Samsung Galaxy Note 4 ( SM-N910-C/F/S )
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy Note 4 ( SM-N910-C/F/S )
toda81, projke me nikad nisu zanimale, jedino sto mi je bitno je da nesto radi kako to od njega ocekujem i to je sve.
Kako ste zadovoljni sa slikama koje pravi kamera u uslovima slabe osvetljenosti ? Ja nesto i nisam nesto preterano zadovoljan oegla softverski uglove slike i izgledaju nekako zamuceno . A i dosta puta slike imaju i dosta suma . Mozda meni tako izgleda jer dolazim sa lg g pro2 

- Mozilla Firefox
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 19. Jan 2010. 19:44
- :: Motoluxe
Da li je neko stavljao IGo ili neku drugu navigaciju?
Zna li se sta je tacno na zadnjem poklopcu, da li bi smetalo da sa F verzije stavim poklopac na C verziju?
Zna li se sta je tacno na zadnjem poklopcu, da li bi smetalo da sa F verzije stavim poklopac na C verziju?
HTC Tattoo_____N 95 8gb
- vojkan85
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
- :: Samsung Galaxy S8
- :: Huawei Honor 8 Lite
Izasao lollipop u Poljskoj. Videcemo kada ce kod nas da stigne. Neka oni budu zamorcici.
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 16. Avg 2013. 11:47
- :: samsung galaxy s4
Ja imam Here navigaciju. Odlična je, prođoh pola Evrope bez greške. Čujem da je juče na VIPu za S5 stigao Lolipop. Juče mi stigao fake spigen case. Očajan je. Tako da sam danas kupio original Samsung polu plastika polu guma. Baš mi odgovara. Za svaku preporuku.
Ovo je ovaj očajni "spigen" [emoji12]
Inače, meni se na ekranu svaki drugi dan pojavi po neka ogrebotina. Ne znam odakle kad ga ne nosim nisacim što ga može izgrebati. Kakvo je vaše iskustvo?

Ovo je ovaj očajni "spigen" [emoji12]
Inače, meni se na ekranu svaki drugi dan pojavi po neka ogrebotina. Ne znam odakle kad ga ne nosim nisacim što ga može izgrebati. Kakvo je vaše iskustvo?
Препорука за http://www.ebay.com/itm/NEKEDA-PT-Saffi ... 3a9a519762
Мени је стигла пошиљка из Кореје за 12 дана. Добра заштита користим је на г2.
Мени је стигла пошиљка из Кореје за 12 дана. Добра заштита користим је на г2.
Слобода или смрт
- vojkan85
- Mobil manijak
Ja sam narucio
http://www.ebay.com/itm/221634656669?_t ... EBIDX%3AIT
Cekam da mi stigne pa javljam utiske. Bas me zanima kako se ponasa 5.0.1 na N4
http://www.ebay.com/itm/221634656669?_t ... EBIDX%3AIT
Cekam da mi stigne pa javljam utiske. Bas me zanima kako se ponasa 5.0.1 na N4
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Nije losa. Dobar je tenk 

ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0
-
- Redovni učesnik
Čemu služi ovo čudo? ? Da neko nije našao neku koja je vodonepropusna
Sta ce ti takva kad je telefon sam sa ip69 ili kojim vec standardom?
-
- Redovni učesnik
Mislim da grešiš. Tačnije siguran sam
PS voleo bih ja da ja grešim iskren da budem [emoji23]
PS voleo bih ja da ja grešim iskren da budem [emoji23]
- vojkan85
- Mobil manijak
Mislio je mozda na S5 da je IP67. Note 4 nije, niti ce biti zbog olovke verovatno. Tenk kada stigne, videcu kako stoji aparat u njemu pa cu da postavim fotke.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Mislim da Note 4 nema IP67 sertifikat, S5 ima. Note 4 je prelep telefon, bar sa moje tačke gledišta, greh je da ga stavljate u te silne oklope koji ga zatvore kao tenk. Zar nije bolje rešenje neki tanak silikon, ima ih kvalitentijih da se kupe i izgledaju odlično i neko staklo preko ekrana ili buff folija?
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- vojkan85
- Mobil manijak
Pa ja imam na svom silikon i staklo na ekranu ali sam hteo da isprobam ovo jer ne izgleda lose.
Ljudi kako bre nije vodootporan kad ja ovog redovno kvasim i nista 

vojkan85 се спрема да иде у Украјину.
Чека се само одлука, којој ће се страни приклонити. 

Слобода или смрт
- vojkan85
- Mobil manijak
Hahahahahaha, Putin forever
. Svidela mi se kako izgleda, a i malo sam frik za to kada su telefoni u pitanju da nemaju ni jedan jedini zagreb ni crticu dok su kod mene, a i dosta znaci kada se prodaje aparat.

Pitao me kolega forumas u drugoj temi zasto sam prodao note 4 i sta mi se to nije svidelo ,pa evo ovde da mu odgovorim na brzinu iz prve . Nekako mi nije legao verovatno zato sto kad god ga pogledam kao da drzim note3 a ne 4 . Ima taj metalni okvir ali sta vredi kada sam kortisto silikon pa opet kao da je note 3.
Kamera mi se nije svidela sa slikama u nocnim uslovima , ima dosta suma i nekako obradjuje fotografije pa sve sto nije u fokusu je zamuljano ima neke cudne piksele pomesane boje cudno ! Po meni nisu oni nista nesto unapredili kameru u nocnim uslovima nego su to vesto sakrili softverskom brzom obradom . Kamera danju i pod viskom svetlosti je inzvaredna u ostalom kao i vecina drugih telefona .Video ima suma u nocnim uslovima cak ,barem meni izgleda tako dok ga gledam na 46incnom tv_u .Zvuk je glasan ali ne moze da snima po glasnim klubovima ili koncertu glasnu muziku (krci) !
Zvucnik pozadi nema ala bas ni malo basa i punoce i samo je glasan , bolji je na note 3 a o note 2 i da ne pricamo !
Baterija je losija od note 3 bat. tu nema raspravke. 5sati sota to je to nema tu vise sta da se ocekuje.
To se meni u glavnom nije svidelo Za mene nije vredan para , :wink
Aaa da jedino sto mi od njega ne dostaje je njegova S-Healt app koja mi je bila skroz zanimljiva i nekako lepo radila merila mi dnevne predjene korake metre kilometre i upozoravala kada se ne pomeram vec 1h
Kada bih mogao da nadjem nesto slicno za G pro 2 i da ima i vidzet isto bilo bi super 
Kamera mi se nije svidela sa slikama u nocnim uslovima , ima dosta suma i nekako obradjuje fotografije pa sve sto nije u fokusu je zamuljano ima neke cudne piksele pomesane boje cudno ! Po meni nisu oni nista nesto unapredili kameru u nocnim uslovima nego su to vesto sakrili softverskom brzom obradom . Kamera danju i pod viskom svetlosti je inzvaredna u ostalom kao i vecina drugih telefona .Video ima suma u nocnim uslovima cak ,barem meni izgleda tako dok ga gledam na 46incnom tv_u .Zvuk je glasan ali ne moze da snima po glasnim klubovima ili koncertu glasnu muziku (krci) !
Zvucnik pozadi nema ala bas ni malo basa i punoce i samo je glasan , bolji je na note 3 a o note 2 i da ne pricamo !
Baterija je losija od note 3 bat. tu nema raspravke. 5sati sota to je to nema tu vise sta da se ocekuje.
To se meni u glavnom nije svidelo Za mene nije vredan para , :wink
Aaa da jedino sto mi od njega ne dostaje je njegova S-Healt app koja mi je bila skroz zanimljiva i nekako lepo radila merila mi dnevne predjene korake metre kilometre i upozoravala kada se ne pomeram vec 1h

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
I lg ima neki LG Healt, tako nesto postoji na G3, verovatno moze da se instalira i na G pro 2.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)