Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока
Samsung Galaxy S7
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy S7
Stvarno, to je verov jedina soft spot ovog telefona kako je na Nugatu. Ja sam sad instalirao adhell i pobio prilican broj aplikacija al cak i tako baterija se produzila za mozda 5 posto. Tanko je to i dalje. Ali dobro, brzo punjenje jednom u toku dana i problem resen
-
darkonda
- Mobil stručnjak

- Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
- :: iphone 5s 32gb
Pa ja planiram wifi punjac, kad dodjem sa posla dok ručam da se dopunim, a da ne vijam usb [emoji1]
Na koju foru ti je bila bolja baterija na 5s? To je moguce jedino ako imas neki opasan drain sad.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
-
darkonda
- Mobil stručnjak

Pa ne znam stekao sam utisak takav, u stand by nekako brzo mu idu procenti dok 5s ako ne diras jako sporo se prazni.
E to je tacno. Standby rezim ovde jebe mamu. Sam SOT mora biti bolji na s7 nego na 5s.
-
darkonda
- Mobil stručnjak

Jel ja tripujem il stvarno nemam fabricki instaliran plejer za muziku?
)
Nesto vuce. Standby mora da bude dobar.
Nema instalirana aplikacija za muziku. Imas Samsungov plejer na play prodavnici.
Nema instalirana aplikacija za muziku. Imas Samsungov plejer na play prodavnici.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta

- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Nema šanse, ako je ispravan S7 i dobra baterija, on je pa skoro duplo bolji od 5s, meni 5s nije mogao dan da sastavi.darkonda napisao:Baterijom sam blago razocaran. Duze sam gurao na 5s i 1440mah
-
darkonda
- Mobil stručnjak

Nov telefon. Pa on trosi ugasen 1% po satu, u 1 nocas je bio 100%, sad se probudim vec 93%.
To na iph nema sanse da se dogodi
Kakva su ova stakla sto su oko ivica ofarbana u crno da se ne vidi vazduh?
https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre ... 2389575361
To na iph nema sanse da se dogodi
Kakva su ova stakla sto su oko ivica ofarbana u crno da se ne vidi vazduh?
https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre ... 2389575361
Ima sanse, ima. Kad zabode nesto kao sad kod tebe. 
Da li ti je ukljucen Always on? Ako jeste, to onda objasnjava potrosnju.
Da li ti je ukljucen Always on? Ako jeste, to onda objasnjava potrosnju.
-
darkonda
- Mobil stručnjak

Ugasen je. Ma ja sam godinama na iphonu i tamo sam znao u fulu da namestim sva podešavanja da baterija traje sto duze. Android jos ucim i istrazujem
Bilo bi dobro da napisete neke osnovne smernice sta treba da se ponesi za sto bolju autonomiju baterije.
Recimo ja sam na 5s imao upaljenu lokaciju samo za slike i vremensku prognozu, ovde jos nisam nasao te opcije.
I mogu vam reci da sam na 4 inča mnogo manje gresio u kucanju poruka, verivatni navikao na tastaturu takvu.
Bilo bi dobro da napisete neke osnovne smernice sta treba da se ponesi za sto bolju autonomiju baterije.
Recimo ja sam na 5s imao upaljenu lokaciju samo za slike i vremensku prognozu, ovde jos nisam nasao te opcije.
I mogu vam reci da sam na 4 inča mnogo manje gresio u kucanju poruka, verivatni navikao na tastaturu takvu.
Evo accubattery daje moj prosek. Always on trosi oko 0.6 posto po satu u pasivnom modu a ovo preko je verov sto je wifi ukljucen. Ali svakako previse. A 17.5 posto upaljenog ekrana po satu je takodje previse. Al dobro, kad pogledas battery health, sve je jasno, nije baterija kao nova bas

- filip11314
- Mobil manijak

- Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
- :: Xiaomi Mi 10
Ne može da bude slabija od 5s ni u ludilu. Moj ima 7 meseci i izgura od 10 do 22 na 4g. Pogotovo ovih dana kad sam bio ceo dan u pokretu po Bg-u.
Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple
Kada ti bude baterija pri kraju postavi sliku, da vidimo stanje.darkonda napisao:Ugasen je. Ma ja sam godinama na iphonu i tamo sam znao u fulu da namestim sva podešavanja da baterija traje sto duze. Android jos ucim i istrazujem![]()
Za tastaturu je navika samo, ja mnogo vise gresim na iPhone-u npr. Sve je navika.
-
darkonda
- Mobil stručnjak

Nasao sam aplikacija "radio uživo" mi pojela 14% baterije, a nisam je koristio... radila u pozadini, dobila je nogu 
Eto vidis da nesto vuce.
Ljudi, sta je ovo ANT, 4 komada ima, smem li to da pobijem? [img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201710 ... 6f3246.jpg[/img]
Smeš, mislim da je to slično Bluetooth-u. Ispraviće me neko ako grešim.
Sent from my E6653 using Tapatalk
Sent from my E6653 using Tapatalk
Smes, gasi slobodno.
Hvala, pobio sam i to.