Koristim je vec neko vreme i radi savrseno, nema razloga za brigu.acamatic napisao:Ne znam, ja sam skeptičan po tom pitanju, strah me je da mi ne obriše neke podatke bitne, kao što se dešavalo nekima ovde. Al isprobaću je, pa ću videti..
Samsung Galaxy Note 4 ( SM-N910-C/F/S )
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Re: Samsung Galaxy Note 4 ( SM-N910-C/F/S )
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 16. Avg 2013. 11:47
- :: samsung galaxy s4
Ljudi, hoce li taj lolipop zvanicno stici? 
Neverovatno da je stigao na S5 a na note se jos ceka.

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Na S5 je stigao jos pocetkom decembra ako se ne varam 
Zasto zuris? Vidis da nije skroz ispeglan. Sto ti kasnije stigne tim ce bolje telefon raditi

Zasto zuris? Vidis da nije skroz ispeglan. Sto ti kasnije stigne tim ce bolje telefon raditi

-
- Redovni učesnik
Ne žurim ja nigde. Nego me tako s vremena na vreme uhvati neka žuta min [emoji23]
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Firmware for SM-N910Clujomanga1981 napisao:Ljudi, hoce li taj lolipop zvanicno stici?
Model SM-N910C
Model name GALAXY Note 4
Country Poland
Version Android 5.0.1
Changelist 4144322
Build date Fri, 06 Feb 2015 13:39:46 +0000
Product code XEO
PDA N910CXXU1BOB4
CSC N910COXA1BOB4
MODEM N910CXXU1BOB4
http://www.sammobile.com/firmwares/down ... 1BOB4_XEO/
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Firmware for SM-N910F
Model SM-N910F
Model name GALAXY Note 4
Country Germany
Version Android 5.0.1
Changelist 4144221
Build date Fri, 06 Feb 2015 14:16:43 +0000
Product code DBT
PDA N910FXXU1BOB4
CSC N910FOXA1BOB4
MODEM N910FXXU1BOB4
http://www.sammobile.com/firmwares/down ... 1BOB4_DBT/
16 godina na forumu MOBILNISVET
- vojkan85
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
- :: Samsung Galaxy S8
- :: Huawei Honor 8 Lite
Ok je ovo, ali ga nema preko OTA. Mozda mucene Poljake testiraju, mada je ovo vec jedan vid bezobrazluka da za Note 4 ne izbacuju lizalicu. Dobro cu razmisliti da li cu kupovati sledeci Note ako nastave ovako.
Vojkane, ne možeš reći da lizalice nema za note. Vidiš da su poljaci i nemci izbacili. Pa ti ako hoćeš možeš preko odiona da flešuješ. A iskreno i sam znaš da za bilo koji telefon bilo koje marke, neki update dođe pre za neku zemlju (samim tim i za operatera) dok za neku sporije...
Sto ti je toliko bitna lizalica covece vise?! 'Ebala te ona, sta ti toliko znaci ja ne znam, telefon radi ko munja. Sta tek ja da kazem kad Verizon izbacuje poslednji update od svih, ali zato radi bez greske, ako je to cena cekanja ja se ne bunim uopste
- vojkan85
- Mobil manijak
Zato sto me zanima kako je i koliko brzi sa lizalicom koja bi trebalo da bude x64 pa da vidim kako se telefon ponasa sa njom u odnosu na sadasnji 4.4.4. Ne kazem, lepo on i sada radi ali skoro svi konkurenti imaju lollipop na svojim aparatima koji su im primarni u prodaji. Evi recimo,realno je ocekivati da S6 ima 5.0.1 ako ne i 5.1 ako ga nabudze do tada a verovatno nece. Samsung nikada nije umeo da isprati trend software-a sa drugim konkurentima. Imas x64 cpu a radi na x32...zasto onda ne bi lepo radio na x64 os i milina[SMILING FACE WITH SMILING EYES]. Moje vidjenje stvari[WHITE SMILING FACE].
-
- Redovni učesnik
Vojkane, totalno si u pravu , najbolji telefon na svetu nema najnoviji softver. Bem ti podršku. ..[emoji13]
- zoreli
- Moderator
vojkan85, lujomanga1981, pobogu ljudi pa slobodno flešujte ovaj oficijelni 5.0.1 što sam okačio i testirajte Lollipop 

-
- Redovni učesnik
Hahahah nma jasno je meni sve to Zoreli, salim se ja malo.
- vojkan85
- Mobil manijak
S6 vidim da ima 5.0.2 na procurelim benchmark informacijama. Flash-ovacu u toku sledece nedelje ovaj za Poljsku i Nemacku pa cu da javim utiske[WHITE SMILING FACE]
- zoreli
- Moderator
Pazi koji flešuješ , prvi je za C drugi za F verziju .
U konsultacijama s drugarom definitivno sam se odlučio za F verziju. 805ica je ipak malo bolji procesor u single core testovima, što reče neki lik na netu: "Exynos slightly better at CPU running multi-tasks, using it's multi-cores. Snapdragon 805 is slightly better (x2) at GPU, movies, games, net browsing.", plus, ja bih dodao - malko je štedljiviji sa baterijom i ima bolju podršku. Sad ih već ima na oglasima ali i dalje drže cenu kao i C, što je po meni suludo jer je C skidan sa domaćih operatera i ima garanciju dok su F donete iz Evrope i nemaju je. Svakako ću na konto ovoga da se cenjkam. Koliko mislite da će cene ići dole kad izađe S6?
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Мислим да неће претерано можда чак и уопште ићи на доле јер С нема толико везе са Ноте серијом.
- vojkan85
- Mobil manijak
Tacno tako. Ama bas nikakve veze Galaxy i Note serija. Pazicu naravno za flash, hvala u svakom slucaju 

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
И Ноте серија је Галакси серија, назив модела је Галакси С или Галакси Ноте. 

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
gargamel4, ako slušaš muziku i voliš dobar zvuk onda Exynos verzija.
N910C ima novije procesore Cotex-A57 i Cortex-A53, vrte 64bit (ARMv8A). rade sa 32bit app. Znači, sa dolaskom OS koji radi na 64bit očekuj pun potencijal ovih procesora tj. Lolipop.
http://www.sammobile.com/2014/06/20/sam ... s-flavors/
http://browser.primatelabs.com/geekbenc ... ine=775311
N910C ima novije procesore Cotex-A57 i Cortex-A53, vrte 64bit (ARMv8A). rade sa 32bit app. Znači, sa dolaskom OS koji radi na 64bit očekuj pun potencijal ovih procesora tj. Lolipop.
http://www.sammobile.com/2014/06/20/sam ... s-flavors/
http://browser.primatelabs.com/geekbenc ... ine=775311
Muzika mi nije prioritet jer mi je preglomazan uređaj da bih ga vadio svaki čas, makar i zbog bazičnih stvari kao što su volume up i next (song) i lomio džek od slušalica, plus nema radio, i zato je tu Sansa Clip Zip.
Hvala za linkove mada u prvom nema ništa o razlikama a za drugi znam ali ne razumem baš značenje većine stavki, mada ispada da je Ex. solidno brži. Negde i u tolikoj meri kao da nisu ni približna klasa a jesu. Poređenja GPUa nema a ranije je važilo da je Mali sporiji od Adrena a Exynos više kriv za lag nego TW. Moguće je da su to drastično popravili sad ali i sa nižim taktom, a posebno ona slabija 4 jezgra, i dalje je veći potrošač baterije.
Mislim da ono gde je po ovim testovima Exynos slabiji (brzina memorije i trajanje baterije) će biti popravljeno lizalicom, dok će ono u čemu je 805ica slabija (efikasnost pri toliko većem kloku) biti sređeno kad se malo upeglaju drajveri za njega.
Tako da, šta znam, možda si i u pravu. Možda da ipak idem na garanciju (a pare su iste) pa makar je nekad i slupao rootovanjem.
Videćemo šta će biti s cenama tokom prve nedelje marta jer to mi je deadline, ko će više da čeka
Hvala za linkove mada u prvom nema ništa o razlikama a za drugi znam ali ne razumem baš značenje većine stavki, mada ispada da je Ex. solidno brži. Negde i u tolikoj meri kao da nisu ni približna klasa a jesu. Poređenja GPUa nema a ranije je važilo da je Mali sporiji od Adrena a Exynos više kriv za lag nego TW. Moguće je da su to drastično popravili sad ali i sa nižim taktom, a posebno ona slabija 4 jezgra, i dalje je veći potrošač baterije.
Mislim da ono gde je po ovim testovima Exynos slabiji (brzina memorije i trajanje baterije) će biti popravljeno lizalicom, dok će ono u čemu je 805ica slabija (efikasnost pri toliko većem kloku) biti sređeno kad se malo upeglaju drajveri za njega.
Tako da, šta znam, možda si i u pravu. Možda da ipak idem na garanciju (a pare su iste) pa makar je nekad i slupao rootovanjem.
Videćemo šta će biti s cenama tokom prve nedelje marta jer to mi je deadline, ko će više da čeka

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]