno. Sve je manje onih koji nose Samsung modele,a sve vise onih koji nose druge brendove.
Realno, oglasi na ovom sajtu su jedna svinjarija, izvini ali tako je. Pogledaj koliko ljudi se samo žali na oglase ovde na forumu, niko nije nadležan... Zašto pratiti ovde oglase, kada masa ljudi ne može da ostavi oglas, oni će postaviti na KP ili slično, i ko je uspeo da postavi ovde, postaviće i na KP.Ninolina napisao:kutijagreha, eto.Super.
Ja baš i ne kupujem sa takvih sajtova, ali verujem da mnogi prate i te oglase.